26 juli 2013

Muslimer är inte en minoritet


En ständigt återkommande myt bland Dhimmis i Väst är att muslimer är en minoritet och måste få särskilt skydd och omhändertagande.
Men muslimer är inte en minoritet. Det finns 1,5 miljarder sunnimuslimer över hela världen; 1,1 miljarder katoliker är den näst största religiösa gruppen och det finns 1 miljard hinduer. Muslimer är fortfarande en minoritet av den totala befolkningen i västvärlden, men håller snabbt på att bli en  majoritet.

I Belgien, är 50 procent av alla nyfödda muslimer och tomma belgiska kyrkor håller på att förvandlas till moskéer.  Det mest populära baby-namnet är Mohammed och av de 7 mest populära  namnen, var 6 muslimska. En fjärdedel av Amsterdam, Marseille och Rotterdam och en femtedel av Stockholm är redan muslimskt. Det mest populära baby-namnet i Amsterdam, Utrecht, Rotterdam och Haag är ... Mohammed.

Europas muslimska befolkning har fördubblats under den senaste generationen och kommer att fördubblas igen. År 2025, (om ett och ett halvt decennium ), kommer en tredjedel av alla födslar i EU att vara muslimska. Vi ser redan vart det bär hän. En tredjedel av muslimerna i Frankrike och Tyskland är tonåringar eller yngre, jämfört med en femtedel av den infödda befolkningen. En tredjedel av muslimerna i Storbritannien och Belgien är under 15 år kontra en femtedel av den infödda befolkningen. Räknat bland alla åldersgrupper är de en minoritet. Men vad gäller demografin bland generationer håller muslimer på att bli en majoritet.

Läs hela artikeln av Daniel Greenfield

10 Kommentarer:

Knute sa...

De dokument som är utfärdade som grund för invandringen är ömsesidiga avtal mellan EU och arabländerna. Det första och avgörande - den så kallade Arabiska Dialogen - undertecknades 1978 i Damaskus, efter fem år av utdragna förhandlingar. När man läser innehållet i detta fördrag, frågar man ovillkorligen:

Hur är det möjligt att europeiska politiker har låtit sig lockas, luras eller hotas till att sätta sina underskrifter på ett papper som garanterar fri invandring med enorma sociala förmåner, samt löften om att vi i Europa kommer att främja arabisk kultur (läs: islam och arabiskt språk, alltså islamisering).

http://everykindapeople.blogspot.se/2011/12/planerad-forstoring-av-europa.html

Knute sa...

An Island in Revolt: A Window into Europe’s Future

The lesson from the Lampedusa experience is that there’s a limit to what indigenous populations can take. While it’s true that the most common reaction of native Europeans to Third-World non-military invasion so far has been leaving the city or country where this colonization occurs, it may not stay like this forever. There could sooner or later be a breaking point.

http://enzaferreri.blogspot.se/2013/07/an-island-in-revolt-window-into-europes.html

Anonym sa...

Kan det verkligen stämma att det finns 1,5 miljarder *sunnimuslimer* i världen?

Vad jag har läst så är 1,5 miljarder en uppskattad, ifrågasatt siffra som gäller samtliga trosinriktningar inom islam.

Å andra sidan så är ju muslimer i minioritet i väst (än så länge)- men är ju i absolut majoritet i MENA områdena och i en del andra länder.

Islam är förvisso den snabbaste växande religionen- procentuellt sett, men inte i absoluta tal om du räknar in de andra trosinriktningarna som faller in under kristendomen utöver katolicismen.

Ehh- kan ha fel men jag tror inte det.

Ann Onym

Berit sa...

Ann, här är en faktafylld sida, PewResarch Center:

http://www.pewresearch.org/fact-tank/2013/06/07/worlds-muslim-population-more-widespread-than-you-might-think/

Där säger man, som du mycket riktigt påpekar, att om man slår samman alla trosinriktningar som kallar sig kristna, hamnar islam på andra plats. Man också att muslimer är i majoritet i 49 länder i världen.

Anonym sa...

Ann
Jag har läst att Islam nu växer fyra gånger så snabbt som kristendomen. Kristendomen växer i Asien (t.ex. Kina) och i Sovjetunionen men minskar samtidigt i hela västvärlden. Så det är nog ingen tvekan om att Islam kommer att skaffa sig ett allt fastare grepp över världen. De har redan kontroll över 59 länder och FN (och ett starkt grepp över USA redan).
Men i Iran och i andra muslimska länder har det blivit väldigt vanligt med uppenbarelser eller drömmar av och om Jesus (titta på YouTube). Det innebär att många människor i dessa länder som konverterat går hemligt till kristna gudstjänster som bedrivs i olika hem. Precis så som skedde i romarriket efter Jesu död. Så det finns andra företeelser än Islams mordiskhet och skräckvälde som kommer att bli avgörande för utvecklingen.
/SB

Anonym sa...

Tja, enligt wikipedia så finns det 246 länder...
Så?

Fast 49 eller 59 länder är 49 eller 59 länder för mycket!

Ann Onym

Anonym sa...

Addendum:

Ja, jag vet att en del länder i världen t ex i Europa riskerar att ha en muslimsk majoritetsbefolkning inom ett par decennier.
Holland är väl ett troligt exempel.

Men även Sverige ligger illa till- i alla fall vad gäller städer och stadsdelar (Malmö, Södertälje, Skäggetorp, M fl).

DET är ju det stora orosmolnet- inte vilka länder som redan är islamiserade!

Det krävs krafttag för att stoppa detta- så låt oss tänka på detta istället för att bekymra oss om länder som redan är förlorade.

Ann Onym

Anonym sa...

Ann Onym
Berit angav 49 länder där muslimer är i majoritet som religion. Jag angav 59 länder som politiskt "kontrolleras" av Islam (siffran har jag fått från f.d. muslimen Walid Shoebat). Det kan vara en viss skillnad (men jag är inte expert på detta). Bolsjevikerna var inte i majoritet när de "tog kontroll över" Ryssland 1917 (endast bråkdelen av en procent). Man behöver inte heller vara i majoritet för att ta kontroll över ett stort aktiebolag - 2-8% aktiekapital kan räcka.
Sedan har de 246 olika länderna olika stort inflytande i världen (en del har mycket ringa inflytande) och samordnar inte sina aktioner på samma sätt som muslimerna, som strävar efter det gemensamma kalifatet.
Hursomhelst, detta är inte någonting som försvinner av sig självt, hur mycket vi än skulle önska det.
/SB

Anonym sa...

@SB

Du talar till en redan frälst!

Vad jag ville mena är att den muslimska umman inte på något vis är så stark som muslimerna själva tror.

Eller för den delen, så stark som en del svenska politiker tror...

Ann Onym

Anonym sa...

Addendum:

Min poäng var att muslimer ofta tjatar om att islam är den snabbast växande religionen.

Men de är fortfarande "bara" 600 miljoner till 1,5 miljarder (av vilket jag tror att den lägre siffran är den troligaste).

Det innebär att i värsta fall! Så består jordens befolkning av 25% muslimer (men troligare mindre än så).

Så man kan inte säga annat än att muslimer är i minoritet (tack och lov)...

Ann Onym

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.