07 oktober 2013

Hillary Clinton ansvarig för död och lögner i Benghazi

              

 Från Daily Caller.

Ansvaret för attacken den 11 september i Benghazi, som resulterade i att fyra amerikanska medborgare dog - däribland Libyens ambassadör Chris Stevens - ligger hos utrikesminister Hillary Clinton, enligt Californias Republican Darrell Issa .

"Utredningen handlar nu inte om vad vi vet, utan om hur vi kan förhindra att säkerhetsåtgärder missbrukas innan vi har alla fakta, hur vi reagerar när vi har fakta, och hur vi håller människor ansvariga i efterhand för avsiktlig missinformation - om man vill vara snäll - [ och ] rena lögner, om man inte vill det, " sade Issa , som är chef för regeringens tillsynskommitté.

"Clinton eftersträvade en oklok politik om " normalisering",  vilket skulle visa att det verkade som USA såg ut att vinna kriget mot terrorismen , vilket separerade Stat och Försvarsdepartementen.  Klyftan mellan de två försvagade samarbetet - hela tyngden av USAs tillgångar, som skulle ha kunnat utnyttjas för att hjälpa de strandsatta amerikanerna på konsulatet, sändes inte, eftersom utrikesdepartementet för syns skull inte ville involvera militära styrkor", sade Issa.

"Vi vet genom Hillary Clinton och neråt, att man förde en normaliseringspolitik för att få det att verka som om vi hade vunnit kriget mot terror" sade Issa. "Jag var i Libyen bara häromdagen och en sak som jag lärde mig var att den övervägande åsikten om att man skulle "ligga lågt" berodde helt och hållet på kampen mellan Department of State som leds av Hillary Clinton, och Försvarsdepartementet, och i slutändan var State beredd att ställa upp med sina tillgångar och ville inte ha någon militära inblandning, eftersom de inte vill trappa upp vad som i slutändan borde ha resulterat i ett riktig räddningsuppdrag."

Issa kritiserade skarpt Clintons roll i USA: s svar på attacken och hennes vittnesmål inför Kongressen
"Utrikesminister Clinton uttalande,  Vad gör det för skillnad?" är ökänt.
Det är skillnad på om du leder en organisation som bryr sig om människor i förväg,  gör allt man kan under attacken, och talar sanning efteråt.  I detta fall, misslyckas hon med alla tre testerna.

Så när ska hon ställas till svars?

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

“Så när ska hon ställas till svars?”
Ungefär ALDRIG för hon kommer att vara nästa presidentkandidat för Demokraterna. Tyvärr! Hoppas bara att amerikanska folket har långt minne!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.