21 augusti 2013

Feminister i hijab

          

Ser just att svenska kvinnor lagt ut foton på sig själva, klädda i traditionell muslimsk hijab som en protest och för att visa solidaritet med en kvinna som påstår att hon attackerats för att hon bar slöja.

 Det är verkligen skrattretande! Hur tänker man egentligen? Svenska feminister klär sig som de mest förtryckta kvinnorna i världen, för att uttrycka deras rätt att förbli förtryckta?

Feministerna ignorerar offren för patriarkatet och drunknar i hyckleri och dubbelmoral.

Jag undrar vilket ljud det skulle bli i skällan om svenska män sade till dessa "kvinnor" att gå hem och laga mat, städa och koka lite kaffe medan du ändå håller på" ...

Man hittar på en "egen verklighet' och lever i en låtsasvärld utan underliggande substans. Även de som lyckas ignorera verkligheten kommer så småningom att uppleva den.

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Hmm!

Enligt uppgifter (iofs hörsägen) så var det kvinnans egen man som dunkade på henne efter att hon kom hem "för sent" efter ett besök hos sin syster.

Låter inte helt otroligt!

Om det nu eventuellt överhuvudtaget skett någonting sådant, då vad jag förstår, så är tidningsartikeln helt underbyggd på andrahandsuppgifter från en "bekant" till den drabbade.

Smells fishy- all the way!

Ann Onym

Anonym sa...

Hur som-
och oförsvarligt-

är ju att kvinnor tar på sig det mest kvinnoförnedrande uttrycket någonsin i form av hijab!

Ann Onym

Tony sa...

Är inte det sjukaste att Veronika Palm tar på sig ett sharia uttryck och samtidigt petade Omar Mustafa för att han stod för något som inte S stod för?!

Dagens människor är ytterst korkade. Saknar all form av logik!

Anonym sa...


Detta anser jag bekräftar, utom allt tvivel, att Albert Einstein hade rätt! Människans dumhet är oändlig...i alla fall hos en del människor!

Om kriget mot en viss "ideologi" skall kunna vinnas måste först kriget mot individer som dessa, som används som nyttiga idioter mot oss,vinnas...
MVH Kurtan


Anonym sa...

Jag håller med Einstein utan att på något sätt vilja jämföra med honom och hans intelligens. Någon sade också att det är bättre att ha djuren som vänner, jag tror det var Anita Ekberg för hon hade haft synnerligen dålig erfarenhet av svenska journalister. För att inte tala om Ingrid Bergman. Svenska journalister är de värsta i världen tror jag. De är maktens förlängda arm. Men dessa kvinnor som sympatiserar med muslimska kvinnor saknar förstånd och det är sorgligt att några av dem är invalda i svenska riksdagen. Arma svenska folket.

Anonym sa...

Makalöst korkat! Och sådana här dumbommar har blivit valda (på grund av en massa lögnaktiga löften) att bestämma över oss, en slags "de blinda leder de seende".
Bekräftar inte detta mer än någonting att vi behöver byta system. Vi kan inte längre ha en s.k. "representativ demokrati" eftersom de inte längre representerar oss utan bara sina egna egenintressen. Vi måste istället byta ut denna låtsasdemokrati mot en mera direkt demokrati som i Schweiz, dvs. folkomröstningar. Och det är faktiskt möjligt med tanke på internetröstning. Det gäller bara att göra denna säker. För övrigt behöver det inte bli några stora kostnader eller stora svårigheter. Det går att utforma ett sådant system.
/SB

Anonym sa...

Absolut folkomröstningar borde väl ligga i demokratins intresse
Men är det någon som tror att vi har demokrati ?
Vi skickar valobservatörer hit och dit
Men i världssamvetets land har det skett många fall av valfusk
Uttalanden som "vi kommer göra allt i vår makt för att hindra dom att göra sin röst hörd"
Det fick mig ur soffan och gå till röstlokalen
Och det kommer jag göra hädanefter så länge jag lever

Anonym sa...

Anonym
Klart att du har rätt. Vi har inte demokrati eftersom de som har makten, politikerna och media, inte på något sätt representerar de som de påstår sig representera - utan endast sina egna intressen.
Den representativa demokratin skapades under en period då människorna på grund av långa avstånd till varandra inte kunde kommunicera med varandra. Man fick därför kommunicera via ombud. Arbetarklassen valde sina ombud, bönderna valde sina ombud och överklassen valde sina. Nu är dessa inte längre ombud för några eftersom de har sin lön ur skattepotten och är måna om att endast se till sina egna intressen. Samtidigt behöver vi inte längre ha några ombud eftersom vi kan följa alla diskussioner på TV och via datorn och också omedelbart kan ge vår röst med en knapptryckning. Är det då inte tid att skrota det gamla systemet som inte är demokratiskt längre och skapa ett nytt. Klart att det finns möjligheter att fuska. Men det kan man åtgärda.
/SB

Berit sa...

Vi kanske helt enkelt skulle låta bli att rösta. När vi röstar visar vi genom vår handling att vi stöder att en grupp kan härska över en annan grupp genom att använda tvång.

Om väldigt många människor vägrar att köpa en produkt, anser du att det är fel på dem, eller är det fel på produkten?

Att rösta är inte en akt av frihet utan en akt av politisk anpassning och uppmuntran.

Steve sa...

Vi har det bra i demokratiska Sverige! OECD:s Better Life Index (maj 2013): 1) Australien, 2) Sverige, 3) Kanada, 4) Norge... (Detta enligt Wall Street Journal 27/5.) OECD själva inleder: ”Sweden performs exceptionally well in overall well-being”.
http://www.oecdbetterlifeindex.org/countries/sweden/

Vad skulle en gammal stöt som jag göra nere i t.ex. Grekland, när staten verkar rasa samman? Och pensionen...
Och vad gör man i USA, om företagen bara vill anställa deltidare, mindre än 30 veckotimmar? Detta p.g.a. Obama-care. Titta på vad tre stora fackföreningsledare sagt i ett brev till kongressens Demokrater:
http://blogs.wsj.com/corporate-intelligence/2013/07/12/union-letter-obamacare-will-destroy-the-very-health-and-wellbeing-of-workers/

WSJ? Kapitalister?? OK. (Fast Hoffa är faktiskt a union leader...) Titta på vad man säger på socialistiskt håll, då. ”97 percent of new US jobs are part-time”:
http://www.wsws.org/en/articles/2013/08/14/jobs-a14.html

Tror ni vårt goda ekonomiska läge är en tillfällighet, något som vuxit fram av sig själv?

Berit sa...

Varför tror du att den Grekiska staten rasar samman…och den spanska, italienska, portugisiska, ….Den amerikanska 30-timmarsveckan, med betalning därefter, har ju tvingats fram därför att den "demokratiskt" valda regeringen genom åren vuxit till en oligarki.

Det är svårt att tänka utanför de vanliga ramarna.
Våra socialistiska statsskick har raderat ut personligt ansvar och ersatt det med personlig ansvarslöshet. Regeringarna når sina gränser, vilket orsakats av dess ineffektivitet och det leder till olycka och misär.
Regeringen vinner tilltro från allmänheten eftersom det är enkelt att lura människor att tro att andra ska betala för dem och att regeringens sätt är effektivt, jämfört med vanliga människor.

Om du bott i Grekland och allas ansvar där varit att från första början sätta undan pengar för sin egen pensionering skulle läget ha varit ett helt annat.

Steve sa...

Andelen i Sverige som lever på sociala ersättningar är idag lägst sedan 1990 (statsrådet Kristersson, DN Debatt idag). [Flyktingar med i kalkylen?]
- Regimen Obama, stödd av ”progressiva” i ”blå” (!) delstater [vänster!], vill däremot öka bidrags-beroendet. Som jag försökt visa härovan ogillar ”arbetarklassen” [kan man ännu säga så?] det här. Det blir de som drabbas. Det blir de som får lägre lön, som tvingas till deltid.
- Obama-care tvingar också fram ett centralt medicinskt uppgifts-centrum för USA. Någonstans finns en dator där man ska kunna följa din hälsa och dina läkar-besök sedan barnaåren… För 300 miljoner människor…
- I Sverige har vi fria skolor [s-elitens barn går där också!] betalda av staten, och fri sjukvård, dvs privat-ledd men med i sjukförsäkringen. (På ’mellanstadiet’ 1950 drabbades jag av en bus-klass. Då kunde man inte fly till en annan skola...)
- Nej, vi har det bra i Sverige. Nu. I princip. ”Den som är satt i skuld är icke fri.” (Vet privat-personer om det?)

Conlon sa...

http://polytempik.blogspot.se/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.