06 juni 2013

"Smaklös" annons

Till skillnad från i Sverige, där tystnaden närmast är total, kommer det med jämna mellanrum till den danska allmänhetens kännedom att en eller annan islamisk terrorist beviljats danskt medborgarskap. En massiv majoritet i Folketinget beviljade således medborgarskap till en person som säkerhetspolisen PET misstänker är "till fara för rikets säkerhet" - detta skedde en vecka efter att en brittisk soldat blev massakrerad av islamister i London. Dansk Folkeparti ville därför införa en annons i tidningarna, vilket de nekades på flera håll. Det var inte Folketingets agerande som väckte förargelse, men att det kom fram i offentlighetens ljus.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Jag vet inte om det var denne som Dansk Folkeparti syftade på i sin annons. Det verkar anlända nya fripassagerare var och varannan minut:

Ännu en folkmords-törstig psykopat får danskt medborgarskap. Den unge Taimullah Abu Laban är frontfigur i Hizb Ut-Tahrir och har givit uttryck for extrema synspunkter riktade mot judar och Israel. Nu är han din landsman.

http://www.bt.dk/danmark/nu-er-han-dansker-se-abu-labans-soens-vilde-udtalelser

http://snaphanen.dk/2013/06/05/nu-er-han-din-landsmand/

Knute sa...

Copenhagen: Spanish artist Abel Azcona eats the Quran

Better to read the Quran than to eat it, but better to eat than to follow it.

http://snaphanen.dk/2013/06/04/abel-azcona-eating-a-quran-in-copenhagen/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.