24 juli 2013

Journalister är patologiska lögnhalsar

Ur led är tiden. Vi har fått lära oss och också trott, att journalister strävar efter att ta fram fakta. Hur det verkligen förhåller sig med detta historiskt sett vet vi naturligtvis inte. Kanske har journalisternas ständiga skryt och informationsmonopolet lurat oss. Vad som däremot idag, genom fallet Trayvon Martin vs. George Zimmerman har blivit helt uppenbart, är istället att praktiskt taget hela journalistkåren består av patologiska lögnhalsar, som saknar mänsklig moral och som är beredda att låta en människa dömas till 30-åriga fängelsestraff - bara de kan få berätta en förljugen historia, som passar deras politiskt korrekta agenda. Shame on you!!! Shame! Shame!

I fallet med dödsskjutningen av ligisten och inbrottstjuven Trayvon Martin visste polisen redan vid en första undersökning av fallet,  att det rörde sig om självförsvar och att George Zimmermans liv verkligen var hotat av Trayvon Martins angrepp. Därför avskrevs fallet - för att några veckor senare göras till föremål för raspolitiska ambitioner (med president Barack Hussein Obama och justitieminister Eric Holder som några av initiativtagarna).

Media förberedde sig minutiöst under det gångna året för att samordnat och i maskopi med varandra, kunna presentera den uppgjorda men falska och lögnaktiga historien om den lille söte negerpojken som kallblodigt sköts ner av en vuxen vit man. För att kunna göra detta var man tvungen att förvanska fakta och dölja och undanhålla många andra besvärande fakta: Man använde en gammal bild på Trayvon Martin som en liten söt tolvåring.


 I själva verket var Trayvon 17 år fyllda, nästan en decimeter längre än George Zimmerman, en muskulös, välväxt, vältränad man med ligistambitioner, som tränade och även tävlade i sporten "mixed martial arts" - MMA.  Detta är den mest extrema kampsporten med fullkontakt där nästintill allt är tillåtet, sparkar, slag, armbågar etc.. Sporten kallades tidigare "Ultimate Fighting" och gavs för ett antal år sedan dåliga rubriker på grund av några dödsfall, där den ena kombattanten under matchen slagits ihjäl med bara knytnävarna av den andre sittande ovanpå sig - under tävling (utan att domaren brutit matchen). Så sporten är mycket brutal. Dessa fakta måste till varje pris döljas - och det lyckades media med.

Trayvon Martin hade också efter föräldrarnas skilsmässa blivit mycket "stökig" och bara under sista månaden flera gånger suspenderats från skolan och även slängts ut från sitt eget hem. Orsaken till hans stökighet var att han börjat gå på droger och leva ett kriminellt liv. Man fann t.ex. i hans förvaringsskåp i skolan inbrottsredskap samt olika stöldgods som också innefattade "jewelry" (=smycken), fast rektorn på skolan valde att kalla detta "funna föremål",  eftersom han annars måste tillkalla polis, vilket kunde ha gett hans skola och de svarta eleverna dålig brottsstatistik. Allt detta måste till varje pris media dölja - och det lyckades man med.

På nätet (twitter och Facebook) hittar man diskussioner mellan Trayvon Martin och hans polare om hur man lättast tillverkar inne-drogen "lean" och får "eld i röven" (="ass fire lean"), genom att blanda "Arizona Watermelon Fruit Juice Cocktail", scittle candy (≈"non-stop"-godis) och hostmixturen "Robitussin", två av vilka ingredienser Trayvon Martin just varit och inhandlat på 7-Eleven strax före våldsincidenten.
"Lean", som innehåller kodein som bas,  (kodein omvandlas i kroppen till morfin) gör användaren paranoid och extremt fysiskt aggressiv och kan ge leverskador. Trots sin ringa ålder uppvisade Trayvon vid obduktion just för drogen typiska grava leverskador, vilket antyder långvarigt och omfattande bruk. Hans Facebook-sida visade sig också vara full av grova vålds-och porrinslag och han hade på twitter skrivit att han ville gå om en av sina MMA-matcher eftersom motståndaren "inte blött tillräckligt mycket". Allt detta måste döljas för allmänheten - och det lyckas man med.

Zimmerman, å andra sidan växte upp tillsammans med två svarta pojkar, bodde i ett multikulturellt bostadsområde, och verkar ha varit mycket omtyckt och respekterad av alla.
Vid ett tillfälle hade han bevittnat hur en polismans son slog ner en svart uteliggare. Han blev då så upprörd över händelsen att han tryckte upp och delade ut flygblad i vilka han krävde att polismannens son skulle åtalas för detta - vilket också skedde.
Några nyinflyttade svarta grannar har också berättat att Zimmerman, som enda granne kommit och presenterat sig för dem och hälsat dem välkomna. Alla dessa positiva fakta om Zimmerman måste döljas - och det lyckades man med.

Och så återstår då historien om den hemska vita rasisten Zimmerman som ger sig på och kallblodigt mördar en helt oskyldig och försvarslös liten svart pojke.

Nå, hur skulle du känna dig om du ovanpå dig hade en vältränad, drogpåverkad, mycket aggressiv MMA- tränad tonåring som krossar näsan på dig och bankar huvudet i betongen alltmedan han skriker att han skall döda dig? Skulle du då ta honom på allvar och känna dig hotad till livet?
Det gjorde Zimmerman - och det var hans brott.

Videon med Bill Whittle visar mycket mera - allt fruktansvärt förljuget. Men journalisterna har ingen skam i kroppen, de har blivit förhärdade av alla lögner.

Tack SB!4 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit, har som Du följt och läst mycket om fallet i Sanford Florida.
Vi är mållösa över att de svenska rashetsande, skattefinansierade riksblaskornas redaktioner sjunkit så djup i det mediala träsket.
Undrar hur länge det kan fortsätta? Stora delar har vi läst om på amerikanska nätet, Bill Whittles redovisning gör oss just "mållösa".
SU

Anonym sa...

Jag är mycket orolig för framtiden, med tanke på att "vita" människor i USA och Västeuropa hela tiden blir färre, medan svarta och hispanics i USA blir fler, liksom muslimerna ökar i antal i Västeuropa (det gör de ju också i USA även om de inte är så många ännu så länge, men å andra sidan så kanske fler och fler svarta konverterar till islam).

Vi vet att dessa kategorier har en mycket stor överrepresentation när det gäller våldsbrott mot vita människor och det blir sannerligen inte bättre av att media (ras)hetsar mot vita människor. För att inte tala om att Obama gör det.

Calle Kabo sa...

Bra sammanfattning. Här är ytterligare en video on en quiz om vilka fakta du känner till om fallet.
https://www.youtube.com/watch?v=bF-Ax5E8EJc
http://www.dlas.org/questions-zimmerman-verdict/

Anonym sa...

Den gamle hårdrockaren Ted Nugent skräder inte orden:

http://www.youtube.com/watch?v=sSYlR1-Fqio#at=46

Hans formuleringskonst är dessutom underhållande, om nu inte ämnet hade varit så allvarligt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.