12 september 2013

Vad Obama vill

The Second City Network har gjort denna hejdlöst roliga video, som driver med de totalt blåsta obama-anhängarna.
Fyra klassiska "Obamabots" representerar organisationen
"Amerikaner för vad som helst som Obama vill, Vet du att han är vän med Jay-Z?"

Det som gör den så rolig - och skrämmande -  är att den ligger sanningen så nära.
"Vår president kan inte starta ett krig utan dig. När vi röstade på honom 2008 och 2012 lovade vi att stödja honom i alla sammanhang.
Det Tredje Världskriget är ett mycket viktigt, progressivt krig och Obama säger att det är mycket viktigt så då är det naturligtvis det."

YouGov/Economist, senaste opinionsundersökning visar att Obamas popularitet nu ligger på 38% och så låga siffror har nog ingen president hämtat igen sig från.


Jay Leno driver hejdlöst med Obama och påstår att Kenya har tagit ner skylten om att Obama föddes där. Nu vill man inte kännas vid det längre.
Leno säger också att 312 tusen amerikaner slutade leta jobb förra veckan vilket gjorde att arbetslösheten sjönk till 7.3%. Nu vill Obama att ännu fler slutar leta arbete.

7 Kommentarer:

Knute sa...

Putin skriver ett brev till det amerikanska folket i The York Times:

"But when we ask for the Lord's blessings, we must not forget that God created us equal"‏

A Plea for Caution From Russia
By VLADIMIR V. PUTIN

http://www.nytimes.com/2013/09/12/opinion/putin-plea-for-caution-from-russia-on-syria.html?

Knute sa...

Putins brev som publicerades på debattsidan i NY Times, översatt till svenska:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5643578

Anonym sa...

Knute
Välskrivet och insiktsfullt skrivet. Jag undrar bara hur väl det stämmer överens med Putins egna åsikter - det kanske bara är sådant han säger för att få poäng.
Och poäng fick han. Han distanserar den obegåvade och inkompetente men sluge och förljugne Obama med flera mil. Hur skall en sådan inkompetent och förljugen människa som Obama kunna hämta in detta försprång? Putin tar över ledarskapet i världen. Ja, så kan det gå.
Jag tippar att Obama under de kommande åren blir det internationella samfundets driftkucku - en man som gör sig till åtlöje var han än visar sig i världen.
Nationellt blir han dock livsfarlig eftersom han här har hela sin stab av förljugna medarbetare som stiftar lagar, avlyssnar, motarbetar och förföljer politiska motståndare. Det kan han ju inte riktigt göra internationellt.
Men på båda fronterna, internationellt som nationellt, kommer han att bli ordentligt avklädd. Kejsaren är naken ! kommer det att heta.
/SB

Steve sa...

’Vladimir V. Putin’ har en ny artikel i Breitbart: ”En närmare titt mellan raderna på mitt inlägg i NY Times”. 14/9, kl 17:12 svensk tid.
- Det är en amerikan som sitter vid tangentbordet. Men artikeln innehåller mer än vad en amerikan förmår prestera. Jag är benägen att tro att amerikanen har haft Putin på andra sidan skrivbordet.
- Vi läser detaljerad kritik av USA:s politik på många punkter. Och jag håller i mångt och mycket med, i princip.
- Mer generellt förefaller mig amerikanerna vid makten nu vara rätt obildade och okunniga. Benghazi för ett år sedan är väl typfallet: Där slutar ett anfall med raketgevär, handgranater, AK-47:or o.s.v. med att amerikanska ledningen skyller på en Youtube-film på 13 minuter! Ha! Ambassadören som dog och släpades på gatorna till sjukhuset visste bättre.
- ’Putin-inlägget’ är långt – 3150 ord; sex sidor – men värt att titta på, för den utrikespolitiskt intresserade. T.ex. att ryssarna tänker ge Iran ”luftvärn”. Som kan ”stängas av” av ryssarna, om de skulle vilja det. Men som oavstängt kommer att hindra anfall från Israel. Eller USA. Vet just inte om vi ska vara glada över detta, men...
http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/09/14/A-Closer-Look-Between-the-Lines-of-My-New-York-Times-Op-Ed

Steve sa...

Indonesiens muslimer protesterar nu mot Miss World-tävlingen. (2002 ledde upploppen i Nigeria till att 200 pers dödades...)
Men allt löser sig! Nu kommer The Muslimah World Contest. Den hålls i Jakarta. (Miss World är flyttad till Jogjakarta och sedan Bali).
De 20 flickorna är utvalda sedan man prövat hur de reciterar Koranen, och t.ex. berättar om hur det kom sig att de bär ”sjal”. (Den är, naturligt nog, ett krav för att få vara med i skönhetstävlingen.)
”Skönhet” är inte enda kriteriet i den här tävlingen. ”Tre S” är det som gäller: Smartness, stil och ”sholehah” (hög moral).
Obama håller med, förstås. Han växte ju upp och fostrades (och lärde sig läsa Koranen) i Indonesien, 6 till 10 år gammal.
http://www.independent.co.uk/news/world/asia/if-you-cant-beat-them-join-them-but-covered-up-islams-answer-to-miss-world-launched-8814704.html
http://laotze.blogspot.se/2007/02/indonesians-dont-see-obama-as-apostate.html
(Det finns mer hos Expat: Se på ’Category: Barack Obama’ i högerfältet.)

Knute sa...

WTF?!?

Hamas och Muslimska brödraskapets frontorganisation i USA, CAIR, har ändrat namn till vad de trodde var ett lagom anonymt namn, WTF, Washington Trust Foundation. Men förmodligen kommer de flesta utläsa det som What The Fuck. Organisationen har haft stort inflytande över Obamas politik att ge islamiska terrorister makten i Libyen, Egypten (där han åkte på en näsbränna) och nu senast i Syrien.

While Tea Party organizations were being sandbagged by IRS, the agency quietly restored the CAIR Foundation’s non-profit status following a meeting with White House officials.

Our government is now being ruled by criminals, real, genuine, seditious criminals, relentlessly intent on aiding and abetting our enemies, despite their blatant and lethal hatred of the United States. We are reaching the crisis point folks. Congress must step up to the plate, do its constitutional duty and stop these people.

http://www.americanthinker.com/blog/2013/09/cair_has_changed_its_name_to_wait_for_it_wtf.html

http://tundratabloids.com/2013/09/hamas-front-group-cair-changes-name-to-wtf.html

Knute sa...

Al-Qaeda´s 7-step plan: Step 6: start world war in 2016.

http://www.spiegel.de/international/the-future-of-terrorism-what-al-qaida-really-wants-a-369448.html

Al-Qaeda's 7-step plan: Step 6: start world war in 2016.
http://www.spiegel.de/international/the-future-of-terrorism-what-al-qaida-really-wants-a-369448.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.