08 augusti 2013

Ställ Obama till svars

Politiska grupper samlar människor till protester och hänger skyltar på motorvägsöverfarter över hela landet.

Jag har inte haft tillfälle att skriva de senaste dagarna- är på resa över Amerikanska kontinenten - och det är uppfriskande att se detta."Tuta om du vill att Obama ska ställas till svars för sina lagbrott… det spelar ingen roll om du är svart eller vit… fel är fel"

Rally förekom i minst 20 olika städer i måndags där man uppmanade till riksrätt för Barack Obama. Städer som ingår: Wilmington, DE, många städer i North Carolina, Jacksonville, FL, Houston, TX, Dallas, TX och Orange County, CA.

En koalition av anti-Obama-aktivister uttryckte ilska över att IRS avsiktligt saboterade Tea Party-grupper,  att NSA spionerar på medborgarna, och att vi ser alltmer repressiva insatser mot vapeninnehav.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi riktigt längtar efter att Judge Roy Moore i Alabama äntligen skall få en chans att avslöja Obama. Vem vet, svenskarna kanske erbjuder honom politisk asyl när han dyker upp i Sverige i September!
SU

Anonym sa...

Berit
Underbart om kravet på riksrätt kan komma underifrån och sedan bara växa i styrka. Republikanerna är själva lite rädda att ta upp detta just nu eftersom fel tajming för deras del kan leda till ett svidande nederlag som skulle kunna stärka Obamas grepp ytterligare.
Man får hoppas att dessa grupper är väl pålästa om hans lögner.
Om inte annat borde han ställas inför riksrätt för att han ljugit om sitt amerikanska "medborgarskap" och födelseort. Han skulle aldrig någonsin ha kunnat komma ifråga för presidentskap om han inte ljugit så fräckt om sig själv och haft stöttning bakom kulisserna.
Man får bara hoppas att dessa protester växer i styrka.
/SB

Knute sa...

I Virginia ökar försäljningen av skjutvapen - och den vapenrelaterade brottsligheten minskar!

http://hodja.wordpress.com/2013/08/08/vabensalget-i-virginia-stiger-og-kriminaliteten-falder/

Anonym sa...

Ja man kan undra hur denne lögnare blev omvald - småfolket som blev utan jobb och negrerna litade på honom för att de trodde att han var en av dem.
I Europa går det ena efter det andra landet som styrs av sk demokrater samma öde tillmötes.

Otäckt hur Frankrikes president nu ska satsa 5 miljarder euros på de sk "utsatta grupperna" dvs de som gör upplopp i förorter och inte VILL jobba.
elisabet

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.