23 juli 2013

Manipulation av dumma människor

Democrats fortsätter att underblåsa raskonflikter och hålla Zimmerman-domen vid liv för att skydda Obama och aldrig i hela mitt liv har jag upplevt en så bedövande okunnighet.

Administrationens och partiets problem är alla skandaler som har uppdagats under de senaste månaderna och  inga godtagbara förklaringar finns att koka ihop.

Först var det Benghazi.  Ambassadören är fortfarande död tillsammans med tre andra som försökte skydda honom och vi har fortfarande inte fått någon förklaring till varför konsulatet nekades extra säkerhetsstyrkor.
 Inte heller vet vi varför ingen hjälp sändes efter första attacken och det finns inga foton av Obama från The Situation Room, där det sägs att han övervakade och kontrollerade det hela. En ambassadör var döende och det troliga är att Obama var i sin bostad och packade för sin Las Vegas-resa.

           

 Det sägs att Zimmerman tänker byta namn till Ben Ghazi,  så att Obama aldrig nämner det igen.

Sedan var det IRS-skandalen. Vi vet nu att att processen för att undersöka och förhala dispensansökningar från Tea Party-grupper övervakades av en William Wilkins ... en av de få som 0bama tillsatt.  Utredningen vad gäller beslutsfattandet leder till Obama.

Obamacare nästa! Hela detta monster faller samman snabbt och nu klagar även Facken, som var de största anhängarna, näst efter frilodarna och parasiterna som inte arbetar för sitt uppehälle.
Facken börjar förstå vilken katastrof det är,  hur det leder till nedskärningar, arbetslöshet och högre kostnader.
Läkare är konfunderade över hur det kommer att fungera och väldigt många säger att de kommer att sluta jobba.

För att avleda uppmärksamhet från skandalerna utser man en amerikansk medborgare,  som befanns "Icke skyldig" av en domstol och gör honom till mål för verbal lynchning.

Regeringens egen undersökningsavdelning, FBI, har rapporterat att det finns inga bevis för rasism från Zimmermans sida.

Även ACLU har backat och avråder Holder från att åtala Zimmerman för brott mot mänskliga rättigheter.

.

2 Kommentarer:

Martin sa...

Fast and the furious.

Anonym sa...

Berit
De som egentligen borde åtalas är dagens korrumperade och förljugna journalister för alla sina systematiska och illvilliga lögner. Titta på denna video - så får ni en snygg demonstration på hur pressen arbetat och arbetar i fallet Zimmermann. Och säkert i alla andra fall också: Man kan inte lita på ett enda ord i liberala media. Allt är uppgjort från början till slut.
Titta:
http://www.youtube.com/watch?v=Ebu6Yvzs4Ls&feature=youtu.be
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.