17 augusti 2013

Det är synd om svenskarnaDet här var välkomstbilden vid ett stort chefsmöte på Migrationsverket, dit samtliga chefer på verket kallats. Snaphanen:

“Teckningen är i linje med deras andra kulörta, infantila kampanjer. Kan man överhuvud överträffa verkligheten med satir i Sverige längre? 'It’s getting better all the time' som Beatles sjöng och som det står på kofångaren. Teckningen är en ond bild av hur det ser ut inne i huvudet på de flesta av de 349 knapptryckarna som sitter i riksdagen.”

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Gravid kvinna fick huvudet dunkat mot bil http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17312925.ab … Hon blev i alla fall inte våldtagen som så många svenska kvinnor. #svpol


I morgon beslöjar vi oss av solidaritet http://www.aftonbladet.se/debatt/article17314519.ab … Varför det? Var är solidariteten mot våldtagna svenska kvinnor?! #svpol

Från mitt Twitter... hur aftonslasken gör detta till en stor grej, men alla svenska tjejer som blir våldtagna varje dag skrivs det inte ett j-a dugg om!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.