17 maj 2013

Låt oss inse fakta. Koranen lär ut sådant här.

  Oxford: muslimska våldtäkter och sexuell tortyr av barn


  " Oh, very quiet. How has your day been? "

En man letade igenom Oxfords gator med ett foto av sin dotter, men de poliser och socialarbetare han stötte på försökte desperat att få honom att försvinna. Av rädsla för att bli beskyllda för "rasism" låter de den vita slavhandeln pågå ostört - det lönsamma sexuella slaveriet av unga flickor för att roa en viss typ av muslimska män. Föräldrar har anmält sina barn saknade vid hundratals tillfällen men de sociala och polisiära "proffsen" de vänder sig till är en katastrof.

Om en stackars sårbar flicka kommer till polisen och berättar att hon utsatts för "grooming" av muslimska män och därefter våldtagen och misshandlad, riskerar hon att skickas iväg med orden "sluta slösa med polisens tid". Om hon blir omhändertagen av de sociala myndigheterna blir det ännu värre, där är det fritt fram för hennes sadistiska plågoandar att komma och hämta henne. Offentligt anställda har slutat ta ansvar i det engelska samhället, och det är likadant här. Den politiska korrektheten har berövat folk deras moraliska ryggrad.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Ett 7-årigt barn hade blivit våldtagen på en toalett i en skola i Luton i England, och myndigheterna mörklägger det.

The Bedfordshire Police Denial: Down the Memory Hole

http://gatesofvienna.net/2013/05/the-bedfordshire-police-denial-down-the-memory-hole/

Anonym sa...

Det som är egendomligt är att inte alla dessa feminister uttalar sig om detta hemska som flickor råkar ut för. I Sverige är det tyst. Margot Wallström uttalar sig i dag i SvD om Kongo igen och att den här regeringen inte bryr sig om detta. Men vad bryr sig regeringen om alla svenska flickor som våldtagits och mördats av dessa berikare.

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/05/annu-ett-valdtaktsgang-avslojat-i.html
http://varstundisverige.blogspot.se/2013/05/finansminister-anders-borgs-drom-om.html

Anonym sa...

I Indien kravaller och krav om dödsstraff, i Sverige senast, en flicka som våldtagits med flaska "kan inte bestyrkas",(ut och lek med er igen och var varsammare nästa gång)enligt dom av empatilösa känslokalla jurister. Signalen? Akta dig för att gå mot rött för då...

Sven

Anonym sa...

Hederskultur, accepterat tack vare medias indoktrinering som också en svensk vanlig företeelse, för man jagar "brownie points" liksom politiker som kan vara präktiga på tryggt avstånd som enbart befattar sig med retorik (utan kontroversiella ställningstaganden)för ett lyckat nästa val, kostar dem ingenting, men kanske samhället...

T.ex det här:
http://origostockholm.se/hedersrelaterat-fortryck-och-vald/tv-och-radioprogram/

Sven

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.