18 oktober 2013

Trendig julgransprydnad: islams svarta krigsflagga

Bostadsområdet Egedalsvænge norr om Köpenhamn blev känt förra året då en muslimsk majoritet i styrelsen röstade ned den årliga julfesten och julgranen. Först efter massiva protester sattes julgranen till sist upp. Men de som protesterat blev trakasserade och tvungna att flytta.

Det är uppenbart inte bara i muslimska länder det är farligt att hålla på kristna traditioner. Kyrkan själv är på väg att kapitulera, det finns danska präster som vill stänga kyrkor och bygga moskéer, och den nya svenska ärkebiskopen som har valt det islamiska stridsropet Allahu akbar (Gud är större) som sitt valspråk. 

Kanske någon har invändningar emot att julgran och julglögg osv. skulle vara kristna traditioner. Men de ingår i paketet, julen är en kristen högtid. Som inte minst behövs som motvikt mot islamiseringen. Den där bostadsföreningen i Egedalsvænge satsar stort när muslimer firar, men en liten julgran på föreningsbyggnadens tak ville de inte kosta på. Här är det inte någon multikultur som gäller, men islams monokultur.

Nu pyr oron igen bland invånarna: den islamiska organisationen Hisb ut-Tahrir har infiltrerat styrelsen och stänger en 36 år gammal biljardklubb, där man dricker öl. Likaså stängs klubben Det gamle vaskeri”. Den äldre generationen från Egedalsvænge får inte längre träffas och spela dart, syssla med handarbete och inta gemensamma måltider.

Den Korte Avis: Hizb-ut-Tahrir erkänner öppet att de arbetar för upprättandet av det islamiska kalifatet. I kalifatet är det inte ett värde att ta hänsyn till minoriteten, om det inte är till förmån för det islamiska kalifatet eller dess införande. Diverse klubbar där man till exempel dricker öl anses inte gynna något som helst, och bör omedelbart stängas.”

Det stridsrop som används av muslimer när de slaktar icke-muslimer är “Gud är större”, med andra ord “Vår gud är större än er gud!” Det är något som ständigt sker i muslimska länder. Framtiden för de kristna där är hemsk men våra inhemska biskopar verkar sakna medkänsla.

Möjligen har den svenska ärkebiskopen Antje Jackelén läst Första Johannesbrevet 3:19-20, “Gud är större än vårt hjärta och förstår allt”, men medvetet ryckt ut de tre första orden ur sitt sammanhang och gett dem en annan betydelse.

Mer troligt är dock att hon totalt har glömt det Nya Testamentet och att hennes valspråk är en direktöversättning från arabiska. Liksom så många andra sossar är hon följsam mot tidens trend, den muslimska massinvandringen. Det gäller att göra sig bra i TV och se lagom dum och from ut.

Stridsropet är riktat mot alla som inte omfamnar hennes religion Krislam. Hon är till och med tveksam till att döpa Sverigedemokraters barn!

“I dopet ges oss allt gratis, av nåd. Därför är vi generösa med tillgången till dopet. Jag tänker på när SD's partiledare Richard Jomshof kom till oss för att låta döpa sitt andra barn. Hur gör vi nu? Detta är några år sedan. Jag var omskakad och visste inte hur jag skulle förhålla mig. Vi får inte neka någon som vill låta döpa sitt barn, men...” länk

Inte precis ett kristligt resonemang. Ärkebiskopinnan är uppenbart både elak och okunnig. Sverigedemokraterna (och i viss mån Kristdemokraterna) är snart de enda som försvarar kristna värderingar mot den släpphänta värderelativism som tillåter islam att härja fritt, den totalitära lära som genom historien orsakat flest människors död, fler än nazism och kommunism. När Jackelén fick frågan om inte Jesus presenterade en sannare bild av Gud än Muhammed, kunde hon inte välja mellan Jesus och Muhammed.

Det börjar bli många nu som bedriver inkvisition mot svenskarna, tankekontrollen ska bli total.

7 Kommentarer:

Knute sa...

På Avpixlat kan man läsa 432 kommentarer om den anti-kristliga ärkebiskopen som ihärdigt arbetar på att anpassa kyrkan till den demografiska förändringen med alltfler muslimska invandrare:

http://avpixlat.info/2013/10/16/nya-arkebiskopen-har-allahu-akbar-som-valsprak/

Knute sa...

Ärkebiskop Kyrillos (svenska apostoliska ortodoxa kyrkan) om ärkebiskopsvalet i den svenska folkkyrkan:

På frågan om Jesu ord när Han säger: ”Jag är vägen, sanningen och livet” svarade samme ärkebiskopskandidat (Antje Jackelén) att: ”Jesus sade inte att han var den enda vägen.” Vilket svar av en biskop som hoppas på att bli ärkebiskop. Ligger det inte i själva Jesu ord att Han är den ENDA vägen, den ENDA sanningen och det ENDA livet? Självklart är det så, och det begriper vilken from troende som helst. Men tydligen inte en ärkebiskopskandidat. Beklämmande! Eller är det ett försök att göra ”tröskeln” till kyrkan så låg som möjligt? Men är det så då lurar man folket ty Kristusefterföljelsen har inga ”låga trösklar”.

I intervjun ställdes också ärkebiskopskandidaterna inför frågan om andra religioner tillbeder till samme Gud som de kristna. Närmast var frågan om muslimer och judar gör det. Alla utom en menade att visst gör de det. Detta var svar utan tanke på den kristna trons Treenighetslära; att Gud är ”Fadern, Sonen och den Helige Ande”, vilken tro icke delas av muslimer och judar. Frågan är väl om muslimer och judar skulle ställa upp på ärkebiskopskandidaternas svar. Jag tror inte det.

Kärlek, medmänsklighet och omtanke om varje enskild människa är helt OK. Men att sammanblanda religionerna är ett stort misstag som ingalunda leder närmare vår Frälsare Jesus Kristus, vilket borde vara varje biskops främsta mål.

http://www.kyrillos.dinstudio.se/text1_339.html

Knute sa...

Det är dokumenterat att unga män från muslimska familjer är mer våldsamma än sina jämnåriga.

Men lika anmärkningsvärt: De mest religiösa muslimerna är också de mest våldsamma. Detta i motsats till kristna ungdomar där de mest religiösa tvärtom är de minst våldsamma.

http://denkorteavis.dk/2013/ung-muslims-afsloring-af-voldskultur-skaber-panik-blandt-politisk-korrekte/
http://missionxp.webblogg.se/2013/october/yahya-hassan-om-den-muslimska-valdskultur-2.html

"Så snart våra föräldrar landade i Kastrup, var det som om deras roll som föräldrar upphörde"

http://everykindapeople.blogspot.se/2013/10/sa-snart-vara-foraldrar-landade-i.html

Knute sa...

Dansk domprost vill ha fler moskéer: “Kristus kommer till oss dold under andra religiösa övertygelser”

En kommentar:

“Her dyrker vi en helt, Jesus, der taler om at vende den anden kind til, som taler om at tilgive sin næste, som taler om ikke at se splinten i andres øjne, når man selv går rundt med en bjælke i øjet. Her har vi roden til den evindelige patologiske selvbebrejdelse, der rider Vesten som en mare. Vi må jo ikke se splinten i andres øjne, men kun fokusere på vores egen bjælke. Hvor suicidal er det muligt for en religiøs ideologi og dens følgeskab at være? Hvor godt mon Jesus selv syns det går?”

http://www.uriasposten.net/archives/52135#comment-1871579

Knute sa...

Jeg vil hellere bo på en bænk i parken, end jeg vil bo her.

En kvinde skubber en trækvogn med sine ejendele efter sig. Hun har boet i Egedalsvænge i lidt over to år. Nu flytter hun, hvor hen ved hun ikke. Ud. Væk. Det er det vigtigste.

»Jeg har fået kastet æg på mine vinduer, og jeg har oplevet, at fire næsten voksne drenge har skudt på mit vindue med en splatterpistol. Jeg kan ikke åbne mine vinduer uden, at de kaster æbleskrog og æg ind af dem. Nogle gange maskerer de sig og står og banker på min altandør. Jeg er så ked af at være her. Jeg har talt med flere, der har oplevet det samme. Vi klager og klager til kontoret, men de har opgivet. Og det gør jeg også nu. Jeg kaster håndklædet i ringen og flytter herfra. Jeg har ikke fundet et sted at bo endnu, men jeg vil hellere bo på en bænk i parken, end jeg vil bo her,« siger hun.

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE6125191/beboer-i-egedalsvaenge-vil-bare-vaek/

Knute sa...

Ny forskning bevisar återigen att Muhammed aldrig existerat. Han uppfanns av härskare som ett sätt att legitimisera deras brutala beteende och hjärntvätta människor till att bli villiga att slåss till döden för att utbreda sina arabiska herrars styre.

http://www.jihadwatch.org/2013/12/explosive-book-shows-that-all-is-not-what-it-seems-to-be-in-islams-origins.html

https://groups.google.com/forum/#!topic/10-news/ROHahoSXygo

Knute sa...

Gränslös ohederlighet

Dansk kvinnlig biskop vill ha moské i sin stad:

"Sidste år var jeg i Cairo og mødte dens myldrende menneskehav, pyramiderne og sky-linen præget af minareter og moskeernes kupler – og kirketårne. I et land, hvor cirka 90 procent er muslimer og fem-otte procent kristne, ser man om natten kristne kors lyse fra kirketårne ud over millionbyen side om side med minareterne. Jeg er sikker på, at Haderslev ikke ønsker at stå tilbage for Cairo, når det gælder frisind og religionsfrihed."

Uppenbart la hon inte märke till att kristna mördas och kyrkor bränns i Egypten.

http://spydet.blogspot.se/2014/02/grnsels-uhderlighed.html

http://danmark.wordpress.com/2014/02/17/biskop-marianne-christiansen-haderslev-stift-star-ikke-til-troende/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.