30 augusti 2013

Pensionerna sänks nästa år tillsammans med landet Sverige...

 
  Bild från Värdegrundsbloggen

Det finns ju något som heter pensionsbroms som rättar sig efter statens inkomster, varför finns det då ingen invandringsbroms?

2 Kommentarer:

Arlav sa...

Jod den finns.
Det tråkiga är att handtaget med invandringsbroms har lika stor verkan som duscharna i förintelselägren - dvs ingen alls..
Kanske det ändå finns en viss likhet?
Svensken leds under åhörande av en rad lögner frå de makthavande mot sin egna förintelse?

Anonym sa...

Knute
Jag tror att det är väldigt viktigt för SD att återvända till denna argumentation angående invandringens effekter. De borde koncentrera sig på att pensionärernas besparingar genom åren tas ifrån dem för att bekosta alla gigantiska bidrag till människor som hatar oss och som förstör hela vårt samhälle och sätt att leva. Mängder av pensionärer läser och skriver på Internet och har all tid i världen att sätta sig in i vad som händer.
Dessutom borde de inrikta sin valpropaganda mot våra ungdomar, som inte får några bostäder på grund av alla invandrare som skall ha förtur och gratis bostäder och dessutom tränger ut våra egna ungdomar från arbetslivet. Dessa ungdomar ligger pensionärerna särskilt varmt om hjärtat eftersom de är deras barnbarn.
Det är väldigt bra att SD har en mera heltäckande politik men man får inte glömma dessa två extremt viktiga målgrupper.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.