08 maj 2013

Vägen till helvetet är stenlagd med FN-konventioner

Enligt en FN-konvention, som Danmark antagit och som därför fungerar som lag, har statslösa personer rätt till medborgarskap. Mellan 2004 och 2010 fick ett trettiotal statslösa palestinier avslag på sina ansökningar om medborgarskap. Detta ledde till att Danmarks dåvarande integrationsminister Birthe Rønn Hornbech fick sparken. Den skenheliga vänstervridna pressen jublade, och en arabisk TV-station berömde Danmark för att "respektera islam".


"Av världens 193 länder har bara 37 undertecknat 1961 års konvention om begränsning av statslöshet (mörkgröna), och 5 av dem har aldrig ratificerat sin underskrift (ljusgröna).
De flesta arabländer har lagar som uttryckligen förbjuder att bevilja medborgarskap till palestinierna, så de har inte brytt sig om att underteckna konventionen.

Det säger sig själv att vi bör ignorera och frånträda en sådan konvention. Vägen till helvetet är stenlagd med FN-konventioner, vi är så dumma att ta dem bokstavligt men danskar i allmänhet är inte villiga att pantsätta sitt land i despoternas klubb, FN. De vill ha politiker vars lojalitet är dansk. Vilken plikt bör vi ha mot palestinier som inte ska krävas av deras arabiska grannar, för att inte tala om stormakter som Ryssland, USA, Kina?"

Snaphanen

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Alle disse konventioner er udtryk for forfatningsbrud.
Danmark er folkestyret, men det har de folkevalgte ændret, uden folkets medvirken, til Repræsentativt Demokrati, det er i sig selv også et forfatningsbrud.
Det er brud, der retfærdiggør en væbnet borgerkrig!!!

falkeøje

Knute sa...

Zenia Stampe är medlem av Folketinget för Det Radikale Venstre, ett av regeringspartierna. Hodja skriver:

I aften i DDR2 Deadline kl. 22.30 demonstrerede Zenia Stampe atter sit vanvid.

Hun var deltager i en diskussion om tildeling af dansk statsborgerskab til statsløse, hvor hun som bekendt mener, at vi helt hjernedødt skal strø statsborgerskaber ud til folk som er i efterretningstjenesternes søgelys, og som de mener udgør en sikkerhedsrisiko.

Nå men man benyttede et tænkt eksempel på en statsløs, der har sprængt Hovedbanegården i luften, som Stampisten så mente skulle have statsborgerskab for at vi med god samvittighed kunne spærre vedkommende inde i mange år.

“For vi kan jo ikke regne med, at palæstinenserne eller ISRAEL vil modtage personen, når han bliver løsladt.”

Hvilken hjerne kan opfinde en israeler, der sprænger Hovedbanegården i luften? Jeg kan kun sige: “Kære Zenia, vil du ikke være så venlig, at tage din medicin, før du skal på TV næste gang.”

http://hodja.wordpress.com/2013/05/08/stampistens-galskab/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

FN är bara en fortsättning på NF som skapades av John Rockefeller Sr. Att familjen fortfarande kontrollerar organisationen bevisas av att det var Nelson Rockefeller som "skänkte" byggnaden och marken i NY. Åtminstone Sr och Jr hade ett omätligt kontrollbehov och det är inte sannolikt detta har minskat med senare generationer.

Knute sa...

I Syrien har 2000 palestinier dödats och 235.000 är på flykt inom landet, ändå får de ingen hjälp från Abbas, Hamas och arabstaterna. Människorättsorganisationer och mainstream-media i väst ignorerar också den svåra situationen för palestinierna. Den saknar ju en anti-Israel-vinkel.

http://www.document.no/2013/05/syria-2-000-palestinere-drept-235-000-internflyktet/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.