21 september 2013

Australien gör verklighet av verkligheten

                 

Media i Australien rapporterar att den nye premiärministern Tony Abbott tog två dagar på sig att avskaffa the Climate Change Commission med sin ordförande Tim Flannery. Denne sågs av många som den yttersta drivkraften bakom de extrema åtgärderna som vidtagits för klimatets skull i landet, ex.vis den hatade kolskatten. Tidningen the Australian illustrerade det som ovan.

Det är bara första steget i den uppstramning av byråkratin omkring klimatfrågorna, som Abbott aviserade före valet. Näst på tur för total avveckling står Climate Change Authority och Clean Energy Finance Corporation.

De Grönas partiledare ser det som en “svart dag” i den kontinuerliga kampen mot den globala uppvärmningen och kallade Abbott en ”klimatkriminell”. De Gröna har inte förstått att det snart blir kallare.

Max von Dell

2 Kommentarer:

Knute sa...

Första dagen på jobbet skar Australiens nye premiärminister ner CO2-avgiften och skärpte asylpolitiken.

Tony Abbott beslöt att alla båtar med asylsökande som närmar sig Australiens kust, ska bogseras tillbaka till Indonesien av marinen.

http://hodja.wordpress.com/2013/09/19/tony-abbott-er-australias-nye-statsminister/

Anonym sa...

Underbart!

Tänk att det behövs en nation av gamla fångar för att styra rätt i verkligheten.

Heja Australien!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.