30 oktober 2013

De sovande folken

EU-elitens senaste påhitt borde få ut hundratusentals människor på gatan i varje huvudstad i Europa. Tyvärr stannar nog folk hemma.

"Medan de europeiska ledarna är upptagna med att uttrycka indignation över rapporterna om amerikanskt spionage i EU, överväger Europaparlamentet i tysthet ett förslag som uppmanar till direkt övervakning av alla EU-medborgare som misstänks vara 'intoleranta'.

Åtgärden syftar till att tvinga de nationella regeringarna i alla EU:s 28 medlemsstater att upprätta 'särskilda administrativa enheter' för att övervaka varje individ eller grupp som uttrycker åsikter som de självutnämnda väktarna av europeisk mångkultur anser vara 'intoleranta'.
Detta är ett makalöst hot mot yttrandefriheten i ett Europa där medborgarna redan regelbundet straffas för att uttrycka 'fel' åsikter, särskilt om islam."

Från Gatestone Institute via Nicolai Sennels. Även European Dignity Watch.
The European Parliament
 

Förutfattade meningar utan verklighetskontakt frodas i Bryssels korridorer (trots att islam är påtaglig i stadsbilden för den som vågar sticka ut näsan ur byggnaden). Dubbelmoralen är upprörande: Endast de med politiskt korrekta åsikter ska omfattas av "toleransen"!

"Frihed for Loke såvel som for Thor" diktade Grundtvig för 200 år sedan. En uppmaning till besinning. De flesta uppfattar ju sig själva som Tor och motståndarna som Loke. För den skull menade han inte att man ska vara förbehållslöst tolerant mot de intoleranta. Det gäller att först ta reda på vem som är vem, och det har inte EU-eliten gjort. Deras övermod är ett rekord i självbedrägeri. Det är ju islam som intolerant, inte de som varnar för den!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Politikernas största tillgång är McDonalds hamburgare, massor av Coke och naturligtvis STASI agenturen SR/SVT. Kan få nästan vilken medborgare som helst till total underkastelse, om man räknar till antalet röster.

Ann-Marie sa...

Då kommer alla vi som kommenterar, bloggar, Twittrar, tänker etc. att ligga risigt till när yttrandefriheten tas ifrån oss. Det blir väl något Gulag någonstans för omprogrammering till det rätta PK-tänket!

Knute sa...

Det stora problemet i den västerländska civilisationen är att kvinnorna i väst föder alldeles för få barn samt höga aborttal. Detta medför att befolkningsmängden minskar vilket i praktiken betyder färre konsumenter som i sin tur hotar kollapsa det monetära systemet. Detta vill de cyniska oligarkerna i toppen av pyramiden med alla medel förhindra oavsett vad befolkningen tycker.

http://avpixlat.info/2013/10/31/det-egentliga-syftet-med-massinvandringen/

Knute sa...

Tar Stockholmssyndromet till nya höjder

Vår egen dårhus: Vi förtjänar att bli rånade på grund av sträng invandringspolitik!

http://www.dagbladet.no/2013/11/01/kultur/kronikk/debatt/meninger/debattinnlegg/30099744/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.