01 oktober 2013

Herrefolksmentalitet rimmar inte på tillverkningskapacitet

100 ungdomar visade upp sig vid metrostationen Forum i Köpenhamn, dels för att minnas Taha Saadaoui, den unge man som blev knivmördad förra veckan, dels för att sprida ett särskilt icke-vålds-budskap, kunde man i söndags läsa i BT (det är inte allt som journalister hinner rensa bort):

- Vi vill visa människor att det räcker med allt dödande. Vi vill att folk ska tänka på vad det innebär att gå med knivar och skjutvapen. Det är otroligt att det har kommit så långt att muslimska bröder dödar sina bröder. Som muslimer är det, det värsta man kan göra, sa Tahas kusin till BT.

Vi såg nyligen i Nairobi, vilka som har företräde när det ska massakreras, skriver Monokultur om kusinens uttalande. Terroristerna uppmande alla muslimer att ge sig iväg, "vi ska bara döda icke-muslimer".

Ja, och man kan se det i den islamiska staten Qatar, där "gästarbetare" dör som flugor. Spydpigen skriver:

Araberna driver fortfarande slavhandel och håller slavar, när de kan komma undan med det. De försöker naturligtvis att hålla det hemligt så gott de kan, och är "vi andra" så mycket bättre? Vi ser gärna genom fingrarna med det, eftersom vi alla behöver olja och gudarna vet, vad mer...

Nyligen avslöjades situationen i den lilla men rika arabstaten Qatar, som har knappt en miljon egna invånare, vartill kommer ytterligare omkring en miljon utlänningar, speciellt från Nepal, främst byggnadsarbetare.

Ordet "slavar" används naturligtvis inte. De kallas "gästarbetare". De knogar och sliter nästan dygnet runt under fruktansvärda förhållanden och olidligt höga temperaturer. De är praktiskt taget utan rättigheter. Mellan den 4 juni och 8 augusti denna sommar har 44 nepalesiska arbetare dött i Qatar.

Men det slutar inte här. Qatar behöver en halv miljon fler "gästarbetare", för denna lilleputt-stat ska vara värd för Qatar World Cup (världsmästerskapet i fotboll) år 2022. Det kommer förmodligen att kosta ytterligare 4000 - fyra tusen - slavar livet.

Med pengar kan man köpa allt! Spydpigen rapporterar från Schweiz:

Invånarna i den schweiziska kantonen Ticino röstade nyligen mot användning av burka och nikab på offentliga platser.

 

Och eftersom andra kantoner eventuellt vill följa efter, är de schweiziska hotellägarna och turistföreningarna mycket oroade. I augusti gjorde de till sig rent äckligt i samband med en löjlig "rasist"-historia om en svart amerikansk kvinna som uppenbarligen var djupt förtörnad över att inte bli igenkänd som en "VIP" när hon ville köpa en krokodilväska i en butik i Zürich.

Den schweiziska turistbranschen tycker att araberna är de bästa gästerna, även om de hänger fast vid sin "kultur". Den muhammedanska inpackningen av kvinnor som bara lämnar en strimma öppen för ögonen, är oerhört viktig och får inte motarbetas! Det lägger man väldigt an på, med pengar från Allahs troende:

"Åratal av uppbyggnadsarbete skulle gå förlorat. Schweiziska hotell erbjuder nu rum, där det inte finns alkohol i minibaren. De erbjuder bönemattor med inbyggd kompass, så muslimerna kan be mot Mecka. I stället för bibeln ligger det en koran i lådan i nattduksbordet. Personalen ser inte irriterad ut när en arab lämnar sovrummet med tre beslöjade kvinnor."

Nedrivningen av vår kultur kallas för "uppbyggnadsarbete"!

2 Kommentarer:

Knute sa...

Något slår aldrig fel: för varje terrorhandling grymmare än den föregående står en västerländsk politiker fram och säger att det har inget att göra med islam.

http://www.document.no/2013/10/92087/

Även om de flesta offren för den senaste terroraktionen i Nigeria själva är muslimer, så är den nigerianska terrorgruppen Boko Haram ett bra exempel på problemets natur. Namnet betyder fritt översatt "Västerländsk utbildning är förbjuden", och med detta formulerade motiv mördade gruppen tidigt fredag morgon 42 sovande studenter vid en lantbruksskola i en islamiserad nordlig delstat.

Koranen är en utmärkt terroristhandbok, bland annat på grund av det stela "dem och oss"-tänkandet.

http://www.uriasposten.net/archives/51764

Anonym sa...

Vad söker de beslöjade i Schweiz? Lite svalka under "movabel tents"? Eller att köpa mer makt med pengar? Just det, bönemattor, ingen alkohol, allt ska anpassas. Tror schweizare att tre kvinnor är kapabla för porr utan något berusande? Eller är de köpta och slavar?
Varför vill inte schweizare bjuda in folk, kanske med lite mindre pengar, men utan speciella krav?
Jag skulle gärna åka dit...Men de kanske inte mer finns hotell utan anpassning till muslimer. De kungliga som vistas där på vintersemester, är ju också så tajta så tajta med dem.

För de tältklädda skulle man kunna anlägga ett tältläger på Antarktis, om de nu vill svalka sig. Där får ALLA som går ut vara gömda i tjocka ogenomskinliga plagg från topp till tå, bara små små luckor för att kunna använda ögonen. Precis vad de vill?
Och folket i Schweitz får som de vill.

Tack för ordet mvh anonym

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.