08 oktober 2013

Extra semester är trevligt

          

Det Republican kontrollerade House of Representatives har antagit det man kallar “Federal Employee Retroactive Pay Fairness Act", vilket innebär att de statligt anställda, som tillsagts att stanna hemma under budgetkrisen, kommer att få full betalning i efterhand.

Omröstningen var 417-0, vilket betyder att alla närvarande Republicans röstade för förslaget.
Glöm allt deras prat om finanspolitisk konservatism, åtstramning av offentliga utgifter, bortrensning av onödiga statliga program och myndigheter, inskränkt regering , etc., etc., etc.

Republican Party är lika ondskefullt som Democrats. Det går inte att reformera. Det kan inte förändras. Det kan inte göras libertarianskt. Det kan inte återställas. Man kan bara överge det. Det är ingen skillnad mellan partierna när det handlar om våra liv, vår frihet och egendom.

Nej, jag har absolut ingen sympati alls för överbetalda, onödiga federala anställda som gör ytterst lite och där 95 proent av dem hjälper till att genomföra grundlagsstridig verksamhet.

Laurence M. Vance

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Jag håller med, det är ytterst få som gör något nyttigt arbete. Resten är där för att göra livet surt för allmänheten på allehanda sätt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.