12 juni 2013

"Under tider av universellt bedrägeri blir sanningen en revolutionär handling"

     

I december 2010 gick chefen för Homeland Security, Janet Napolitano ut med en nationsomfattande kampanj:  Om du ser något misstänkt, rapportera det!
Bradley Manning och Edward Snowden gjorde det och se vad som händer dem. Manning hölls under arrest under mer än 1000 dagar och har nu ställts inför en HEMLIG domstol. Snowden har gått i landsflykt och likaså Julian Assange och administrationen och en stor del av media kallar dem landsförrädare.

Om en person reagerar på det som staten gör - oavsett om det gäller spionage på oskyldiga individer eller krigsförbrytelser - hur tror ni att det skulle fungera om han begränsade sina klagomål till statliga tjänstemän?
Kan liknas vid att om man har invändningar mot maffians agerande- ska man ta upp det problemet med The Godfather?  Om du är kritisk mot korruption, våld, plundring, krig och andra handlingar som regeringen ligger bakom - hur många tror att det hjälper att skriva ett brev till en kongressledamot - en person som har hjälpt till att skapa dessa förutsättningar - och be honom att göra något åt det?

Kommer någon av er ihåg hur det gick för Sophie and Hans Scholl i White Rose Society i nationalsocialistiska Tyskland?

6 Kommentarer:

Anonym sa...

http://www.janmilld.se/msni/1508.html
Vita Rosen
För några år sedan ägnade Dagens Nyheter en helsida åt syskonen Scholl och "Vita Rosen", en motståndsgrupp i Tyskland 1942-44. En hyllningsartikel, med det underförstådda budskapet att arvtagarna till denna grupp idag är de som själva kallar sig "antifascister" och "antirasister".
Men om syskonen Scholl hade levat i dagens Sverige - inte tror jag att de skulle återfinnas bland slagskämparna i AFA, desinformatörerna på Expo eller bidragsmjölkarna inom CMR.
När jag tar del av texter i flygblad som Vita Rosen spred är det något som känns bekant:
"Ingenting är ett kulturfolk ovärdigare än att utan att göra motstånd, låta sig regeras av en ansvarslös och åt dunkla drifter hemfallen härskarklick. Är det inte så att varje hederlig tysk idag skäms för sin regering, och vem av oss kan ana vidden av den skam, som vi och våra barn kommer att drabbas av, när en gång fjällen fallit från våra ögon,..."

Knute sa...

En ytterst viktig kommentar, Gerda!

Vår vänstervridna tid har fullständigt missuppfattat var hotet mot västvärlden kommer ifrån. Men förmodligen upplever många människor i Väst samma krypande obehagliga känslor inför det annalkande hotet från islam, som hotet från nazismen upplevdes på 1930-talet.

Det blev de överlevande som fick vittna. En var Suzanne Zeller-Hirzel, medlem i motståndsgruppen Weisse Rose mot Hitler, och sedermera i the Peoples Movement Pax Europa, en organisation som motsätter sig islamiseringen av Europa. I en intervju för ett par år sedan talade hon om likheterna mellan islam och nazism.

Tilläggas kan att president Obama är vår civilisations dödgrävare. Det är egentligen otroligt att denna marionett som inte ens kan tala ordentligt utan manuskript eller teleprompter har blivit världens mäktigaste man. Civilisationsfientliga islamister och marxister överträffade sina vildaste drömmar när de lyckades placera honom på tronen.

Jacobssons tankar sa...

Det som jag stör mig på när det gäller avslöjandena som Bradley Manning och Julian Assange gjorde är det faktum att (som jag förstått saken) publicerat namnen på de Afghaner som varit de utländska trupperna behjälpliga som exempelvis tolkar. Avslöjandena skapar direkta dödsfällor för dessa människor.

Berit sa...

Jacobsson, Så vitt jag vet togs namnen bort, jag kan inte hitta några, kan du? Har du uppgifter på några som dödats?
Har du sett den berömda videon som avslöjar hur amerikanska soldater skjuter civila och journalister?
http://rt.com/usa/collateral-video-murder-mccord-414/
Tolkar gör sina jobb öppet.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag vill göra en liten distinktion om jag får lov. Land och regering är två helt olika saker. Men jag förstår om dom dom styr försöker blanda ihop begreppen. Annars hade det ju varit enklare att bara kalla det för regeringsförräderi istället eller hur? Men hur många älskar egentligen sin regering jämfört med sitt land?

Anonym sa...

Ett land av toffelhjältar.... En annan bra sida är: www.exponerat.info
Ur SVT: "Socialt lidande En av de våldtäktsdömda pojkarna i Tensta får straffmildring".. Stackars grabb!! Flickan har livstid med minnen!!
Sven

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.