02 september 2013

Palin om Syrien: "Låt Allah avgöra"…

            

    Sarah Palin fördömer amerikanska militära insatser i Syrien och menar att Obama skulle kunna "rädda sitt politiska ansikte" genom att säga  "Låt Allah lösa problemet"

     "Så vi bombar Syrien eftersom Syrien bombar Syrien? Och det är jag som är en idiot?" skrev Palin i ett Facebook-meddelande i fredags innan Obama sade att han faktiskt skulle söka kongressens godkännande.

     Slutsatsen man drar är att det handlar om att president Obama ska rädda ansiktet på grund av den röda linjen och hotet om vad som skulle hända om man använde kemiska vapen.

     På toppen av sitt inlägg, skrev Palin: “LET ALLAH SORT IT OUT.”

via Politico

9 Kommentarer:

Knute sa...

“We will not fight for al-Qaeda”

Så klart är budskapet i den amerikanska flottan.

Efter Obamas hot mot Syrien är de soldater som riskerar att skickas ut, frustrerade vid tanken på att behöva hjälpa al-Qaida till makten i Syrien.

http://syrienblog.net/2013/09/01/will-fight-al-qaeda/

Arlav sa...

Där fick Sarah Palin verkligen till en träffande kommentar...
Bravo!

Steve sa...

Länken till Sarah Palin’s Facebook är
https://www.facebook.com/sarahpalin
(Man behöver inte vara inloggad själv för att läsa den.)
Allah-hänvisningen kom där 30 augusti.

Steve sa...

”Muslim Brotherhood is evil - Al-Qaeda leader”. Voice of Russia idag.
- Abu Mohamnmed (från Al Qaeda Irak) hånar Brödraskapet (Egypten) som ”ett världsligt parti med islamisk täckmantel; man dyrkar makten och parlementen ... Deras jihad är för demokrati, och inte för Guds sak!"
- Och det är det där gänget som B. Hussein Obama tänker stöda! Muslimska jihadisterna... Al Qaeda! Och Brödraskapet! Eller kanske inte dem... Jo kanske... Men inte Assad’s alawiter, det är då säkert... Om inte....
http://voiceofrussia.com/news/2013_09_03/Muslim-Brotherhood-is-evil-Al-Qaeda-leader-7268/
PS. 7073 kommentarer på Palin’s Facebook-artikel just nu... (Kl 1030)

Steve sa...

B. Hussein Obama besöker ju Stockholm i veckan för att reta Vladimir Putin. Det blev inget möte på tu man hand dem emellan! (Ett sådant var ursprungligen planerat i Moskva.) I stället kommer O. att möta ”human rights activists”, däribland LGBT-grupper (”Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender”) i St. Petersburg.
- O. tillfrågades av Jay Leno i augusti hur han såg på ryska LGBT-lagarna. O. slog fast att han ”inte hade något tålamod med länder som försöker bemöta homos eller lesbiska eller könsbytta negativt”.
- Är man trendig så är man. Men det här får vissa följder...
http://www.buzzfeed.com/maxseddon/obama-to-meet-with-russian-activists-on-g20-sidelines
http://www.varldenidag.se/nyhet/2013/09/02/Ryssland-vill-varna-ortodox-tradition/

Steve sa...

Konservativa news-sajten Breitbart har idag 3/9 en artikel om världsläget av Vladimir Vladimirovich Putin [Putin heter så!]. Den börjar: ”Hur säger jag det här hövligt? Ni amerikaner är så korkade. Idag slåss Ryssland och USA angående kampen mot de muslimska radikalerna. I ställer borde vi gå ihop för att en gång för alla krossa dessa våldsamma islamister.”
- Själva texten (2600+ ord) är säkert skriven av en amerikan. Men innehållet – murvlar här i väst brukar inte veta så mycket. Och ’forskare’? Njaä. De har så snäva intressen, oftast.
- Slutklämmen i artikeln blir att vi alla borde förena oss – Moscow, Washington, London, Paris, Brussels, Jerusalem, Lagos, Addis Ababa, Beijing, New Delhi – för att få grepp om (”krossa”) ”the unholy, unruly, jihadi Muslims”. ’De goda muslimerna skulle tacka oss! Och om de inte gör det – så synd då!'
- Jag: ’Putin’ förbiser att ’eliten’ i väst (media, framför allt) avskyr allt kristligt – men just därför tycker att islam är riktigt bra! (Hört namnet Gudrun Schyman?)
- Vågar (och vill) en [stor] sajt som vill anses seriös ta in en text som sägs vara av en stormakts-ledare – men inte är det?
http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/09/03/Inside-the-mind-putin

Berit sa...

Låter som en alldeles utmärkt plan!

Steve sa...

”Inside The Mind of Vladimir Putin” var en (första?) Breitbart-artikel redan 8 augusti!
- Hussein Obama hade just inställt deras möte, men ’Putin’ konstaterade att det ändå var en stor politisk vinst för honom att ge Snowden asyl. Ryssarna gillade det: ’Där fick Uncle Sam’!
- ’Jag ska titta på anti-gay-lagarna! Måste nog det, för att få igenom Sochi-OS problemfritt. Men jag ska säga att jag gör det för att John Kerry bad mig! Amerikanerna bli så lyckliga då!’
- ’Och jag ska fortsätta att driva med Obama. Han är lika cynisk som jag, men inte lika lurig och smart.’
- ’Och Hillary... Hon gav oss en pryl som sade ”Reset” (Starta om) på engelska. Och ”Peregruzka” på ryska. Fast peregruzka betyder inte ”Reset”. Ordet översätts ”overcharged” (överbelastad)...’
- Jag: Kanske Putin aldrig skrivit de här artiklarna. Men han skulle nog ändå gilla dem! Och som sagt, en vanlig murvel skulle knappast veta så här mycket.
http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/08/08/Inside-the-Mind-of-Vladimir-Putin
Overcharged:
http://www.foxnews.com/politics/2009/03/06/clinton-goofs-russian-translation-tells-diplomat-wants-overcharge-ties/

Ann-Marie sa...

Palin har så rätt så!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.