28 augusti 2013

Banksters = Gangsters

Syrien är bara en "falsk flagga".

        

Obama är under enorm press från Banksters att krossa regimen i Iran och händelserna i Syrien är bara ett medel att nå målet. Syrien måste invaderas först och sedan kommer Iran att krossas.
Assad kommer att hänga från en snara likt Saddam om några månader. Behovet att slå ner Iran är nödvändigt eftersom petrodollarn är i verklig fara på grund av att Iran insisterar på att sälja olja till Indien, Kina och Ryssland i utbyte mot guld.

 Banksters måste behålla sin kontroll av valutasystemet, de sk. fiat-pengarna, och handeln med olja och kontrollera fördelningen av guld av tre skäl:

(1) Fiat-valutan har nästan ingenting som backar upp dess värde och det, tillsammans med fractional reserve banking (FRB), syftar till att förvärva materiellt välstånd baserat på värdelösa pappersbitar, och införandet av guld hotar detta pyramidspel.

(2) Sedan Breton Woods har Banksters tvingat världen att spela med i deras pyramidspel genom att först köpa Federal Reserve-dollar, vilka i sin tur användas för att köpa olja. Saddam Hussein gjorde inte det utan sålde sin olja för euro och betalade för sin olydnad med sitt liv, och,

(3) När Banksters kollapsar valutorna i världen, vill de vara de som styr och kontrollerar guld - den enda kvarvarande valutan i ett ekonomiskt Armageddon.

De har tummen på ögat på Obama för om han vill fullfölja sin mandatperiod, måste han få hjälp från globalisterna att hantera alla skandaler som bubblade upp i maj:
 (1) NSA-spionering som avslöjades av Ed Snowden, (2) IRS som trakasserar Tea partimedlemmar på order av Obama, (3) administrationens spionering på AP reportrar, (4) Michael Hastings mord (juni 2013), samt (5) The Benghazi-tragedin som vägrar att försvinna.

Var och en av dessa fem händelser ger tillräckliga skäl för att avsätta Obama och de får Nixons  Watergate-skandal att framstå som en bagatell.

Iran måste stoppas.  Banksters kräver att man genomför ett regimskifte i Iran. Om man inte gör det kommer dollarn att kollapsa och Amerika kommer att bevittna sina mörkaste dagar någonsin.
Händelserna i Syrien är bara ett medel att nå målet och fungerar enbart som den preliminära händelsen inför slutmålet - förstörelsen av Iran.

Varför attackera Syrien först?

Enkelt, alla vägar till Teheran går igenom Damaskus. Syrien är en av Irans få kvarvarande allierade och att styra Syrien är nyckeln till en lyckad invasion av Iran. Det viktigaste är att genom att kontrollera Syrien kan man blockera en rysk militär markinvasion i Syrien så länge USA framgångsrikt och snabbt installerar sin missiler.
För att starta en lyckad kampanj, måste USA ha en förevändning så fasansfull och så fruktansvärd att den globala opinionen kommer att kräva en militär invasion för att "rädda det oskyldiga syriska folket". För att uppnå detta mål, har Obama redan gjort vad han gör bäst - skapat en "riksdagshusbrand" (dvs. falskt flagg) (syftar på händelserna i Tyskland 1933).

När den syriska militären isolerats och besegrats, kommer de CIA-stödda al-Qaida-krafterna att effektivt ta hand om Assad på samma sätt som de tog hand om Gaddafi i Libyen och var därefter beredd på en annan fruktansvärd händelse, antingen i Mellanöstern eller på amerikansk mark, som kan skyllas på Iran och fungera som en ursäkt att angripa det landet.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Enhver ved, at Mellemøsten er et dominospil. Rører man en brik, bevæger de andre sig. Danmarks statsminister lader til at stole på, hvad USA og NATO beslutter sig for, men der er ingen præcedens for, at det er det rigtige, mildt sagt. Obama forstår ikke Mellemøsten, det interesserer ham ikke, men han har malet sig op i et hjørne.

Hvad vil en iøvrigt nyttesløs bombekampagne få russere og kinesere til at gøre – og først og fremmest, Iran, der i al fald har sagt, de vil se et angreb på Syrien som en krigserklæring? Ved Thorning hvad hun er ved at pille ved? Mellemøsten er en kræftpatient, vender man patienten i sengen, metastaserer den.

Israel forstår, at dette tomme show-off fra Vesten, kan blive farlige end Helle Thorning er i stand til at forestille sig: GAME ON! Israel Deploys All Available Missile Defenses Against US Strike On Syria.

http://snaphanen.dk/2013/08/29/med-ny-sverige-som-nabo/

Berit sa...

Putin hotar att angripa Saudiarabien om Väst anfaller Syrien

http://www.eutimes.net/2013/08/putin-orders-massive-strike-against-saudi-arabia-if-west-attacks-syria/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.