12 oktober 2013

Massmord på kristna og icke-muslimer finansieras genom massmord på elefanter

En enorm tjuvjakt hotar att utrota av en av jordens mest intelligenta och ikoniska arter. På grund av efterfrågan på elfenben finansierar somaliska al-Shabaab så mycket som 40% av sin verksamhet på detta sätt.

Shopping för icke-muslimer kan få dig torterad och mördad. Västerns ledare och media försäkrar oss om att terroristattacken i Westgate Mall i Nairobi ingenting har att göra med islam. Men vad händer när vi öppnar Koranen för att se vad den undervisar? Vi finner att den islamiska historien har upprepat sig under fjorton århundraden.

Ibland talas om elefanten i rummet som ingen ser. Ofta syftar man på islam. En liknelse som vore mindre orättvis mot elefanten är HC Andersens saga om kejsaren utan kläder, alltså vår tids politiker och journalister som förbjuder oss att varken se, höra eller tala om islams härjningar i världen.


1 Kommentarer:

Knute sa...

Det var nok bedre under Gaddafi. Ole G.

Kidnapningen af den libyske premierminister understreger faren ved landets islamiske militser‏.

Uklarheden over, hvem der egentlig har magten i Libyen i øjeblikket, blev demonstreret på tydeligste vis for hele verden i går. Før daggry blev premierministeren kidnappet ved en aktion med deltagelse af omkring 100 bevæbnede mænd mod luksushotellet ved Tripolis havnefront, hvor han bor.

Ikke meget er gået som håbet, og en hel del er indtil videre gået som frygtet, siden oprøret i 2011 mod Muammar Gaddafis 42-årige enevældige og brutale terrorregime mod den libyske befolkning.

For udviklingen i Libyen udgør alle militsgrupperne en fare, men Vesten har især fokus på de ideologisk islamistiske grupper, hvoraf nogle ligger faretruende tæt på al-Qaeda. Det blev blandt andet demonstreret sidste år 11. september, da USAs ambassadør blev dræbt under et angreb på USAs konsulat i Benghazi. Bagefter var der så markante demonstrationer i byen mod angrebet, men i dag betegnes byen, der var oprørets centrum, som et særdeles farligt sted for især folk fra Vesten, og en række diplomatiske repræsentationer er blevet helt eller delvist lukkede i både Benghazi og Tripoli.

http://www.b.dk/globalt/libyens-militser-var-loesningen-men-er-nu-problemet

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.