21 juni 2013

Vansinne


År 1986 införde man en immigrationsreform i USA och federala regeringen sade att de skulle garantera amnesti för 3 miljoner illegala invandrare.  I utbyte mot detta lovade de att säkra gränserna och sätta ett definitivt stopp för illegal invandring.
Vi såg vad som hände, ingen var intresserad av att stänga gränserna och nu har vi minst 11 miljoner "wet backs" i landet -  (illegala som "simmat över gränsfloden till Mexiko").
The Gang of Eight kallar men den sk. opolitiska grupp som nu lagt fram en ny immigrationsreform som kommer att fungera lika dåligt som den gamla.

Man säger till alla som är här illegalt nu, "Nu är du laglig" och precis som 1986 säger man att någon gång i framtiden  - blink, blink - ska man säkra gränsen. Om några år får de "grönt kort" och medborgarskap och full tillgång till alla sociala välfärdsprogram och bidrag.

Om den här lagen går igenom kommer man att ha 20 till 30 miljoner illegala i landet om några år.
Både Democrats och Republicans spelar ett politiskt spel.  Dems. vill garantera amnesti i hopp om att säkra fler väljare och bland vissa Republicans är det sorgligt nog samma tänkesätt. Republicans har kritiserats för att de inte blir mer som Democrats och gör det åtråvärt för Hispanics att rösta på dem och att de också skulle dra till sig nya väljare om de utlovar amnesti. Ett tjugotal R-senatorer velar fram och tillbaka i frågan. De Republicans som tagit ställning mot lagförslaget kräver att gränsövervakningen första ska göras så effektiv som möjligt.

Man kan inte ha öppna gränser och välkomna alla invandrare i en fullständig välfärdsstat där incitamentet är att vara beroende av regeringen. Målsättningen borde vara att människor som kommer hit, gör det därför att de vill uppnå den amerikanska drömmen - och det system vi har nu och det nya lagförslaget kommer i stället att bli en enorm kostnad för alla stater.

Om lagen går igenom kommer den också att skapa särbehandling, - en stark preferens att anställa de som är här i väntan på att bli lagliga. Innan de blir fullfjädrade medborgare kommer de att vara undantagna från Obamacare, så de blir billigare att anställa. Om en småföretagare anställer en amerikan eller en legal invandrare måste han betala in till Obamacare eller böta 2000 dollar per anställd. När 11 miljoner plötsligt garanteras legalisering men kostar mindre, kommer de naturligtvis att vara mer attraktiva.

Med en arbetslöshet på 8 % är det rent vansinne att vilja lägga till flera miljoner invandrare som kommer att konkurrera med amerikanerna för jobben.  Man öppnar dessutom dörrarna för miljoner underutbildade, fattiga, handikappade, gamla anhöriga som kommer att bli beroende av välfärdssystemet och inte bidra till ekonomin.  Det är rent vansinne och galenskaperna  fortsätter med dem som kommer hit och inte arbetar men producerar ankar-barn som blir en försäkring om tillgång till matkuponger, Medicaid och subventionerade bostäder.
 Illegal invandring kostar detta land biljoner redan och bidrar till det ekonomiska misslyckandet. De kriminella elementen följer den olagliga invandringen med gäng och droger vilket förstör förorter och städer.

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Låter som vi redan nu efter den första juli ska få det i Sverige,samma galenskap endast olika siffror beroende på populasion. Man håller andan inför katastrofen.

Ann-Marie sa...

"Med en arbetslöshet på 8 %" du måste ha hittat den fantasisiffran på någon av dom offentliga sidorna som dribblar hejvilt med statistiken.

Anonym sa...

Same in Sweden, from Vikings to weaklings..

Anonym sa...

svt nyheter: ”Risk att de får fäste i Sverige” En tvättbjörn som den senaste tiden jagats utanför Västervik är nu infångad

hmmmm, låt se....

Berit sa...

Du har rätt Ann-Marie det är regeringens egna siffror. Statistiken de anger beräknas på "Totalt antal av landets befolkning anställda i de väpnade styrkorna och civila jobb, plus de arbetslösa som faktiskt letar jobb."
Det antalet är nu 64% av vad det var när Obama tillträdde.
Vår befolkning har ökat (ca 50,000 per månad) men antalet jobb minskat och många har slutat leta efter arbete.
De verkliga siffrorna i dag ligger runt 11-12%, kanske tom. så högt som 15.

Anonym sa...

Luk for pengekasserne, så kommer de ikke!!!

falkeøje

Berit sa...

Det är med de pengarna politker köper sig röster

Anonym sa...

Sveriges radio: "FN : Elva miljarder i världen 2100
Publicerat: kl 08:23 , Ekot
FN:s befolkningsfond UNFPA har skrivit upp sin prognos för världens befolkningstillväxt. Till nästa sekelskifte lever nära elva miljarder människor på jorden.


Ett barn är fött — vi är 7 miljarder Sveriges befolkning blir allt större och allt äldre Det är 800 miljoner fler än i en prognos för två år sedan, skriver danska tidningen Jyllands-Posten.

Ett viktigt skäl till felbedömningen är att UNFPA missat att Afrika fortsätter att få stora barnkullar till 2100. Kontinentens befolkning väntas växa från 1,1 miljard till 4,2 miljarder."

Bra, det blir ju miljontals Somalier till Sverige och Danmark, politikerna jublar!
Sven


Anonym sa...

Intressant artikel!
http://ordmotord.blogspot.ie/2009/07/vet-du-vad-oikofobi-ar_13.html
Inte hört talas om ordet tidigare, ett "icke-ord" i media.
Sven

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.