09 september 2013

It’s Global Cooling

Nu håller det på att lossna. Den största, tror jag, engelska tidningen, Daily Mail hade i lördags ovanstående rubrik med tydlig illustration:Mail konstaterar att BBC år 2007 rapporterade att 2013 skulle bli den första sommaren då Arktis hav blev utan is. I verkligheten har utbredningen blivit 60 % större än i fjol.

Och den globala temperaturen har inte stigit på lite mer än 17 år. Men IPCC:s ”scenarier”, som de lekt fram med simuleringar på sina jättedyra fantomdatorer, har alltid visat ständigt höjd temperatur. Nu är det tillåtet, åtminstone i England och Australien, att fråga om IPCC vet vad de talar om. I detta läge då det börjat bli kallare, hävdar dom att dom höjt säkerheten i sin bedömning, att det är människans utsläpp av koldioxid, som orsakar höjningen av den globala temperaturen, från 90% till 95 %! Det måsta kallas rent nonsens!

Hur kan någon ta IPCC på allvar längre? Hur kan en miljöminister, som blundar för fakta med båda ögonen, få sitta kvar?

Du som läser detta kan göra något. Skicka länken hit till dina riksdagsledamöter!

Reale Pelle

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Förbaskade globala uppvärmning!

Anonym sa...

Nja det finsn vetenskap bakom den globala uppvärmningen. Så är det krasst. Utsläpp av växthusgaser kan omöjligt (det är elementär naturvetenskap) innebära annat än att atmosfärens temperatur ökar. Utan fossila bränslen så hade temperaturen varit lägre än idag. Det går aldrig att komma ifrån detta. Det stora klimatproblemet är istället att sk miljöpolitiker arbetar för att flytta folk från sydliga till nordliga länder genom en massinvandring som helt sabbar alla länders klimatambitioner.

Anonym sa...

De här veckorna har vi haft en lokal global uppvärmning.
Tror inte att det håller i sig så länge.

Ned Newman

Anonym sa...

Till den förste anonym
Vad är det för vetenskap du pratar om ? Hela din kommentar är fullkomligt nonsens. För oss som kan lite mera än "elementär naturvetenskap" och som följt denna debatt noga, genom böcker, artiklar och artikelkommentarer så är det istället uppenbart att allt detta om koldioxidteorin är fejk från början till slut.
Gå tillbaka på denna sajs och läs vad Berit, Reale Pelle och Max von Dell skrivit i ämnet. Gå också tillbaka och läs debatten på Newsmill med läsarkommentarer.
Sedan undrar man ju förstås hur du tänker - förutom dina kunskapsbrister.
Om utsläpp av växthusgaser "omöjligt kan innebära annat än att atmosfärens temperatur ökar" hur förklarar du då att istäcket under bara ett år ökat med 60 %? Förklara!
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.