02 september 2013

Asylmagneten Sverige

"Sverige tar emot fyra gånger så många som Tyskland, tio gånger fler än England och Holland och fyrtio gånger fler än Frankrike per 1000 invånare.

7 sorters multi-kulti
Den dag svenska väljare kräver att få veta varför denna extrema skillnad tvunget skulle existera i årtionden, då måste loppet förmodas vara kört för multi-kultipartierna, med mindre de importerade väljarna har blivit så många att det fortsätter till det bittra slutet - botten av pengakassan...
Sveriges verkliga extremister sitter faktiskt i Riksdagen och på medieredaktionerna. Varför dessa har följt denna konsekventa självskadepolitik, kan jag inte svara på utan att bli filosofisk."

Snaphanen

4 Kommentarer:

Anonym sa...

"Varför dessa har följt denna konsekventa självskadepolitik"?
Knute, du behöver inte vara filosofisk, extremisterna lever på Dina och mina pengar. Om dom inte är tjuvar är dom helt klart hälare.
Dom har satt sig för att mana oss andra tillbaka till grottor och jordhålorna, enkelt!
SU

Knute sa...

Norge har nu mange flere indvandrere end Danmark. I Sverige kører det endnu vildere.

Nordmændenes antal går tilbage, men indvandringen har udfyldt hullerne sammen med indvandrernes børnefødsler. Der var 1. januar 2013 3.940.452 nordmænd og 1.110.823 med udenlandsk oprindelse, 22%. Så der går mindre end 25 år inden nordmændene er i mindretal.

I Sverige går det endnu hurtigere. Sverige har omkring 30% indvandrere og deres børn.

Om den nye års-antals-rekord i 2012 i Sverige med 110.000 fortrinsvis fra lav-IQ-områder skyldes akkordarbejde i Migrationsverket eller måske snarere korruption kan vi ikke vide. Med blot en nettoindvandring på 100.000 om året er svenskerne i mindretal om 16 år.

http://danmark.wordpress.com/2013/09/02/norge-har-nu-mange-flere-indvandrere-end-danmark-i-sverige-korer-det-endnu-vildere/

Knute sa...

Moderaterna vill ge nyanlända invandrare lön för att gå på komvux och stärker på så vis ytterligare olikheten inför lagen mellan människor med olika etnisk bakgrund.

http://kentekeroth.se/2013/09/02/regeringens-migrations-och-integrationspolitik-ar-ett-praktfiasko-och-deras-enda-losning-ar-att-alltsa-att-ropa-efter-mer-diskriminering/

Anonym sa...

Ja och nu är det klart!! alla syrier som
tar sig hit på nå`t sätt ska vi husera
livet ut! fan ingen har frågat mig om jag
vill lägga skattepengen på de!!
/GP

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.