25 maj 2013

Som man bäddar får man ligga

           

Det är intressant att dra paralleller med "Le Petit Jihad" i Frankrike 2005 och som sedan dess har blivit en återkommande händelse. Ursäkten där var att två kriminella muslimska tonåringar lyckades bränna ihjäl sig själva när de flydde undan polisen.

När jag ögnar de svenska tidningarna är det helt uppenbart att man försöker tona ner upploppen och dölja vad som verkligen händer. Man vill också betona att de människor som samlas på gatorna för att försvara sin egendom måste vara "högerextremister" och att de är det stora problemet.

Upploppen startade i ett område som i stort setts befolkas av enbart muslimer och spred sig snabbt till andra muslimska förorter, men precis som i Frankrike undviker polis och myndigheter orden "islam och muslim" och kallar slöddret för "invandrare och ungdomar".

Om jag var en laglydig invandrare från Finland eller Polen eller Mellanöstern skulle jag bli rasande om jag klumpades ihop med den sorts människor som lever rövare nu.
Hittills verkar det som svensk polis och brandmanskap mest står handfallna och passivt ser på av rädsla för att bli bombarderade med stenar.

Hur kommer det sig att man inte uppmärksammat mönstret från Frankrike och Storbritannien och förberett sig? Med den svenska importen av muslimer från Afghanistan, Irak, Nordafrika och Somalia var det ju bara en tidsfråga innan Sverige också skulle börja brinna.
I vanlig ordning skyller den svenska regeringen i första hand upploppen på Sverige och svenskarna.

Erik Ullenhag förklarar att upplopp beror på hög arbetslöshet och social utslagning i Sveriges invandrar-dominerade områden.

"Vi vet att det finns diskriminering inom dessa områden, och vad som händer nu förbättrar inte bilden av dessa områden, där det finns en hel del positiva saker, men som helt överskuggas för närvarande", meddelade han i en intervju med TT.

Muslimska aktivister skyller på rasism och segregering och det verkar som många svenskar köper det, åminstone politiker.
Men precis som Knute skriver nedan, handlar det om att man flyttar fram positioner och hotar.
De vill etablera en muslimsk stat med sharia och muslimska regler. Det är standardförfarande för muslimer, när det finns tillräckligt många av dem.

Sverige har en liten men effektiv militär och man skulle kunna skicka ut dem till upplopps-områdena. Om de skjuter ett antal våldsverkare och skickar några av de andra tillbaka till sina ursprungsländer, skulle det bli ett snabbt slut på bråket. Men det kommer inte att hända eftersom det vore att medge att hela detta mångkulturella experiment, som prackats på svenskar från deras regering, har varit ett totalt misslyckande.

I stället tillåter man muslimerna att ta över och kravallerna kommer att fortsätta.

Vi kommer att se det här i USA också.  Boston och Ft. Hood är varningsflaggor.

14 Kommentarer:

Knute sa...

Nu har bilarna tagit slut i Husby och angränsande muslimska invandrarförorter. Gängen dammsuger Stockholm på lämpliga mordbrandsobjekt. Men även om någon politiskt korrekt politiker eller journalist skulle få sin bil uppeldad fortsätter nog den officiella förnekelsen. Media har lagt på locket och rapporterar ytterst knapphändigt om oroligheterna.

Över 20 bilar stacks i brand på kort tid i Åkersberga norr om Stockholm på lördagsmorgonen. Bland annat totaltförstördes ett garage med 16 bilar. Polisen jagade misstänkta förövare med helikopter. Kanske det var samma gäng som sen dök upp i Täby. Men de fick brått iväg, ett mord hade begåtts i området och massor av poliser och helikoptrar var ute och letade efter mördaren.

Anonym sa...

En blog:

http://actforamerica.wordpress.com/2011/07/26/playing-the-race-card-with-islam-islamophobia/

Sven

Knute sa...

Aftonbladet och Expressen erbjuder betalning för bra filmer på brinnande bilar, en uppmaning till ligister att elda bilar för att tjäna pengar.

http://hotlamotte.com/2013/05/24/aftonbladet-och-expressen-betalar-oss-for-att-branna-bilar-i-husby/

Enligt Aftonbladet är bilbränderna och stenkastningen ett slags "självförsvar", därför att det svenska samhället svikit de muslimska invandrarförorterna. Med samma argument är det helt rimligt med ett svenskt självförsvar i form av medborgargarden. Har inte det svenska samhället svikit medborgarna genom att tillåta att vi fått ett importerat våldshelvete?

Pica pica sa...

Såg karnevalen i Hammarkullen på nyheterna med fantastiska kostymer, sång, musik och man bjöd på mat till alla (många glada svennar också). Många invandrare där, mest latinamerikaner men även asiater och en indisk man.
Kan det vara så enkelt att det är bara muslimer som har så svårt att anpassa sig till väst?
Idag kan man tro att Sverige är ett rasistiskt land som utnyttjar och plågar de stackars muslimerna så de måste bränna och förstöra? Varför lyckas invandrare från andra länder i Sverige men inte MENA-folk?

Knute sa...

Fransk soldat knivstukket i nakken i Paris

Tre dager etter hals­hug­gin­gen av en bri­tisk sol­dat i Lon­don, mel­des det om at en fransk sol­dat er stuk­ket med kniv i nak­ken i Paris. Sol­da­ten vil tro­lig over­leve angre­pet, som inn­traff mens han patrul­jerte et område vest i Paris.

Gjer­nings­man­nen beskri­ves som en nordafrikaner.

http://www.document.no/2013/05/fransk-soldat-knivstukket-i-nakken-i-paris/

Hollande citerer Cameron: “Det er et forædderi mod islam”

http://hodja.wordpress.com/2013/05/25/sjusket-muslim-fransk-soldat-fik-ikke-hovedet-skaret-helt-af/

Knute sa...

“Sverige är ett paradis för maskerade våldsmän som i skydd av natten och till medias anklagelser om polisvåld kan sätta sin vilja i verket och hus för hus, månad efter månad, gäng för gäng visa vem som bestämmer, medan svenskarna sover.

Det har varit på gång i årtionden. Saken är bara den att situationen blir alltmer desperat. Man kan se det i blicken på den nominellt borgerlige statsminister Fredrik Reinfeldt när han står i tv och lovar mer pengar till de utsatta områdena. Miljonerna kommer inte att fungera. Det är nämligen inte pengar som gör skillnad, utan inställning och normer. Problemet är inte materiellt utan kulturellt. Det bottnar i en avgrundsdjup skillnad mellan den mentalitet som har skapat det rika och välfungerande Sverige och den främmande mentalitet som den aggressiva delen av invandrarungdomarna visar. Det är på tiden att erkänna den skillnaden.”

Ur en slagkraftig ledarartikel i den danska dagstidningen Jyllands-Posten om den gångna veckans händelser i Sverige.

http://snaphanen.dk/2013/05/25/sondagskronika-vad-eliten-sar-far-andra-skorda/

http://jyllands-posten.dk/opinion/leder/ECE5518762/den-svenske-loegn/

http://gatesofvienna.net/2013/05/the-swedish-lie/

Knute sa...

Islamister vill ha krig

“De upplopp vi ser i Stockholmsförorter kan naturligtvis utvecklas från bränder och stenkastning till våld mot alla de blonda svenskar som Jonas Hassen Khemiri stämplat som rasister och därmed lägre stående varelser som man kan attackera.

De politiska etablissemangen fortsätter att bara tala strunt. Man vågar inte agera mot våldet eftersom man är rädd att bli utmålad som rasist.

Så långt har det gått att vi i antirasismens namn slutar upprätthålla lag och ordning. Därmed vinner de krafter som vill bryta sönder västerlandets rättsstater och den tillit mellan människor som vi så mödosamt byggt upp under lång tid.

Läget påminner alltmer om Weimarrepubliken där extremister fick ta över. Om man inte med stor handlingskraft sätter stopp för utvecklingen visar historien vartåt det bär.”

http://erixon.com/blogg/2013/05/islamister-vill-ha-krig/

Knute sa...

“Efter den barbariska halshuggningen av en militär i London, har nu en liknande händelse ägt rum i Frankrike, fast den här gången kom gärningsmannen undan.

Det är inte utan att man drar sig till minnes den islamistiska attacken på en judisk skola i Toulouse i mars förra året, föregånget av tre soldatmord.
Eller terrorattacken i Liege, Belgien, den 13 december 2011.
Eller den islamistiska attacken i mars 2011 i Tyskland, två soldater dödades och två skadades i en "ensamvargattack".

Situationen har länge varit allvarlig, men svenska massmedier har hjälpt regering och riksdag att lugna befolkningen, genom diverse dimridåer, bröd och skådespel, allt för att avleda uppmärksamheten från de allvarliga problem vi nu står inför.
Men det går inte längre. Inte när amerikanska och brittiska myndigheter varnar sina medborgare att resa till Sverige. Vad väntar härnäst?
Rösta på SD 2014!”

http://fyrahundrasjuttiosex.blogspot.se/2013/05/se-upp-for-islamistiska.html

Anonym sa...

På sverigesradio.se:
"Löfven: Viktigt ta reda på varför det uppstår
Ekots lördagsintervju."

hmmmmm..?. besynnerligt..vad nu då, voffo då då?

Am I a boy or a lady...i don't know which
(I wonder wonder
Wonder wonder)

Sven


Knute sa...

Att bygga sitt nya liv i Sverige på en lögn bådar inte gott för framtiden. De personuppgifter som hundratusentals muslimska invandrare uppgett för att få asyl är nämligen falska.

"95 procent av dem som söker asyl i Sverige visar inga ID-handlingar. Vi vet alltså inte vilka de är, ingenting om deras förflutna eller avsikter eller ens vilket land de kommer ifrån.

Nästan alla som kallar sig afghaner kommer från Iran. De har aldrig satt sin fot i Afghanistan. De utnyttjar bara samvetslöst det system som är avsett för människor som verkligen behöver hjälp och skydd.

Människor som sökt och fått uppehållstillstånd i något EU-land, till exempel Italien, söker asyl med falska papper i Sverige därför att de svenska bidragssystemen är generösare än de italienska.

Asylbedrägerierna är satta i system. Släktingar som redan bor i Sverige tränar de asylsökande tills de kan sin ihopljugna asylhistoria utan och innan. Det afghanska utrikesministeriet medverkar till att skaffa uppehållstillstånd för grova förbrytare, krigsherrar och narkotikakungar som föredrar att ha sina familjer i Europa med alla de fördelar det innebär.

De kriminella nätverk som organiserar bluffasylresorna bedriver både narkotikahandel och människosmuggling. De har dessutom nära band till olika militanta islamistiska grupper under den pakistanska underrättelsetjänsten ISIs paraply.

För Reinfeldt och övriga i den politiska klassen kommer våldet som en fullkomlig överraskning. Detta hade de ingen aaaaning om när de öppnade Sveriges gränser för insläpp av all världens oidentifierade människor från dysfunktionella och underutvecklade våldskulturer."

http://snaphanen.dk/2013/05/25/sondagskronika-vad-eliten-sar-far-andra-skorda/

Anonym sa...

Det går i cykler. Nu är tiden för dementier och förnekanden. Längre fram när det man ansvarslöst dolt inte längre kan belastas för så kommer i vanlig ordning (så dags då)medgivanden som: (eller så kan det låta sen) "klart vi visste om omfattningen av problemen", "det hade varit politiskt självmord om vi yttrat oss", "risken för ett politiskt haveri var för påtagligt" eller "nu, med facit i hand och vad det kostat människor och samhället skulle jag agerat mot mitt parti, att stämma i bäcken redan då..men man brydde sig inte om konsekvenserna för dem tar andra,sen.Känsliga frågor vinner man ju ingen opinion på och partiets överlevnad var det vi främjade,och vi fick ju med oss folket gång på gång som av någon anledning trodde att dem gjorde en skillnad under en några veckors valkampanj,hi hi.., men man var ju en otrogen hund då.."

Sven

Anonym sa...

Ensamkommande barn

Man tar till alla medel.Vilken normal förälder skickar iväg sina barn. Barnet mår förståss dåligt, det är väl illegalt och kriminellt, och priset:
(ur wikipedia)
Under 2010 sökte 2393 ensamkommande barn och ungdomar asyl i Sverige[8]. Prognosen för 2011 är 2400 asylsökande, varav Migrationsverket uppskattar att cirka 85% kommer att beviljas uppehållstillstånd i år, och bristen på platser för dessa barn är akut[9]. Stora medel satsas därför av staten för att förbättra situationen. Kommunerna ersätts med 1900 kr per dag [10] för varje besatt boendeplats, vilket blir ca 1,4 miljarder kr enbart för ankommande år 2011.

För att komma till EU behöver barnets familj anlita en smugglare vilket kostar ca 100 000 kr. Den höga kostnaden är anledningen till att familjen endast har råd att skicka ett barn.[11]Visumtvånget är det största hindret att ta sig till Europa, ofta köper man ett falskt eller äktapass(med liknande foto) för att komma ombord på flyget. Efter resa till Europa måste detta pass återlämnas till smugglarna.

Inte ens ett eget barn är annat än ett redskap, ett verktyg för samvetslösa, så inte heller konstigt att massor av barn också försvinner i Sverige. Det kommer att behövas fler mentalsjukhus och fängelser i framtiden, tyvärr.

If there is a will there is a way, is there a will?

Sven

Anonym sa...

Och nu inatt hände detta i min lilla barndomsstad Lysekil! Fy fan
/Cecilia

Anonym sa...

Ylva Johansson i Agenda:
"– Det här är inte hokuspokus. Det är jobb och utbildning som är de viktigaste vägarna för att få en stabil inkomst, för att motverka fattigdom och att få en plats i samhället, sade hon."

Dem KOMMER FRåN fattigdom och hit så vad har det betytt? Man FåR utbildning, om man vill, vad har det erbjudandet gjort för dem? Man KAN ha en plats i samhället HäR om jobbar på det (utan att ansluta sig till andra stackars mig(are) och bli en enda stor stackars oss.., har den möjligheten hjälpt? Man kan leda en häst till vatten.. Visst ja, man vill ha respekt, och den kommer som ett brev på posten, och man vill höras fast man inte kan resonera, och synas, under en huva? Jisses!

Sven

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.