25 juni 2013

Jay Leno om skandalerna...…


"Jag tänkte börja i kväll med ett Obama-skämt, men jag vill inte bli granskad av IRS. "

Om NSA-övervakning: "Vi ville ha en president som lyssnar på alla amerikaner -nu har vi en. "

Om den nya IRS-kommissionären : "Han kallas "agerande kommissionär" eftersom han måste agera som om skandalerna inte har med Vita Huset att göra."


Att stänga  Guantanamo-fängelset : "Om han verkligen vill stänga det borde han göra om det till ett statligt finansierat solenergi-företag och dörrarna kommer att stängas inom en månad."

Beträffande Benghazi, Associated Press och IRS-skandalerna: "Kommer ni ihåg den gamla goda tiden då Joe Biden var det som var mest genant?"

 Obama säger att han inte kände till något om IRS skandalen: "Han var alltför upptagen med att inte
veta något om Benghazi för att inte veta något om IRS."
"Fox News har ändrat sin slogan från" Rättvis och Balanserad" till "Se, vad var det vi sa."

"Dessa Vita Huset skandaler försvinner inte så snabbt. Nu säger befolkningen i Kenya att han är 100 procent amerikan. Så illa det har blivit. "

 Obamas årsavslutningstal till studenterna: "Han sade till de unga akademikerna att deras framtid är ljus så länge som de inte vill ha jobb förstås."

Om mannen i Chicago som slog  rekord i att åka pariserhjul: "Den enda andra möjligheten att gå runt, runt i en cirkel lika många gånger är att läsa den officiella rapporten om Benghazi."

White House hävdar okunskap om skandalerna: "De tog "Fråga inte, Säg ingenting" från Pentagon och flyttade det till Vita Huset."

1 Kommentarer:

Anonym sa...

http://furiousdiaper.com/wp-content/uploads/2013/06/130610scandalTFD.jpg

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.