21 juli 2013

Olika standard för svarta och vitaEn svart kvinna här i vår lilla förstad till Atlanta, åtalades i torsdags för att ha knivhugget sin granne till döds. Sahara Tabriz Fakhir hävdar att Allah stod på hennes sida när hon dödade grannen, en vit, kristen man.
Hon upplyste också domaren om att Allah är hennes advokat som kommer att hämnas, om hon inte blir frisläppt. "Allah kommer att skicka en översvämning, så som han gjorde 2009, fast nu blir det värre"

Denna nyhet nådde inte ens utanför de lokala TV-stationerna,  men tänk er om rollerna varit ombytta. Tänk er rubrikerna om en vit, kristen man huggit ihjäl en svart kvinna och hotat domaren med att Jesus skulle hämnas!

Det svarta Amerikas problem är inte rasism från vita människor,  utan hur de hanteras av den politiska Vänstern.
 Efter frikännandet av George Zimmerman har Eric Holder, Al Sharpton och  NAACP piskat upp stämningen och uppmanar den svarta befolkningen att enas i en nationell protest genom att stjäla, förstöra och skada andra människor.

Varje dag dödas många svarta av andra svarta i Chicago och på andra håll i landet.
Vad hör vi från Vänstern om det?  Inte ett pip! Men när en vit man dödar en svart man i en akt av självförsvar, blir det kaos i hela landet. Det är mycket tydligt att kraven på vita (även "Hispanic whites") sätts enormt mycket högre än de krav och förväntningar man ställer på svarta.
Protesterna visar klart och tydligt att man tycker att Zimmerman inte levt upp till de krav man ställer på vita och att han därför ska straffas för det och om inte olika krav på olika raser är Rasism vet jag inte hur det ska definieras.

Så här säger min vän Fran Porretto

"Ett påstående om ett undantag från lagen, eller om ett privilegium som andra inte besitter, avvisar rättsstatsprincipen och det juridiska / rättsliga system som samhället bygger på.  Det försätter den gruppen i ett tillstånd av inbördeskrig mot det större samhället, om än en "kall" version av krig, så länge konflikten inte blir våldsam.
En betydande del av amerikanska negrer hävdar i själva verket att när en vit man dödar en svart man, är den vita mannen skyldig till mord, oavsett andra överväganden eller sammanhängande faktorer. Kraven på en sådan avvikelse från den gamla lagen om självförsvar för att gynna negrer, är ett krav på en separat suveränitet avgränsad av ras."


4 Kommentarer:

Anonym sa...


För att ytterligare understryka den otäcka mentala "meltdown" hos demokraterna/vänstern samt "hollywood" i denna fråga så bifogar jag ett klipp med LTC Allen West som sätter fingret på rätt ställe:

Allen West: Where was NAACP and media when two black teenagers
http://youtu.be/rtmy6Knd-eM
MVH
Kurtan


Anonym sa...

Här ett annat klipp som är rätt intressant:
http://foxnewsinsider.com/2013/07/19/sean-hannity-presses-naacp-leader-‘can-you-name-one-person-died-chicago-during-zimmerman
Knappast något för svenska skattefinansierad media med socialistisk slagsida.
SU

Anonym sa...

SU
Obama skruvar verkligen upp raskampen i USA. Det klippet du visade är verkligen avskyvärt. NAACP är en helt förljugen organisation som lägger sig i allt möjligt i USA. De svarta utgör 15%. Om de övergår till Islam - som de lär göra i stor utsträckning så har vi ett stort problem. Jag vill bara påminna om att bolsjevikerna vid maktövertagandet 1917 utgjorde en bråkdel av en procent. Nazisterna utgjorde också en bråkdel av en procent. Det finns bara en utväg och det är att man börjar förstå och känna stolthet för sin egen kristna kultur och är beredd att försvara denna.
/SB

Ann-Marie sa...

Det här är skrivet av en svart för svarta och är verkligen klokt: Romany Malco Pens ‘Message to Trayvon Sympathizers’ | Black America Web http://bit.ly/132yDbd

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.