09 augusti 2013

Halal-bluffen

Tre kycklingar i sekunden slaktas hos Rose Poultry i Danmark, allt medan en imam står och mumlar ”I Allahs namn. Allah är den störste”. För varje kyckling får han en slant, förmodligen med slutdestination al-Qaida & Co. Dessutom måste slakteriet betala för halal-certifikat till Muslim World League i Saudiarabien, en organisation som är emot religionsfrihet och kvinnorättigheter med mera.

Det handlar alltså om arabisk imperialism, islamisering. Vilka konsumenter, muslimer eller icke-muslimer, är egentligen intresserade av att stödja sådant? De är främst intresserade av billig och bra mat på bordet. Om slakterierna struntade i halal-ståhejet skulle muslimer finna sig i det, det lär nämligen finnas en islamisk regel om att det är tillåtet att äta icke-halal när halal inte finns att tillgå.

9 Kommentarer:

Knute sa...

Kyss din skinka farväl, Norge

A father describes what happened to his children in school when the number of “children of Norwegian background” dropped below 50%. When the number of enriched students reached a certain critical mass in the classroom, non-Muslim children were no longer able to bring ham sandwiches to school in their lunches.

The children were compelled to accommodate their classmates “because others think that eating ham is illegal”. That is, the perception of the illegality of ham forced the de facto enforcement of non-Norwegian law in a Norwegian school. That law is, of course, Islamic law, and Norway is in the process of becoming a sharia state.

http://gatesofvienna.net/2013/08/kiss-your-ham-goodbye-norway/

gertrud sa...

“Om slakterierna struntade i halal-ståhejet skulle muslimer finna sig i det, det lär nämligen finnas en islamisk regel om att det är tillåtet att äta icke-halal när halal inte finns att tillgå."

Analoga regler finns i alla möjliga andra sammanhang, och därför bör man strunta i allt detta hokuspokus-strunt.

Den anställda och betalda slakt-imamen vid Rose-slakteriet, Abdellah Touzani, "supervisor for halalslagterne i Vinderup" på Jylland förklarede i en tidningsartikel vid julen 2010, att Allahs välsignelse "behöver inte sägas högt. Det är lite olika om jeg säger det högt eller inne i mig själv. Jag säger det varje gång jag byter kniv, och jag säger det igen var 10 till 15 minut. Varje gång säger jag det 150 gånger i följd."

Och har man inte möjlighet att kasta sig på marken och bedja (fem gånger i dygnet) där man står och går, då räcker det att tänka på bönen eller på Allah. Annars skulle ju ingen stat fungera: tågföraren kan inte stanna tåget mitt på linjen för att be, arbetet vid oljeindustrin kan inte avbrytas, hjärtoperationen på lasarettet får inte störas.

Är man norr om polcirkeln kan ingen fasta i Ramadanen. Är man sjuk och inte tål att fasta, så är man inte heller tvungen att ta livet av sig, om också islam är en lagreligion (tvångsreligion) med oerhört brutala krav, som till och med ofta kräver mord eller avrättningar.

Anonym sa...

På deras profet Muhammeds tid på 600-talet var det farligt att äta griskött.

Idag i modern tid genomlyses allt fläskkött för att eliminera den farliga substansen - bakterien eller vad det nu var trots att det onda är borta sedan hundratals år .
Kanske kan någon hjälpa mig vad den heter - har glömt.

Fåglar har aldrig haft denna åkomma såvitt jag vet. Detta välsignande av en imam är TRAMS och endast för att tjäna pengar på de troende

Kan inte förstå VARFÖR ISLAM VILL LEVA KVAR I FORNTIDEN.
elisabeth

Anonym sa...

Darura är ett muslimskt begrepp som ger muslimerna möjlighet att strunta i alla regler utan att Allah blir förbannad...

http://petterssonsblogg.se/2011/10/23/darura/

Pettersson

Anonym sa...

Elisabeth
Du tänker nog på trikiner i grisköttet ?
/SB

Hjalbert sa...

Sedan urminnes tider har vår nordiske vän grisen berikat oss med mycket gastronomisk glädje.

Anonym sa...

Tack SB - TRIKINER var ordet jag inte kom på vid skrivandet.
elisabeth

Anonym sa...

Nu har vi Halal kött i butikerna.
Frågan är varför varudeklaration måste dessutom vara (även) på ARABISKA!

Anonym sa...

Halal bluffen är europas svar på USA's kosher bluff...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.