07 september 2013

McCain avklädd in på bara skinnetEn modig ung man ställer sig upp på ett möte med McCain och läser lusen av honom och vill ha honom och övriga i regeringen åtalade för förräderi mot det amerikanska folket - i en omröstning hade nämligen 99% röstat emot USAs ingripande i Syrien på "rebellernas" (=alQaidas) sida. McCain vrider sig besvärat och pressar till slut fram ett generat leende. Han vet naturligtvis att den unge mannen har rätt. Kommer sedan med en bortförklaring om att den unge mannen bör "run for office".
Det handlar naturligtvis inte om det. Det handlar om att politikerna har slutat att vara representanter för sitt eget folk och istället uppträder som folkets värsta fiender. Med lagens hjälp (som de stiftat) beskattar de sitt folk tungt, stoppar en stor del av dessa pengar i egen ficka (administration och korruption) och håller lekstuga med en stor del av de övriga pengarna. Men inte nog med det - de har också mage att handla direkt motsatt folkviljan. Där står vi idag. Och så kan det inte fortgå.

/SB

3 Kommentarer:

Steve sa...

Hussein Obama’s regering ogillar Assad och vill därför bomba Syrien. Bomba lite granna, ett par da’r eller så. Se’n drar jänkarna sig tillbaka, och låter inbördeskriget fortsätta. Mellan Brödraskapet, Al Qaeda, sunni, shi'iter, alawiter, druser, kurder, o.s.v., och en gång i tiden (ute i periferin) rätt många kristna (10%) av olika konfessioner...
- Hussein Obama gick [muslimska!] islamkurser i Jakarta, när han var 6–10 år gammal. Han gick mest i en amerikansk katolsk skola, men hade ändå tid med detta. Hans indonesiska styvpappa ville det.
- Sajten An American Expat skrev om det här en gång. Våra fina media har förstås aldrig berört den här bagatellen. Expat’s första [?] - men förvisso inte sista - artikel:
http://laotze.blogspot.se/2007/02/indonesians-dont-see-obama-as-apostate.html
- Och välinformerade herr McCain, GOP, tycker liksom Hussein O. att man bör sätta lite mer fart på inbördeskriget i Syrien. Det går över fortare då! Kanske.

Steve sa...

Islamister i Syrien tog byn Maaloula i lördags. Den ligger 56 km NO om Damascus, på 1500 m höjd, och har 3000 invånare. Hade, alltså. De som kunde, flydde nämligen, somliga ända till Jordan. ”Nu är Maaloula en spökstad”, sade en f.d. invånare på telefon. ”Var är egentligen president Obama?”
- Men det där har han ju missförstått lite. Vad president Hussein Obama vill göra är att bombardera regimen, d.v.s. Assads folk! (Och senator McCain, f 1936, tycker det låter bra. ”Ett litet bombardemang, bara, några dagar eller så. Se'n drar vi oss tillbaka.”)
- ”Många av erövrarna är utlänningar, Nordafrika, Tjetjenien o.s.v.”, sade en bybo. En annan hade sett islamister tvinga kristna att konvertera till islam. ”Gör det, eller vi hugger huvudet av dig”, sade de.
- Yahoo News rapporterade för några timmar sedan om Obamas vänner:
http://news.yahoo.com/activists-syrian-rebels-christian-village-093722827.html

Ann-Marie sa...

Politikerförraktet lär vara ganska utbrett i många länder. När det är dags för val/återval lovar dom runt men sedan håller dom tunt..... Behandlar gemene man som sk!t under skosulan, snor åt sig allt dom kan i egna förmåner tills det är dags för nästa val. Och folk är för korkade för att fatta!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.