02 augusti 2013

Obama som Osama

“Egyptierna hatar Obama. Men det får inte amerikanerna veta genom MSM. Den slags obehagliga fakta filtreras bort,” skriver Trumfes.

Majoriteten av den egyptiska befolkningen hatar Obama och hans ambassadör Anne Patterson, eftersom USA:s politik i Mellanöstern verkar bestå i att stödja extremistiska islamister som Mursi och hans muslimska brödraskap.

Den egyptiska militären störtade nyligen Mursi, men USA planerar ändå att leverera fyra av de utlovade F-16-flygplanen. Det spelar ingen roll, bara Israel blir bombmålet, tänker Obama. Vem bryr sig?
11 Kommentarer:

Unknown sa...

Ett - det var ett större antal plan som skulle levereras, tvärstopp nu!
Två - tvärtom så anser USA att demokrati har återinförts med militärkuppen - vilket ju inte är sant?

Slutligen så ska läsarna på denna sida ha klart för sej att triangeln Israel Egypten USA har varit som formad i granit sedan Israel slöt fred med Egypten - det har inte med något annat att göra än makt och att kontrollera allt som i våra ögon kan likna demokrati

Janne

Knute sa...

Obama - den anti-israeliske presidenten

http://www.youtube.com/watch?v=xO8qZP_iU9I#at=15

Detta är några av de saker som Obama har haft succé med:

-krav på försvarsmässigt totalt ohållbara gränser för Israel
-alltid kritik av Israel samtidigt med noll kritik av Abbas
-bristande vilja att stoppa Irans A-bomb-program
-bortskaffande av pro-amerikanska arabiska ledare i Mellanöstern
-till gengäld för insättande av det muslimska broderskapet

http://hodja.wordpress.com/2011/12/18/barack-hussein-obamas-storhedvanvid/

Harry Harrysson sa...

Obama skulle ha gett dom 4 plan till - å andra sidan har de redan fått 220 så ingen större skillnad. Alla kan bara användas mot ett land ändå.
De behöver vatten, mat och energi. De avsaltar mindre än 1% av dricksvattnet, Israel är på väg mot 100%. Hade Obama hjälpt med lite samarbete där hade folket hatat honom lite mindre.
Morsi var enligt rapporter inblandad i Benghazifiaskot, som Obama desperat försöker tysta ner. Han levererade Stingers därifrån till islamisterna i Syrien via Turkiet långt innan han fick nåt tillstånd från Kongressen. Vid Benghazifiaskot var där en otrolig massa CIA-folk där, helt oförklarat men Obama hotar deras familjer om de säger ett knyst. http://www.dickmorris.com/benghazi-may-have-been-center-for-covert-arms-to-syrian-rebels-in-cia-op-secrecy-is-to-avoid-iran-contra-type-exposure/

Knute sa...

Tack för en insiktsfull kommentar, Harry Harrysson! Din blogg Israel i Sverige är verkligen läsvärd!

http://israelisverige.info/

Vad egyptierna behöver är ekonomisk frihet. De flesta av Egyptens ekonomiska problem är direkt relaterade till statlig inblandning och kontroll.
Egyptens lagliga privata sektor sysselsätter 6,8 miljoner, och den offentliga 5,9 miljoner. Mer än 9 miljoner människor arbetar i den "förbjudna sektorn" (ej godkänd av regeringen) och därmed blir Egyptens underjordiska ekonomi landets största arbetsgivare.

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2013/08/det-alle-undertrykte-har-brug-konomisk.html

TBA sa...

"Majoriteten av den egyptiska befolkningen hatar Obama och hans ambassadör Anne Patterson, eftersom USA:s politik i Mellanöstern verkar bestå i att stödja extremistiska islamister [...]"

Är verkligen majoriteten mot islamism? När de fick rösta, röstade de ju fram islamister.

Knute sa...

De kanske ändrade sig. Islamisterna kanske blev impopulära när det blev allmänt känt att Obama stödde dem. USA:s impopularitet kanske smittade av sig på Morsi.

"I Egypten tar man för givet att om Obama backar Morsi, har dessa två män har kommit till någon form av arrangemang som är i USA:s intresse. Det är omöjligt att få dem att förstå att Amerikas regering består av människor som balanserar på en fin linje mellan förräderi och idioti och för vilka själva begreppet 'nationella intressen' är en oanständighet.
De vill bli älskade. De vill inte härska över människor som hatar dem. Deras högsta dröm är att hela världen ska erkänna deras moraliska överlägsenhet och välvilja i deras tyranni."

http://everykindapeople.blogspot.se/2013/07/leta-karlek-pa-fel-platser.html

Anonym sa...

Knute
Väldigt fin artikel. Och tack för den dina videon av Ibrahim och Robertson.
/SB

Knute sa...

Simon Wiesenthal Center kräver att Muslimska brödraskapet ska definieras som en hatgrupp av Obama och den amerikanska regeringen.

Sätt press, krama som en boaorm, det är det enda sättet att få Obama & Co. att göra det rätta (tyvärr).

http://tundratabloids.com/2013/08/simon-wiesenthal-center-calls-for-muslim-brotherhood-to-be-defined-as-a-hate-group-by-obama-and-the-u-s-government.html

Knute sa...

Obama's Muslim Administration (video 15 min)‏

http://www.youtube.com/watch?v=AFGF4Oyepvc&feature=youtu.be

Anonym sa...

Knute
"Djärvhet, djärvhet, djärvhet", det var så Lenin beskrev Marat - en av den franska revolutionens otäckaste personer.
Obama blir fräckare och fräckare i alla sina djärva lögner. Nu har han gjort om sitt eget hyllande av Ramadan i Vita Huset till "en amerikansk tradition", samtidigt som han påstår att Amerika inte är en kristen nation, vilket däremot slås fast i den amerikanska konstitutionen. Vidare har han slagit fast att alla viktiga vetenskapliga upptäckter i Västvärlden egentligen beror på Islam samt att välståndet i USA beror på alla de muslimska bönder på USA:s landsbygd som under flera århundraden kämpat med skörden, samt alla muslimska entrepenörer i den amerikanska industrin.
Fräcka, djärva lögner över hela linjen, det är så man måste beskriva Obama idag - en person som fräckt ljuger oss rakt upp i ansiktet så fort han öppnar munnen. Han är inte intelligent och inte heller kompetent - men slug. Man kan inte lita på någonting av det han säger eller lovar. Allt är lögn.
Tyvärr lurar det väldigt många - som oftast tror att människor menar vad de säger.
/SB

Knute sa...

Här halkar Obama omkull. Den egyptiska magdansösen Sama Elmasry ger honom en omgång.

http://hodja.wordpress.com/2013/08/05/aegypterne-fornaermer-obama/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.