22 september 2013

Malmö med danska ögon

Den danska polisens egen tidning besökte nyligen Rosengård i Malmö. Från Avpixlat:

"Officiellt bor 23 000 i Rosengård, men här finns uppemot 40 000 människor. Drygt 90 procent har utländsk bakgrund och de sociala problemen är monumentala. Husen från 1960-talet är anpassade efter svenska familjer med ett eller två barn, inte de stora familjer som bor där numera från framför allt Mellanöstern och Afrika.

Områdets polisstation där 60 personer arbetar finns inhägnad bakom stängsel, pansarglas, lås och kameror.

Då tidningen frågar polisen som arbetar i området om vilka möjligheter de har att tala öppet om problemen i området blir skillnaden mellan Sverige och Danmark snabbt uppenbar. Ifall de talade om sakerna de ser i Rosengård kunde de lika gärna leta nytt arbete imorgon, uppger en polis. I stort sett alla andra poliser de talar med vittnar om samma slags ängslighet inför verkligheten och det outtalade kravet att inte tala öppet om detta. Den svenska offentligheten, medierna och traditionen vill inte ha någon integrationsdebatt."

Snaphanen: "Några inslag om det särskilt krävande bostadsområde som, om man ska säga det som det är, har blivit koloniserat från Mellanöstern liksom resten av landet oåterkalleligt har blivit. Sverige står inför ett fait accompli. The future is murder – det har den redan varit de senaste tjugo åren. Många är döda, många fler kommer att dö. Svensk politisk debatt är surrealistisk, när man tänker på de döda och lemlästade på politikens altare. De har aldrig existerat enligt politiker och press. Minns man dem, är man suspekt.

Jag talar om en ung man som stod vid en busshållplats i Malmö 1995, som får en kniv i magen av en 'nysvensk', som träffar stora kroppspulsådern. Han dör på fläcken 'som en hund', som Kafkas Josef K. Han är kanske i Sydsvenskans arkiv, men förmodligen är han borta, som om han aldrig hade existerat. Den bekväma tystnaden har sänkt sig över hans lik i 18 år. Om han inte hade någon familj, så har han aldrig existerat. Bara jag kommer ihåg honom och jag vet inte ens hans namn. Så hedrar Sverige sina döda, hur många döda kan de tåla att förtränga?

Sveriges regerande politiker och journalister har blod på händerna, och det kan hinna ifatt dem, det bör de räkna med, om de har en halv hjärna kvar.

Dansk polis ser utan bagage på tragedin med friska ögon. De döda blir inte levande, tragedin blir inte mer försonande av det. De unga danska poliserna och journalisterna känner inte den bredare bakgrunden till vad de ser i Malmö. Men de gör det ärligt och hederligt, vilket är mycket mer än skånska medier gör."

   

Baron Bodissey: "Strax utanför Rosengård Centrum ligger bostadsområdet Herrgården, som består av flera höghus och ett antal trädgårdslägenheter längs Ramels väg. Besökare till Herrgården möts av en skylt med namnet i imiterad arabisk skrift.

Tänk bara på innebörden: de kommunala myndigheterna i Malmö betalade en reklambyrå för att designa och konstruera en skylt som i praktiken säger: Det här området är BARA för muslimer."

11 Kommentarer:

Hjalbert sa...

Läste i Svenska Dagbladet att “Malmö är ett oförlöst New York“. Men de som kom till New York var smarta och begåvade människor från Europa. Det är dags att skippa det där förbudet att tala om IQ. Skolresultaten och deltagandet på arbetsmarknaden i Malmö talar sitt tydliga språk.

För att citera en dansk satiriker, antingen reparerar man muslimernas genetiska arv, eller petar ut islam ur dem.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/malmo-ar-ett-oforlost-new-york_8542334.svd

http://voldposten.wordpress.com/2013/09/18/skolemester-frank/

Knute sa...

Den dag då bara hälften av skolbarnen kan läsa är vi verkligen ute på tunn is.

Knute sa...

Kommer till Danmark och Sverige snart?

Muslimska terrorister från Somalia sköt ihjäl 59 människor i ett köpcentrum i Nairobi, Kenya. Först bad de alla muslimer lämna platsen.

“Witnesses caught up in the attack at Westlands Shopping Centre, in the Kenyan capital Nairobi, said anyone who could recite a muslim prayer to their captors was allowed to leave unscathed. But the attackers turned their guns on anyone who could not prove their Islamic credentials.”

http://www.uriasposten.net/archives/51486

Två självmordsbombare dödar 77 vid pakistansk kyrka

"Kristne udgør omkring fire procent af Pakistans 180 millioner store befolkning og holder som regel lav profil i et land, hvor islamistiske militante jævnligt bomber grupper, de anser som kætterske, heriblandt shiamuslimer og kristne."

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/09/22/093634.htm

Knute sa...

Obama har varit märkvärdigt tystlåten om massakern i Nairobi.

“The loquacious Obama is missing, even with some Americans involved as victims here, which is strange for a man who has been in and out of Kenya publicly since at least 2006.

Here he is in back when he was a mere mortal, trying to rock the vote for one of his corrupt relatives:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eEZKIBZ_Vpo

In 2010, Obama congratulated Kenya for its new constitution, one which supported a carve-out for sharia law. Of course there was talk at the time that he illegally influenced the document and its passage.

http://gatesofvienna.net/2013/09/update-that-massacre-in-nairobi/

Anonym sa...

Man känner stor sorg över hur Sverige har utvecklats och vad som pågår mot kristna världen över. Inte ett ord hör vi från våra svenska politiker om detta fasansfulla som pågår mot kristna. Frågan är om våra politiker har konverterat till islam. Man undrar...?

Knute sa...

Sandor Herold:

“Jag säger det rent ut, jag är otroligt trött på allt dödande, jihaddande, fatwande och heligt krigande som ständigt pågår i de arabiska länderna. Det rör mig faktiskt numera inte det minsta i ryggen vad dessa vildar håller på och gör med varandra i sina hemländer. Ni kan gasa, spränga, halalslakta, självmordsbomba och skjuta ihjäl varandra bäst f-n ni vill.

Det enda jag är intresserad av att så få av er som möjligt kommer hit. Jag vill nämligen inte att Sverige skall bli likadant som era länder där våldet är en dominerande faktor i samhället och där alla problem löses med metoder som inte ens ett djur skulle sänka sig till att använda.
Jag vill att mina barn och barnbarn skall få växa upp i ett fredligt Sverige, fritt från arabvåld och fritt från sharialagar och annat islamiskt vansinne.

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/09/hela-varldens-och-fns-jultomte.html

Knute sa...

Tre av mördarna i Nairobi är somalier rekryterade i USA, en från Kanada, och en är till och med från Finland!

Därmed visar al-Shabaab att västvärlden misslyckats med att locka dem till sin livsform.

http://www.document.no/2013/09/symmetri/

Knute sa...

Allvarliga konsekvenser av inavel

http://everykindapeople.blogspot.se/2013/08/allvarliga-konsekvenser-av-inavel.html

Ann-Marie sa...

Sandor Herold är en snubbe med "stake i". Jag brukade läsa hans fräna insändare i Sydslasken (Sydsvenskan) redan på 70-talet och han hade rätt då också! Vi behöver många fler av honom!

Knute sa...

För närvarande anländer 2000 asylsökare i veckan till Sverige. I en snar framtid lär det komma 2000 per dag, eftersom 2,5 miljoner syrier har lämnat sitt land, och i hela världen är det bara det svenska Migrationsverket som reservationslöst välkomnar dem. Bostadsbristen börjar bli akut.

Knute sa...

Hur många lagar strider Koranen emot? Uppmaningar till våld mot icke-muslimer förekommer 347 gånger!

http://snaphanen.dk/2013/09/28/robert-spencer-and-michael-coren/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.