25 augusti 2013

Förslag om åldersgräns för hijab i Sverige

Stödjes. Före­slår 100 års gräns.

"Jag blir illa berörd när jag ser hur vissa aktivister och politiker utifrån ett förment solidariskt perspektiv bär slöja för att stödja en beslöjad kvinna som har utsatts för rasistiskt våld. Jag känner fullkomlig sympati med kvinnan och hennes familj, men jag hade även önskat att dessa aktivister och politiker, för en gångs skull kunde reagera när våra förortsflickor förtrycks i religionens och kulturens namn. Jag skulle önska att liknande solidariska aktioner fanns med på deras dagordning! Eller inkluderas inte våra förtryckta barn i deras solidaritetsprojekt?"

Göteborgsposten via Document.no

2 Kommentarer:

Knute sa...

“När vänsterpolitikerna Veronica Palm (s), Åsa Romson (mp) och Gudrun Schyman (fi) klär sig i den främsta symbolen för muslimskt kvinnoförtryck, hijab, är det mest skrämmande i hela det avskyvärda spektaklet att de inte har en aning om vad de gör. Palm, Romson och Schyman tror att de solidariserar sig med muslimska kvinnor. I själva verket lierar de sig med islams kvinnoförtryck och gör sig till galjonsfigurer för fortsatt islamisering av Sverige.

När naiva självutnämnda dhimmis spökar ut sig i den muslimska slöjan hijab medverkar de aningslöst i en skickligt iscensatt islamistisk kampanj med syfte att avleda uppmärksamheten från kvinnoförtrycket i islam och istället vältra över skulden på svenskarna.

http://snaphanen.dk/2013/08/24/sondagskronika-myten-om-det-oskrivna-bladet/

“Spektaklet med hijabupproret bekräftar med all tydlighet hur illa det är. Inte ett finger lyfts av medier eller politiker för den svenska kvinnans sak. Hellre tar man ställning för gamla stenålderskulturer med sina förtryckande symboler. Nu vet vi, vi svenska kvinnor, vad vi är värda. En spottloska i ansiktet.

http://snaphanen.dk/2013/08/24/sondagskronika-myten-om-det-oskrivna-bladet/?replytocom=200244#comment-200244

Knute sa...

Vad sägs om 200 piskrapp som straff för att ha blivit gruppvåldtagen av sju män? En kvinna i Saudibarbarien mottog nyligen denna dom, helt enligt islams sharialagar.

http://www.examiner.com/article/victim-sentenced-200-lashes-by-saudi-court
måndag, 30 september, 2013

Two months ago, a young mother of two was stoned to death by her relatives on the order of a tribal court in Pakistan. Her crime: possession of a mobile phone.

http://www.independent.co.uk/news/world/politics/special-report-the-punishment-was-death-by-stoning-the-crime-having-a-mobile-phone-8846585.html

Iran lawmakers pass bill allowing men to marry adopted daughters

Human rights activists say approved bill, making girls vulnerable to the ruling from age 13, 'legalises paedophilia'

http://www.theguardian.com/world/2013/sep/26/iran-lawmakers-men-wed-adopted-daughters

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.