15 augusti 2013

Fakta om vapen

            

Det amerikanska folket och även det svenska, förtjänar att veta sanningen om vapenkontroll. Att införa strikta vapenkontroll-lagar kommer inte göra oss tryggare. I själva verket,  kommer ni att se i denna studie utförd vid Harvard, som jag länkar till nedan,  att ju fler vapen en nation har desto mindre brottslighet tenderar man att ha. Med andra ord finns det en mycket stark positiv korrelation mellan fler vapen och mindre brott.

Detta är raka motsatsen till vad de traditionella medierna vill få oss att tro, men det är vettigt. Verkligheten är nämligen den att brottslingar verkligen, verkligen, verkligen inte vill bli skjutna.  När man inför strikta vapenkontroll-lagar, tar man bort rädslan för att bli skjuten och brottslingar tenderar att trivas.

 Titta bara på vad som händer i Amerika idag. De platser som har den högsta brottsligheten är de stora städerna,  där man infört stränga vapenlagar. I vissa av dessa städer är polisen så överväldigad att de har meddelat att de helt enkelt inte ens kommer att bry sig att svara på vissa typer av brott längre.

Sanningen är att regeringen inte kan skydda oss tillräckligt och det är en anledning till varför miljontals "preppers" ( de som förbereder sig) har beväpnat sig och vapenförsäljningen har slagit nya rekord år efter år.  Tyvärr, verkar de traditionella medierna och många av våra politiker helt besatta av att försöka begränsa vår konstitutionella rätt att äga vapen. De utkämpar en obeveklig kampanj för att försöka övertyga det amerikanska folket att vapen är något man inte ska ha.
 Men är det verkligen så? Naturligtvis inte. Se de 18 föga kända fakta som visar att vapen gör oss säkrare ...


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Propagandan fungerar ännu bättre i Sverige. I min pistolskytteklubb är majoriteten positiv till de hårdare licensregler som nyligt infördes i Sverige. Jag är lite osäker på hur de ställer sig till de ytterligare skärpningar som är på förslag. (Och i min klubb finns det många som handladdar sin ammo och verkligen älskar sina 9mm, .38, .357, .44 och .45!) Men om det är attityden bland aktiva skyttar, hur ser det då ut bland allmänheten? Var inte en av Hitlers första åtgärder efter maktövertagandet att avväpna civilister?

Osynlige Mannen

Anonym sa...

Frågan är mycket enklare en så: skall en Reinfeldt eller en Obama ha "bättre" rätt till "LIVET" än alla oss andra?
Dessa samhällets omstörtare kan omge sig med livvakter dygnet runt tillsammans med en viss Hr. Lars Vilks. Belopp i miljonklassen som skattebetalarna knappast kan avstå från att betala!
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.