22 maj 2013

Kyrkans smygfisar

I Danmark kallar sig kyrkan för folkkyrka, men det är den knappast när den uppmuntrar rovdjuren att smyga på sitt byte, de kristna.

Under pingsten tilläts en imam predika i en kristen kyrka. Den före detta narkotikahandlaren Pedersen talade om "Gud". Numera heter hans gud Allah och Pedersen har bytt namn till Abdul Wahid.

I en annan kyrka hade prästen Massoud Fouroozandeh tänkt tala om skillnaderna mellan islam och kristendom. Han blev stoppad av kyrkans ledning, det skulle ha generat de lokala imamerna, ansåg de. Det är groteskt. Har vi inte snart upplevt tillräckligt många jihadnätter med stenkastning och bilbränder, för att inse att islam är raka motsatsen till det kristna budskapet om att hjälpa varandra?

Läs mer hos Spydpigen och Snaphanen

7 Kommentarer:

Knute sa...

Folkekirken anno 2013: Konvertit-imam Wahid Pedersen, Ja – Konvertit-præst Fouroozandeh, nej

http://www.uriasposten.net/archives/48293

Spencer sa...

Den svenska feminismen har under de senaster decennierna konsekvent trängt undan killar till förmån för tjejer. Det börjar på dagis (”sk Myrdahljugendh”) och fortsätter genom hela grundskolan. Många killar diskrimineras och får inte med sig de kunskaper som de behöver för att läsa på gymnasiet och de får inga jobb eftersom de saknar eller har mycket dåliga betyg. Är det då konstrigt att det blir upplopp av unga arga killar? Vi skall inte skylla på invandrare, problemet är inhemskt. Sverige måste befrias från det feministiska oket annars riskerar hela landet att brinna.

Anonym sa...

Den svenska besattheten med Tolerans Till Varje Pris, kostar, och nu kommer konsekvenserna och notan att vakna upp till efter att ha varit "moraliska ögontjänare" till omvärlden. Fåren väljarna),hjärntvättas med samvetskval som skam och skuld, och så vips, har man en opinion för sina "brownie points", hepp!

Sven

Sven

Knute sa...

Varför skolor är förhatliga för dessa pojkar beror nog inte på feministiska lärare, men att de fått med sig asociala värderingar hemifrån.

Ungdomar i Husby säger: Det är lät­tare att leva på socialbidrag och bränna bilar som under­hållning, än att stiga upp om morgonen och gå på jobb.

http://www.document.no/2013/05/dom-tycker-det-ar-trakigt-att-jobba/

Tyvärr har dagens situa­tion redan lett till att vi har olika mått­stockar, säger polisen. I Bromma skulle vi ald­rig tveka att stoppa en bil som vi mis­stän­ker fram­förs av en per­son utan kör­kort, men i Rinkeby måste vi fun­dera över om det är värt det, då det ofta leder till sten­kast­ning, upplopp och fri­tag­nings­försök.

http://www.document.no/2013/05/svenskene-er-redde/

Polisen beskri­ver ung­do­mar­nas attacker som en typ av gerillakrigföring.

–  De sprin­ger runt och gör nålstick. De är mas­ke­rade, har hands­kar och allt brin­ner upp, det gör det svårt att säkra spår.

http://www.document.no/2013/05/en-form-for-geriljakrig/

Anonym sa...

Invandring förnyar och utvandring utarmar. Det går att tänka mellan svart och vitt. Nu har vi fått KOLONIALISM framkallat av vissa kulturer som inte respekterar och inte vill integrera sig till samhället, visar avsky gentemot värdlandet, känner sig berättigade till allt,som inte känner sig pliktiga att följa regler.Då har man ett enda syfte på sin agenda, och det är kolonisation,(alltså inte invandring. Att acceptera och tolerera dessa individer, (cui bono?) saboterar för alla mycket integrerade medborgare med utländsk härkomst som i alla tider bidragit med en ny kultur, arbete och kunskap men som på grund av gökungen blir bortknuffad ur boet, orättvist blir en syndabock, stigmatiserad och sammanblandad med dessa fanatiska kolonisatörer.

"..men jag hoppas att barna, ändå får sig en öl.."

Sven


Anonym sa...

Förtydligande (på engelska):

A Colonial will go to a ‘savage or uninhabited’ land and colonize it to reflect in some what the infrastructure of their country of origin.Unfortunately the sad fact is most people who immigrate bring their emotional baggage and hatreds with them and then the new country ends up with the same issues as the old country

An Immigrant leaves their country of origin to live in another already established country and adapt to that countries laws.you submit to the rules created by another nation because you believe they are better.
(note: illegals are not immigrants because they break the rules - they are criminals)

Sven


Knute sa...

Thousands of secularists protest Islamization in Turkey, as they also have recently in Egypt. Why doesn’t the mainstream media call them racist, bigoted Islamophobes for resisting Islamization? Or is resisting Islamization only racist and bigoted when it is done in the U.S. or Europe, but not in Muslim countries?

http://sheikyermami.com/2013/06/01/secular-turks-vs-erdogans-caliphate-massive-protests-in-turkey/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.