11 september 2013

Erna Solberg (H) och Siv Jensen (Frp)

Høyre och Fremskrittspartiet fick cirka 44 procent av rösterna vid valet i Norge, och måste regera med stöd av ett par mindre partier som inte törs ha några kritiska åsikter om muslimsk massinvandring.

Det betyder att det inte blir någon omläggning av utlänningspolitiken, inte som i Danmark år 2001 då Konservative, Venstre (trots namnet ett borgerligt parti) och Dansk Folkeparti vann absolut majoritet.

Sveriges så kallade borgerlige statsminister är uppfylld av ett personligt färgat hat mot Sverigedemokraterna. Hellre än att samarbeta med dem lyssnar han på avgrundsvänstern och låter allvärldens folk invandra.

Det är inget skämt, Sverige begick just självmord och låter alla syrier få permanent uppehållstillstånd. För närvarande bor 2 miljoner syrier i flyktingläger i olika länder. 

150.000 syrier i flyktinglägret Za'atar i Jordanien:8 Kommentarer:

Knute sa...

Vad som er galet med norsk offent­lig sek­tor.

http://www.bt.no/meninger/Politikk-for-aliens-2957227.html

http://www.document.no/2013/09/saksdokument-til-den-nye-regjeringen/

Anonym sa...

Socialisten Jämtin gillar inte den demokratiska processen i grannlandet. Hon har kommit till den slutsatsen att norrmännen egentligen inte vill byta politik utan politiker.
Hur är det i Sverige då? Jo, politikerna vill inte byta politik, bara byta ut svenskarna.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jamtin-risken-ar-att-frp-far-igenom-manga-forslag_8505312.svd

Knegarn

Errbe sa...

Tack för tipset om Bergens Tidende!

Mycket klarläggande och humoristiskt.

Knute sa...

Somalier forsøger at blive verdensrekordindehaver i Oslo

Forsøkte å voldta to kvinner på 20 minutter

** Dømt for å ha overfalt to kvinner i Oslo sentrum
** Allerede dømt for å tatt kvelertak på tre kvinner
** Angrep fem kvinner på 28 dager

http://hodja.wordpress.com/2013/09/11/somalier-forsoger-at-blive-verdensrekordindehaver-i-oslo/

Knute sa...

“Det har blivit lät­tare att resa med falskt pass, tack vare hija­ben”

Vilka är syrierna som kommer til Nordeuropa?

http://www.document.no/2013/09/hvem-er-syrerne-som-kommer-til-nord-europa/

Knute sa...

Destroying Norway’s Socialist Paradise?

After the new government takes control, any effort at significant immigration reform by the Progress Party is likely to be heavily watered down (if not killed outright) by other parties.

Meaning that non-Westerners will continue to flow into Norway – and that the socialists will stand a better chance every day of being returned to power, so they can crush the “hostile environment” created by the Progress Party and reboot the left-wing, Islamophilic, anti-Semitic lovefest.

http://frontpagemag.com/2013/bruce-bawer/destroying-norways-socialist-paradise/

Knute sa...

Norge går till höger, liksom många andra västerländska länder, från Australien till Österrike. Det är början på en omställning som kommer att sätta djupa spår. Hur många skelett kommer att ramla ut ur garderoben när den gamla regeringen går från bordet?

Något av det viktigaste för den nya regeringen blir att lösa det maktgrepp som de rödgröna har utövat med hjälp av utnämningar, penningbidrag och främjande av sina åsikter och sin ideologi.

http://www.document.no/2013/09/norge-gar-mot-hoyre/

Knute sa...

Det finns gott hopp om att den nya norska regeringen kan vinna värdekampen, alltså bland annat kampen mot den multikulturella ideologin som säger att allt är lika bra.

I Danmark lyckades Anders Fogh Rasmussens regering få tolkningsföreträdet år 2001. Helle Thorning-Schmidts socialistiska regering har inte lyckats ändra på det, trots medias
hjärntvätt. Journalisternas vänstervridna kackel går inte hem hos det danska folket längre.

Däremot verkar Sverige vara ett hopplöst fall eftersom den "borgerliga" regeringen i värdefrågor är lika rödgrön som de rödgröna och vägrar att samarbeta med de kulturkonservativa
Sverigedemokraterna.

Ett land som verkligen lyckats göra en omställning är Ungern, där kulturvänstern har blivit av med sitt monopol och traditionella värderingar åter tagits till heders.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.