11 september 2013

Bikers kör ändå


Förra månaden skrev jag om att en Miljon Muslimer planerade en protestmarsch i Washington D.C, i dag  den 11 september,  därför att de hävdar att muslimer över hela landet har varit "offer" och utsatts för anti-islamisk trångsynthet under åren som gått sedan den 11 september 2001,  när Al Qaeda-terrorister dödade nästan 3000 personer.

Den grupp som bildades under namnet " 2 Miljoner Bikers" har nekats tillstånd att genomföra sin "non-stop" protestparad samma dag.  I ställe för en två-timmars parad går man nu till plan-B, vilket kommer att ta i stort sett hela dagen om deltagarantalet blir så stort som planerat.

Här är ett uttalande från gruppen:
Sista detaljerna från de nationella "2 MILJONER BIKERS TO DC" TEAM: 
Washington DC har nekat oss tillstånd för en no-stop resa genom Washington DC. Vi finner detta beklagligt för invånarna och företagen i den stora staden, och erbjuder ödmjukt våra ursäkter. Vad som kunde ha varit en en eller två timmars resa kommer nu sannolikt att bli en heldagsaktivitet.Vi kommer att lyda alla lagar. Vi kommer att stanna vid alla stoppljus, stoppskyltar, och släppa fram alla fotgängare.
 BOENDE och  FÖRETAG i WASHINGTON DCPå uppdrag av National "2 Million Bikers till DC" Team ber vi om ursäkt. Vi gjorde rätt och gick igenom rätt kanaler för att säkra ett no-stop-tillstånd att köra genom din stora stad. Vi planerade en etablerad sträcka, som skulle ha tagit oss förbi Vietnam Memorial till Lincoln Memorial, över bron in i Virginia, och det är allt! Vi skulle ha varit helt ute ur Washington DC, och er stad skulle ha återgått till det normala på kort tid.

Namnet "Million Muslim March” var inte så populärt bland amerikaner så man ändrade det till "Million American March Against Fear”. Det är samma taktik som användes när man ville bygga en moské vid Ground Zero. Först kallades det projektet "Cordoba House" men ändrades till Park51 när information spreds om vad Cordoba egentligen stod för.

MMM-marschen organiseras av Rabbi Alam som är en Obama-supporter med anknytning till Hamas Viva Palestina-grupp. Han  påstår att det var judar som låg bakom 9/11.

The Million American March Against Fear  startar vid lunchtid från National Mall och går sedan till Kongressen, Högsta domstolen och Vita huset. Vid 2 -tiden kommer man att gå samman med en annan protestmarsch, "March Against Drones".

2 Kommentarer:

Pica pica sa...

Million Muslim March på just 9/11-dagen visar hur otroligt fräcka de är. Samma sak gäller Grand Zero-moskén. Deras illdåd mot de otrogna ska gnuggas in så att alla lägger sig platta för den vidriga läran. Nästa steg blir väl att kräva jiziya från de otrogna.

Men jag hoppas att dessa bikers står på sig och låter och syns mer i Washington än de falska.

Knute sa...

Bara 21 muslimer marscherade i Washington DC, miljon-muslim-marschen blev ett fiasko

http://tundratabloids.com/2013/09/epic-fail-million-muslim-man-march-on-d-c-falls-drastically-short.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.