20 september 2013

Svenska vänsterfascister råkade misshandla en invandrare

En invandrare anställd på en pizzeria i Stockholm försökte stoppa några Afa-typer från att använda restaurangens stolar som slagvapen. Hans svarta t-shirt hade emellertid några bokstäver som de tyckte såg lite för nazistiska ut... Från Urias-posten via Hodja

Det var en engelsk t-shirt av märket Lonsdale som fungerade som rött skynke, eller rättare sagt svart. De ädla anti-nazisterna hade tydligen studerat utseendet på nazistiska SS-skjortor och eftersom det till varje pris gällde att hitta nazister (fast det inte finns några) så gav de sig på denne man och sparkade honom i ansiktet.

Som jag skrivit förut, Sverige är en åsiktsdiktatur som påminner om forna Östtyskland, med Expo och Afa som ser till att skrämma folk så de håller käft om den muslimska massinvandringen. Men den här gången ser det ut som de godhjärtade politikernas ondskefulla stormtrupper sköt sig själva i foten.

De kommer nog igen, det var ett litet olycksfall i arbetet bara. Alla västerlänningar är borgarbrackor som ska förintas, enligt våldsvänsterns marxist-leninistiska ideologi, och Muhammed och al-Qaida är utmärkta medhjälpare. Liksom sina uppdragsgivare (de svenska politikerna och journalisterna) svävar de utan verklighetskontakt en halv meter ovan marken och fattar inte att de själva är borgarbarn.

Undrar om det inte är idén om "den renläriga kommunismen" som får den ena generationen efter den andra att dras till läran om att produktionsmedlen bör vara gemensamt ägda, för att snart stå där på barrikaderna med en gatsten i handen. De tror att livet är ett nollsummespel där hjälten är den som mest liknar Robin Hood. Men det går att vara sin egen lyckas smed och skapa välstånd utan att vara en rövare som plundrar karavaner.

Det är intressant att Mussolini i Italien, som patenterade begreppet fascism, faktiskt var kommunist i starten. Och att Hitlers ideologi var nationalsocialism, förkortat nazism. Socialism är liksom kommunism och fascism en tro på statens möjligheter att lösa alla problem. Man behöver inte vara anarkist för att ogilla den idén, det räcker med lite sunt förnuft.

En ordsammansättning som vänsterfascism är inte orimlig, den är tvärtom logisk. Men i den hjärntvätt som vänstern ägnat sig åt i årtionden har vi förstås inbillats att nazism och fascism skulle vara höger, medan de i själva verket är vänster.

Tilläggas kan att fascismen genom sin symbol fasces, ett spöknippe som syftade på makten att prygla medborgarna, har blivit synonymt med våldsanvändning. Är det inte vad dessa vänstervridna "antifascister" i Afa & Co. sysslar med?

Förut kunde man fnysa åt clownvänstern, men bakom deras masker skymtar vårt lands undergång. De har bytt Marx mot Muhammed, och i slutändan ser man Hitler hånflina. Han var inspirerad av islam och såg likheterna med sin egen lära: "Den muhammedanska religionen skulle ha passat oss mycket bättre än just kristendomen med dess slappa tolerans."

Genom att skuldbelägga européerna för sina missgärningar gjorde Hitler oss försvarslösa. Och det är våra politiker och journalister och deras stormtrupper som uppenbarligen är de mest skuldmedvetna. Vad i helvete, folket vill inte ha något ställföreträdande samvete, de vill ha lugn och ro och slippa alla muhammedaner som de höga herrarna och damerna i riksdag och regering och migrationsverk behagar placera ut överallt i vårt avlånga land.

23 Kommentarer:

Janne sa...

Varför skylla kommunismens brott på fascismen? Det är en helt annan ideologi. Skyll på den som är skyldig istället. Nu får du bara våldet att framstå som en avvikelse från kommunismen - ett insmuget inslag av fascism - medan den renläriga kommunismen framstår som icke-våldsbejakande.

Knute sa...

Tack för din kommentar Janne! Den inspirerade mig till att lägga till några rader i inlägget.

Anonym sa...

"Varför skylla kommunismens brott på fascismen? Det är en helt annan ideologi."

Är det verkligen?

Fascism och för den delen nazism har mycket mer gemensamt med kommunism än med någon annan ideologi!

Ann Onym

Anonym sa...

Mycket välskrivet Knute, tack för de orden. Vi är på väg till otäcka tider och 90-talets optimism efter murens fall är långt förbi.
"In war, the first to die is truth - and the last to die is hope"

/ Nick

Anonym sa...

Fascism, nationalsocialism och kommunism är alla varianter av socialismen. De är alla kollektivistiska och rasismen är den primitivaste formen av kollektivismen.

Knegarn.

Steve sa...

Nazister och kommunister förenade sig 1939 i kampen mot ”Västerlandet”! (Polen, till att börja med.) Molotov-Ribbentrop-pakten undertecknades 23 augusti 1939 i Moskva. (Polen anfölls 1 sep. - av båda sidor!)
Operation Barbarossa - tyskarnas anfall på Sovjet - kom sedan 22 juni 1941. (Sedan området Norge - Frankrike blivit tyskt.) Tyskarna räknade nu bl.a. med att vinna olja.
Stalin blev överraskad! Trots underrättelse-rapporter vägrade han att tro att Hitler skulle bryta icke-angreppspakten och anfalla. Under flera dagar rådde handlingsförlamning i Kreml. (Wiki).
Bl.a. ukrainarna hoppades på tysk hjälp mot kommunismen, men insåg rätt snart att de inte skulle få det. Nazisterna ville inte alls hjälpa anti-kommunister. De skulle ganska säkert bli anti-nazister också!

Anonym sa...

Bra länk.

http://mises.org/daily/1937

Knegarn.

Knute sa...

Tack för länken, Knegarn!

Socialism, understood as an economic system based on government ownership of the means of production, positively requires a totalitarian dictatorship.

Anonym sa...

Och kan dom inte ta sig till Sverige med kamel, så finns det gott om svenska åsnor som står till tjänst..!

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/09/det-finns-inget-svenskt.html

Knute sa...

Tack för uppskattningen, Nick! Tiden går, det dröjde länge innan jag märkte att vi inte lever i det glada 90-talet längre. Sveriges politiker och journalister har definitivt inte lagt märke till det. Elfte september 2001 gick dem spårlöst förbi.

Knute sa...

Ett exempel på hur den kommunistiska hjärntvätten lyckats genomtränga hela det västerländska samhället, i synnerhet de högre skikten:

Miljardären Richard Branson uppträdde utklädd till massmördaren Che Guevara för att sälja sin mobiltelefonservice.

http://hodja.wordpress.com/2013/09/20/milliardaeren-richard-branson-optraeder-som-massemorder-for-at-saelge-mobiltelefonservice/

Och det är knappt man rynkar pannan när diverse TV-kändisar stolt berättar att de i sin ungdom hade porträtt på väggen av Che och Mao.

Knute sa...

”Tänk om man kunde såga bort varenda jävla sverigedemokrat” säger den svenske skådespelaren Kjell Bergqvist.

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/09/det-finns-inget-svenskt.html

Det bekräftar min teori om att skådisar är som papegojor, det mesta de kan är att säga sina repliker på ett trovärdigt sätt. Det är väl för brödfödan, i kulturvänsterns Sverige gäller det att ha de rätta åsikterna.

En behagligt undantag från skådespelares politiska idioti var Ronald Reagan, han skrev sina repliker själv.

Knute sa...

Dansk polis har besökt Malmö:

Den svenske offentlighed, de svenske medier og den svenske tradition ønsker ikke integrationsdebatten. At påpege, hvordan mange børn, der i den mest problematiske del af Rosengården, reelt bare går rundt på gaden efter skoletid, og at en del sluses ind som pushere i et blomstrende drive-by hashmarked – og at kedsomheden også fører til en række overfald, røverier med mere – ville naturligt afføde et racismestempel fra det omgivende samfund.

http://snaphanen.dk/2013/09/21/fagbladet-dansk-politi-i-rosengard-i-malmo/

Anonym sa...

Swedish ”anti-fascists” in action... Leftist ultra violence in ”peaceful” Sweden.

They call them self anti-fascists... figthing free speech and the right to assemble, protecting sharia against critisism... Some of these guys beat two of my female friends last year in Sweden - unfortunately neither me nor any of my friends had the chance to be there and protect them (the police was there but they just stood and stared...).

Knute sa...

Sex Jihad : tunesiske piger vender gravide hjem efter at have “støttet” islamisterne

Islamisterne kan ikke længere vente på de 72 jomfruer ved døden…

Tidligere Mufti i Tunisien Sheikh Othman Battikh har sagt at 13 tunisiske piger er blevet “narret” til at rejse til Syrien for at agere feltmadresser for oprørsstyrke for at gøre hæren stærk nok til at slå Assad.

http://hodja.wordpress.com/2013/09/20/sex-jihad-tunesiske-piger-vender-gravide-hjem-efter-at-have-stottet-islamisterne/

Knute sa...

Evidence of Obama's allegiance to Islam‏

Barack Obama’s former pastor helped Obama accept Christianity without having to renounce Islam.

http://www.thegatewaypundit.com/2012/05/jeremiah-wright-i-made-it-comfortable-for-obama-to-accept-christianity-without-having-to-renounce-islam/

Knute sa...

Sverige är ett nytt Syrien

Den svenska allmänheten har länge lidit av syriska tillstånd: Åsiktskontroll används som ett vapen för att dölja kritiska röster.

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/fredagsforhoer/ECE5983988/sverige-er-et-nyt-syrien/

Ann-Marie sa...

Vänsterfascisterna är med andra ord dom riktiga rasisterna!

Knute sa...

I Danmark pågår en stor rättegång mot vänsteradikala AFA/Redox, bland annat för att upprättat register över politiska motståndare med adresser och personnummer. Trots detta bereder radio, TV och tidningar beredvilligt stort propagandautrymme, flera av dem har jobb där. Lögnerna haglar om att de inte alls sysslar med våld och misshandel och störande av möten, nej det är de högerradikala som gör det. Det märks att kulturvänstern har makten över media.

http://www.uriasposten.net/archives/51522

Knute sa...

14 oktober röstar EU-parlamentet om ett förslag som syftar till att ”vidta konkreta åtgärder för att bekämpa intolerans, i synnerhet i syfte att undanröja rasism, fördomar om hudfärg, etnisk diskriminering, religiös intolerans, totalitära ideologier, främlingsfientlighet, antisemitism, anti-feminism och homofobi”.

Går vansinnet igenom får man alltså inte ens kritisera islam – trots att den är just en totalitär ideologi, vilket EU också vill undanröja. Hur går det ihop?

http://missionxp.webblogg.se/2013/september/allas-lika-varde-eller-lika-i-vardighet-2.html

Knute sa...

Könlös! I Venedig vill en kulturexpert avskaffa orden mor och far och ersätta dem med förälder 1 och förälder 2. Hon får medhåll av den italienska integrationsministern.

Om de ärevördiga orden "mamma" och "pappa" väcker rädsla, betyder det att samhället förstör sig själv.

http://spydet.blogspot.se/2013/09/knsls.html

Knute sa...

Någon försökte bränna ned Västerås domkyrka igår. Militanta islamister bränner kyrkor i sina hemländer, ja nyligen hände det även i Tyskland. Är det samma typer som infunnit sig här? Inte för inte kallar de våra länder för "krigets hus". De påstår att fred förekommer bara i ”islams hus”, dar al-Islam. Till skillnad från de andra världsreligionerna bygger islam på våld.

http://www.document.no/2013/09/forsokte-brenne-ned-vesteras-domkirke/

Knute sa...

Debatt på SVT1 ‘om skjutningarna i Göteborg’:

- Right now we are in the midst of a low-intensity and asymmetrical civil war. It’s a question of gang crime, and that is worst in the suburbs. No matter where you were born, Swedish society makes it possible for you to live comfortably without having to work. That is the problem. What kind of signal does that send?

– The money is completely wasted. The neighborhood of Hisingen, e.g., has received massive allocations but has even more problems than all the other areas of Gothenburg. We have seen the growth of an entire industry with people making lots of money and living in style in exchange for seeing to it that nothing functions. We might call it an integration industry. It is all money down the drain. Just look at the results. We have had ten years of focused initiatives and we can prove that they have had no effect anywhere, says Olle Fjordgren.

Forrige torsdag var sikkerhedsekspert Olle Fjordgren en del af panelet i Debatt på SVT1 omhandlende ‘om skjutningarna i Göteborg’, og hermed også mere generelt om ghetto-kriminalitet. Der var bred enighed om, at løsningen var mere af det samme – mere dialog, gensidig forståelse og bedre sociale tilbud, og selvom han ikke fik meget taletid og ikke sagde noget af det herunder citerede, så fik han dog sagt nok til at værten afbrød ham med ordene ‘du har jo meget radikale synspunkter’. Det er åbenbart et argument i sig selv.

http://www.uriasposten.net/archives/51685

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.