16 augusti 2013

Bilder ljugerNär Navy SEALS' likviderade bin Laden var detta den bild som världen såg: Obama omgiven av sina rådgivare  i spänd förväntan inför vad som tilldrog sig. Varje nyhetsförmedlare visade den och sedan också det tal där Obama lät oss förstå att han "personligen" hade dödat bin Laden.

Många personer som kan det där med photoshop, påpekade att bilden var manipulerad - att Obama var inklippt för att få oss att tro att han verkligen var där - att hans ansikte var för litet i jämförelse med de andras och att kvinnan i bakgrunden också var inkluderad för att det skulle bli mer balanserat och politiskt korrekt.
 (Här är en bra beskrivning på hur photoshop kan gå till och vad man ska hålla ögonen på)

Nu har Reggie Love, Obamas fd. livvakt och springpojke  trätt fram och berättat vad som verkligen hände.  Han och Obama, den sk. överbefälhavaren spelade kort.

"De flesta människor var liksom nere i Situation Room och [presidenten] var liksom," Jag kommer inte att vara där nere, jag kan inte titta på det där.  Så han, jag själv, Pete Souza, Vita husets fotograf, Marvin [Nicholson], vi måste ha spelat Spades 15 gånger.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.