28 augusti 2013

Kära Världen, amerikaner vill inte ha krig med Syrien

Kära Världen,

Allt eftersom den amerikanska regeringen hittar på anledningar att starta ännu ett angreppskrig, denna gång i Syrien, förstår jag varför ni kanske ogillar vanliga amerikaner,  eftersom vi tillåter detta krigstillstånd att fortgå.

Efter att Gaddafis kadaver släpats genom gatorna i Libyen, sade vår statssekreterare  med en demonisk flin :"Vi kom. Vi såg. Han dog." Det är inte underligt att de får oss att se ut som blodtörstiga ligister.

Ni kanske tror att vi alla samtycker till ändlösa krig och olagliga angrepp av drones. Ni kanske tror att vi tolererar  internering på obestämd tid eller tortyr av andra människor. Ni kanske tror att vi godkänner den globala polisstaten och all den spionverksamhet som betalas av våra skattepengar.
 Ni kanske tror att vi stöder vår regerings övermod att erövra världen. Ni kanske även hatar oss för det.
Trots vad ni ser och hör på TV, tycker vi är inte att det är riktigt, det som regeringen gör. Vår regering har helt spårat ur. De representerar inte oss. Vi delar inte dess entusiasm för blod. Vi äcklas av det.

Precis som ni, vill vi bara ha ett fredligt och bra liv med hopp om en bättre framtid för våra barn.
Vi vill ha glädje, fred, kärlek och frihet att uppfylla våra drömmar. Det är tydligt att vår regering inte delar dessa värden, eftersom vi inte är i kontroll av vår regering. Den är i kontroll av oss.

Våra representanter slutade representerar våra önskemål för länge sedan. De har gått till högstbjudande, vilket råkar vara det militär-industriella komplexet och deras internationella finansiärer. Deras törst efter blod är för stark för att vårt politiska system ska kunna stoppa det på ett fredligt sätt.  De styr bakom kulisserna och vi kan  inte ta ansvar för dem.

Vi får höra att vår president har möten med sitt krigs-departement och överväger  en attack mot Syrien, en annan självständig stat som aldrig skadat eller ens hotat att skada amerikaner - såsom resten av de senaste offren gjort.
Även om amerikaner har lurats att stödja sådana insatser tidigare, duger inte längre argumentet att vår militär försvarar vår frihet "over there".  "Over there" har aldrig utgjort ett hot mot vår frihet. Vår frihet förstördes av samma människor som säljer oss denna lögn. Vi vet det nu.

Likaledes har "humanitär" ursäkt också uttömts. Ingen kan förnuftigt hävda att "mänskligheten" har det bättre i  Afghanistan, Irak, Libyen, Pakistan och andra ställen på grund av våra militär ingripanden.

Följaktligen motsätter sig de flesta amerikaner kraftigt detta eller någon annan upptrappning av det eviga kriget mot terrorismen. Vi vill inte ha mer krig i Mellanöstern eller någon annanstans. Det amerikanska folket vill ha fred.

Denna artikel från Associated Press som annonserar Obamas syriska krigs-intrig  har inget stöd för militär intervention. Inte ett enda. Istället beskriver kommentarerna cynism, konspiration och korruption.  Det visar att amerikaner snabbt håller på att vakna upp.

Vi vet att "kriget mot terrorismen" används som en ursäkt för att skapa ett globalt fängelse där en liten sammansvärjd grupp styr resurser, företag, pengar, regeringar, press, Internet och folket. Vi vet att de öppet finansierar och beväpnar just de terrorister som de utnyttjar för att motivera hela denna ordning. Och vi vet att de inte bryr sig ett skit mer om Amerika, än de bryr sig om din nation.

Deras propaganda fungerar inte på oss längre. De kan inte gömma sig bakom politiska etiketter längre. De kan inte gömma sig bakom geopolitiska fackföreningar och företag längre. De kan inte gömma sig bakom religioner eller "humanitära" organisationer längre. Genom deras handlingar ska vi känna dem.

En Reuters enkät idag visar att endast 25% av amerikanerna skulle stödja en militär intervention i Syrien, om, och endast om, det var bevisat att Assad använt kemiska vapen - vilket är helt klart fortfarande uppe till debatt.

Det finns nästan inget stöd för detta krig. Om det händer ska ni veta att det inte är det amerikanska folkets vilja.

Vi står på er sida - våra mänskliga bröder och systrar - för fred, frihet och rättvisa och vi är emot detta globala hot.

I solidaritet och  kärlek.

Eric Blair (i översättning)

9 Kommentarer:

Berit sa...

En ny Reuters / Ipsos opinionsundersökning visar att med den vetskap vi har idag är det nu endast 9 procent av de tillfrågade som vill att Obama-administrationen ska ingripa militärt i Syrien,

Arlav sa...

Låt syrianerna sköta sitt interna tramsande själva..
Vi vet ändå hur slutet förr eller senare blir, det är bara en tidsfråga.
Hafez-Assad får på nöten (och "avslutas" som Gadaffi), fanatiker tar över styret i landet , flyktingar strömmar ut i än högre grad än nu och världen har fått ytterligare ett Iran/Irak..

Anonym sa...

Obama och hans hejdukar tror och inbillar sig att deras liv är mer värt än andras, därför sölar han ner den amerikanska medborgarna i blod och förakt! En tragedi?
SU

Unknown sa...

NILS ANDERBERG CASTING FOR GOOGLE+
LÄNGE SEDAN JAG SETT NÅGOT SÅ KORKAT! OM NU KEMISKA VAPEN ANVÄNTS AV ASSAD ELLER NÅGON ANNAN OCH INGEN ALLS INGRIPER? SOM ETT FÖRTVIVLAT BARN I SYRIEN SKULLE JAG HA KÄNT MIG JÄVLIGT ÖVERGIVEN OCH SVIKEN AV ALLA S O M K U N D E I N G R I P A. MEN JAG FÖRSTÅR. DU SKULLE INTE HA INGRIPIT MOT HITLER HELLER DIN FEGE JÄVEL. SKJUT ASSAD I HUVUDET ELLER VAR FAN SOM HELST LIKSOM DE GJORDE MED DET RUMÄNSKA DIKTATORS PARET. MEN DET GILLADE DU VÄL INTE HELLER? KORKAT. KLART MAN HJÄLPER OM MAN KAN OAVSETT VILKET ELLER HUR? SNACKA INTE FÖR AMERIKANSKA FOLKET FÖR DOM VET DU INGET OM!! HAR DU ENS VARIT I USA? DET HAR JAG. DET ÄR INGET FEL PÅ AMERIKANSKA FOLKET I ALLMÄNHET, DE ÄR FAKTISKT JÄVLIGT TREVLIGA. SOM VANLIGT ÄR DET DEN POLITISKA ADMINISTRATIONEN SOM INTE FUNGERAR EFTERSOM DE AV HÄNSYN TILL FOLK MED PENGAR, SKITER FULLSTÄNDIGT I VAD VANLIGA AMERIKANER ANSER. DU ÄR INTE BARA DUM I HUVUDET DU ÄR DESSUTOM JÄVLIGT GRYM SOM INTE VILL HJÄLPA DE SYRISKA BARNEN PRECIS SOM DU UPPENBARLIGEN INTE HELLER HADE VARIT BEREDD ATT HJÄLPA FÅNGARNA I HEINRICH HIMMLERS KONCENTRATIONSLÄGER. STÄNG TRUTEN OCH STICK TILL SKOGS DITT FEGA MONSTER!!!
FRÅN EN SOM BRYR SIG OAVSETT VAD OCH UTAN HÄNSYN TILL EGEN BEKVÄMLIGHET.
NILS ANDERBERG FÖR GOOGLE

Berit sa...

Nils Anderberg, åk dit själv och hjälp!

Anonym sa...

Sådana människor som Nils Anderberg trodde jag inte fanns. Om det är någon som skall täppa till truten så är det väl han. Man kan säga om honom att han har "stor käft och liten verkstad". För övrigt så lämnar jag här en länk som kanske intresserar.
http://varstundisverige.blogspot.se/2013/08/kommer-syrien-att-angripas-av-usa.html

Anonym sa...

@Nils.
Varför skriker du?
Jag för min del bryr mig inte vad dem gör i mena länderna. Vill inte att en enda dollar av mina skatte pengar skall gå till att kriga där. Låt dem lösa sina problem själva.
//Arne

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Det var ruskigt vilka okvädningsord den där Nils Anderberg vräker ur sig. I en borttagen kommentar skriver han att han ska åka till Syrien och slåss. Gör du det, du kommer att få sällskap av ett gäng "svenskar" som slåss på al-Qaidas sida.

För övrigt är det inte alls säkert att giftgasen som mördade de stackars syriska barnen kom från Assad, den kan likaväl ha kommit från "rebellerna". Här en video som visar hur de placerar en mystisk blå kapsel på en raket:

http://www.wnd.com/2013/08/video-shows-rebels-launching-gas-attack-in-syria/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.