18 juli 2013

Hipsters och Terrorister

Musiktidningen Rolling Stone har gjort bostonbombaren Dzhokhar Tsarnaev, till sin omslagspojke i augusti, vilket väckt stor indignation och nog inte är det bästa PR-beslutet.  Deras försäljning har minskat under de senaste åren och flera företag som säljer tidningar bojkottar dem nu.

" Free Jahar-rörelsen"  har fått uppmärksamhet  på grund av det faktum att Dzhokhar Tsarnaev ser ut som en hipster. Bilden av honom i en Armaniskjorta och hipster-pose har gjort honom till en hjälte i vissa delar av pop-kulten.

12 år efter 9/11 kan man nu presentera en islamisk terrorist och framställa honom som ett kulturellt dragplåster.   Det säger allt om Hipsters och Vänstern, när ett rötägg som Trayvon Martin och en terrorist som Dzhokhar Tsarnaev, har blivit kulturella ikoner.

Dzhokhar Tsarnaev har mördat ett antal människor och skadat många fler. Han är en avskyvärd person som  kommer att dömas för mord och terrorism.

George Zimmerman åtalades och befanns oskyldig, men tror ni att Rolling Stone kommer att lägga ut hans foto på omslaget? De skulle förmodligen anse det som knäppt. "Aldrig i livet, vi skulle förlora pengar"
Men av någon underlig anledning är det OK att ha en terrorist på omslaget.

Om det är Rolling Stones nya modell kommer de inte att sakna omslagspojkar. Får jag föreslå denne man till nästa nummer.

Jag undrar  hur länge denna nation kommer att överleva när folk som Tsarnaev beundras medan George Zimmerman kommer att leva i ständig rädsla och ses som en avskydda mördare, när det enda han gjorde var att försvara sig från angrepp från en drogpåverkad brottsling.

1 Kommentarer:

Knute sa...

On the cover of the Rolling Stone, II

http://snaphanen.dk/2013/07/18/on-the-cover-of-the-rolling-stone-ii/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.