30 augusti 2013

Häromdagen i en tysk Biergarten

  

  Kontrasten mellan islam och frihet. Från pi-news.

3 Kommentarer:

Knute sa...

Kyrka i Helsingfors Finland vanställd med islamiska slogans, Allahu Akbar, Jesus är muslim

http://tundratabloids.com/2013/08/christian-church-in-helsinki-finland-defaced-with-islamic-slogans-allahu-akbar-jesus-is-a-muslim.html

Anonym sa...

Knute
Muslimerna tror detta på fullt allvar. Och de tror att han skall komma tillbaka snart (inom en 10-15 års period). Men det är inte den Jesus som vi tror på utan motsatsen. Jesus skall nämligen enligt den muslimska profetian komma tillbaka och vara assistent till den muslimske Messias, som kallas Mehdi och som är en världslig ledare (kom nu ihåg att Nation of Islams ledare Louis Farrakhan har sagt på interna möten att Barack Obama är Messias). Och det Jesus då skall göra är att hjälpa till att skära halsen av alla judar och kristna och säkert alla ateister också (=alla som inte underkastar sig Islam).
Köpte för flera år sedan en hel bok om "den muslimske Jesus" skriven av en muslim med ett urval av 302 verser om Jesus tagna från de muslimska texterna. Borta är allt det som Jesus gjorde och sade i evangelierna eller i Paulus texter. Istället hittar man ett hopkok av dåliga verser - en del mera än absurda än andra. Det uppges t.ex. i dessa verser att en person en gång frågat Jesus vilken hans absolut viktigaste handling i livet varit. Han lär ha svarat: "att jag inte lagt mig i det som inte angår mig." (vers 108). Den nivån på argumentationen är det.
För övrigt finns det nog bara en vers som har någon som helst likhet med de bibliska texterna. Allt verkar påhittat 6-700 år efter Jesu död.
/SB

Knute sa...

Berlin: Muslims beat up police for driving too slowly‏

http://islamversuseurope.blogspot.dk/2013/09/berlin-muslims-attack-police-because.html?m=1

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.