03 maj 2013

Marx: finns det inget proletariat så måste det importeras

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt med kamrater i Göteborg på första maj

 

Cello Jr skriver: "Bildbevis på varför invandrare blivit en allt mer betydelsefull faktor för vänsterpartier och varför borgarna försöker konkurrera ut dem på deras egen planhalva."

4 Kommentarer:

Knute sa...

Arnstberg och Sandelins bok “Invandring och mörkläggning – En saklig rapport i en förryckt tid” fick kalla handen av etablerade förlag, något som är standard idag i Sverige för den som önskar analysera invandringen. Detta bekräftar bara bokens titel – att vi lever i total mörkläggning och en förryckt tid.

http://avpixlat.info/2013/03/28/bokrecension-invandring-och-morklaggning-av-arnstberg-sandelin/

Så blev Arnstberg og Sandelin omtalt i svensk presse: Illustreret af et foto af svenske højreekstremister, der marcherer med sorte faner. Ingen der kender Aftonbladet, er det fjerneste overrasket, men en dansker der ikke gør, vil nok være chockeret over niveauet.

http://snaphanen.dk/2013/05/04/ukip-er-hjemlose-konservative/

Knute sa...

I de brittiska lokalvalen fick UKIP 25 procent av rösterna. Deras viktigaste frågor är ett brittiskt EU-utträde och en begränsning av invandringen.

“UKIP er hjemløse konservative. Det kender man i hele Europa. I Danmark går de til DF, i Sverige til SD. For svensker er denne artikel interessant, for der er ikke en brøler Cameron har begået over for UKIP, som Reinfeldt ikke har begået over for SD. Cameron holder måske op, Reinfeldt næppe. Han virker uden for pædagogisk og politisk rækkevidde.”

http://snaphanen.dk/2013/05/04/ukip-er-hjemlose-konservative/

Ann-Marie sa...

Intressant bild. Den säger egentligen allt.

Anonym sa...

Knute
Men Nigel Farage har också hela tiden gått på offensiven. När man ser på YouTube hur han fullkomligt klär av hela den korrumperade EU-eliten förstår man varför folk röstar på honom: ärlig, intelligent, modig och klarsynt.
Jimmy Åkesson, som är ärlig och klarsynt, måste också gå på offensiven och sluta försöka vara media och politiker tillags - som det här med "nolltolerans". Jag kan förstå att man måste strama upp ibland, men i detta fall blev det som att media kunde ta nacksving på SD. Jimmy måste bestämma i eget hus och inte låta media vara med och bestämma. Detta med att gå ut offentligt med "nolltolerans" var ett stort misstag som måste korrigeras. Endast så kan SD få liknande siffror som UIKP i England. Man måste föra över spelet på motståndarens planhalva för att det skall bli några mål.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.