20 juni 2013

Hämndgirighet och brist på moral gör honom olämplig som ledareJim Bridenstine (R-Okla) levererar den långa listan av skandaler som utmärker Obamas ledarskap.

"Presidentens Justitiedepartement har sålt vapen till Narco-terrorister vid den södra gränsen, som dödade en av våra bästa män.

Presidentens State Department ljög om Benghazi med falska uppgifter från White House.

Presidentens justitiekansler auktoriserade spionage på en Fox News reporter och hans familj, för att han rapporterade om ett nordkoreanskt kärnvapentest.

Presidentens justitiedepartementet konfiskerade telefonlistor från Associated Press därför att de rapporterade om en terroristattack som förhindrades.

Presidentens Skatte-Department använder IRS för att motarbeta politisk opposition.

Presidentens sekreterare för Health och Human Services pressar de försäkringsbolag hon är tillsatt att reglera,  för att de ska främja "Obamacare", vilket går under samma lag som hon använder för att tvinga medborgare att betala för droger som orsakar abort, vilket är emot deras religiösa tro. "

Han fortsatte med att säga att presidentens "oärlighet, inkompetens, hämndlystnad och brist på moralisk kompass gör att många anser att han inte är lämplig att leda."

"Det enda problemet är att hans vicepresident är lika olämplig och ännu mer pinsam"1 Kommentarer:

Anonym sa...

Først var der et stort spørgsmålstegn ved hans dåbsattest.
Dernæst huskede ingen universitetsstuderende hans tilstedeværelse.
Har den mand manifesteret sig med andet end ord?

falkeøje

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.