29 maj 2013

Så fungerar systemet

Handläggare på Migrationsverket i Malmö har skaffat sig extrainkomster på flera miljoner kronor. De asylsökande blev försedda med falska bulgariska, portugisiska, grekiska och italienska pass. Passen gör att folk från Mellanöstern och Afrika är registrerade som EU-medborgare med rätt att uppehålla sig i ett EU-land. Det antas att de falska passen har tillverkats i Köpenhamn.

Fast det är förstås bara småsummor i det allmänna migrationsslöseriet. Vart är Sveriges BNP på väg? Brända bilar och brända skolor sägs skapa ekonomisk aktivitet och öka Sveriges bruttonationalprodukt. Fantastiskt. Riksdagens alla keynesianer jublar.

Regeringen liknar allt mer en flygkapten som kraschlandar ett plan, samtidigt som han säger till passagerarna att det inte är någon fara och allt är normalt. De tragiska är att det inte kommer att bli någon välfärdsstat för de människor som är en börda för landets ekonomi. När socialpengarna uteblir kommer de muslimska gängen inte nöja sig med bränder. Sverige är ett illavarslande omen inför hela västvärldens framtid.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Offer för den svenska politiska och ideologiska fanatismen:

"M-politiker lämnar uppdrag efter Husbyartikel
Publicerat: torsdag 30 maj kl 00:00 , Nyheter P4 Sjuhärad
Boråspolitikern Olle Engström (M) lämnar sina partiuppdrag omgående efter en debattartikel som publicerades i Borås Tidning på onsdagen, rapporterar bt.se.


I texten beskriver han den senaste tidens oroligheter i Stockholms förorter som konsekvensen av "en alltför optimistisk och okontrollerad invandring".

Engström, som är fullmäktigeledamot och styrelseordförande för Borås lokaltrafik, har inte längre förtroende från sina partikollegor i fullmäktigegruppen"

Naiva svenskar som ibland knyter näven när ingen ser.

Sven

Lejeune sa...

"Brända bilar och brända skolor sägs skapa ekonomisk aktivitet", skulle inte tro det....

Mer känt som "the broken window fallacy":

http://www.investopedia.com/ask/answers/08/broken-window-fallacy.asp

....i slutändan förstörs reala resurser.

Anonym sa...

"En kvinna som utsätts för våldtäkt i Pakistan möter redan ett hårt motstånd då hon, enligt landets lagar, måste ha fyra manliga vittnen för att kunna bevisa brottet"
är vi annorlundare här? Vilken frisk person med ett klokt samvete friar och sover gott sen?
Googla vinflaskvåldtäkten

http://klartexten.wordpress.com/2010/08/26/utomeuropeisk-invandrare-10-ggr-fler-valdtakter/

Politiker och media vill helt enkelt inte som det engelska idiomet,'open a can of worms'. som skulle visa att man hycklat och målat in sig i ett hörn om modellsamhället som inte är transparent och lågt i tak för medborgarnas åsiktsfriheter. Hur kan man vara dum att välja förmyndare istället för representanter?

Sven

Anonym sa...

Bra blog:

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/tag/invandring/

Propagandamakare, lobbyister och statens kumpaner har skapat tvivel om vad som är ok med att känna och tycka om en nationell identitet utanför sporten och Eurovisionsschlagern.

The victim get victimized

Sven

Anonym sa...

Bruttonationalprodukten BNP som man ofta hänvisar till i ekonomiska sammanhang är ett konstigt mått. Drabbas jag av en singelolycka med bilen och dör direkt så bidrar det inte till någon större påverkan på BNP då det i huvudsak rör sig om en begravningskostnad. Men överlever jag olyckan och hamnar i gipsvagga med sjukhusvård under flera månader och förorsakar stora kostnader och därutöver drabbas av 100 % invaliditet, så påverkas BNP positivt!

Knute sa...

Hur blir svenskarna normala? Husby jihadister i min kommande thriller.

"I dagarna (maj 2013) har bilar brunnit i Stockholms förorter och våldsamma invandrargäng slagits med polisen. I min kommande berättelse Sara Sarasvati: An Indo-Swedish story åker ett lag från fiktiva Nordvästra Järvas fotbollsklubb runt och slåss. De bor i Husby och är egentligen militanta islamister men använder fotbollsträning och matcher som täckmantel för sina egentliga uppdrag; att slå ned Sverigedemokrater, oppositionella till sharia och islam, liberala politiker och myndighetsföreträdare.

Huvudpersonen i min framtidsberättelse är en ung kvinna från Indien vars far är svensk och ledande sverigedemokrat. Han mördats oavsiktligt av en provokatör i fotbollslaget, en avhoppad jihadist som skär halsen av svensken för att visa hur illa jihadister kan bete sig. Laget hade bara tänkt att spöa upp honom men fann sig plötsligt med blod på sina händer. Regeringskris, statsminister Birgitta Ohlsson (FP) får avgå och den Sociala Alliansen med S, M, MP och FP som styrt sedan 2018 lämnar över till en ny koalition där SD ingår. Mer avslöjas inte här.

Boken kommer ut i höst 2013."

http://sjunne.com/

http://snaphanen.dk/2013/05/31/hvordan-bliver-svenskerne-normale/

Knute sa...

Är ni kriminell och behöver övernattning? Gå till polisens utlänningsenhet och säg att ni söker asyl.

Kriminelle bruker asylmottak som hotell.

Dette er personer som oppgir å være mindreårige asylsøkere, men som i realiteten er kriminelle som reiser rundt i Europa der de bedriver vinningskriminalitet og narkotikaforbrytelser. Mange av dem er over 18 år, men oppgir lavere alder.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10110561

http://www.document.no/2013/06/er-de-kriminell-og-trenger-overnatting/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.