05 oktober 2013

Ofta går det att se på dansk TV

... här i mitten av Skåne, det beror på vädret. Döm om min förvåning när programmet Lorry hederligt och ärligt rapporterade om en ung man som med hjälp av en "app" hade lokaliserat sin stulna dator till asylcentret Sandholm, och att polisen vägrade gå in där. Polisen tyckte det var alltför farligt att gå in bland en massa människor som föreställer asylsökare, men som i själva verket sysslar med stölder och häleri.

I Sveriges avlånga land händer sådana saker ständigt, men aldrig att Sveriges television skulle rapportera om det. Om man går bakåt i historien började det nog med Gustav Vasa. Sverige skulle mått mycket bättre med Köpenhamn som huvudstad. Detsamma gäller Norge. Skandinavien är fantasins halvö där människor svävar en halv meter ovan marken. Jag minns hur jag diskuterade med en tysk i Berlin om Europas folkslag, och han sa att danskarna är de mest världsvana och minst tafatta.

Själv håller jag på ungrarna. Ungern är ett agrarland liksom Danmark, men med sitt bondförnuft i behåll. Efter första världskriget blev de av med större delen av sitt land, en riktig chock som sitter i än i denna dag. Danmark krympte gradvis, först råkade de ut för usurpatorn Gustav Vasa, sen försvann Blekinge, Skåne och Halland, sen Norge, och slutligen kom tyskarna och stal Slesvig. Ståndaktigt står danskarna tålmodigt emot direktiv från EUSSR och vänstervridna kacklande politiker och journalister. Därför att det finns ett folkligt motstånd. Även så i Norge, som nyligen ändrade kurs. Prognosen för Sverige är mer dyster.

7 Kommentarer:

Knute sa...

Muslimska män i skolklass med svenska småflickor

ENSAMKOMMANDEBLUFFEN. En mindre uppmärksammad konsekvens av att vuxna muslimska män tillåts komma till Sverige falskflaggade som “ensamkommande flyktingbarn” är att dessa sätts i svensk skola tillsammans med svenska flickor som inte är äldre än 12-13 år.

En person med lång erfarenhet av att driva familjehem och som haft många “flyktingbarn” boende hos sig menar i ett brev som publiceras på före detta flyktingombudsmannen Merit Wagers blogg att det stora flertalet s.k. “ensamkommande” ljuger om sin ålder och att det inte är ovanligt att de i själva verket är 25 år gamla.

http://avpixlat.info/2013/10/04/vuxna-muslimska-man-i-samma-skolklass-som-svenska-smaflickor/

Knute sa...

TV2 Online – 17-åring sexuellt kränkt i S-tåg. Övervakningsvideo:

“En 17-årig pige var på vej hjem fra en bytur, da hun steg på S-toget fra Nørreport Station. Beruset faldt hun i søvn med sin taske ved siden af sig. En mand satte sig på sædet bag hende og begyndte at pille ved pigens taske – det tog ham cirka syv minutter at stjæle hendes computer. Pigen opdagede intet.

Cirka fem minutter efter kom en anden mand af udenlandsk udseende hen og satte sig på sædet ved siden af pigen. Gerningsmanden befølte hende mellem benene og stak sin hånd ned i hendes bluse. Han begyndte lidt efter at onanere samtidig og forsøgte at kysse hende. … ifølge pigen tiggede han hende med ordene: – Please sex, please sex.”

http://www.uriasposten.net/archives/51880

Tricktjuvar svärmar nu helt fritt över de öppna danska gränserna. Ett exempel:

"Det drejer sig om en 42-årig rumænsk kvinde og en 21-årig ligeledes rumænsk mand. De havde blandt andet specialiseret sig i kreditkort og afluring af pinkoder. Deres ofre var ældre mennesker.

Først aflurede de PIN-koden. Så forvirrede de deres ofre og stjal kreditkortet. Dernæst hævede de løs i pengeautomater.

Det var mest i supermarkeder, de aflurede pinkoder og stjal kreditkort. På den måde nåede de på blot to måneder at hæve 120.000 kroner."

http://denkorteavis.dk/2013/takket-vaere-eu-plyndrer-tricktyve-som-aldrig-for/

Inte plats till fler fångar i Vestre Fængsel - fullproppat med utlänningar‏

"Alt er 'udsolgt': Der er ikke plads til flere fanger i Vestre Fængsel, men tilstrømingen af især udenlandske statsborgere fortsætter. Så mange indsatte må nu dele celle."

http://ekstrabladet.dk/112/article2112709.ece

"Vi må huske, at der skal også være plads i fængslerne til dem, der har undergravet vort land, med uhæmmet indvandring af jihadister." Ole G.

Dansk Folkeparti: Politiet har pligt til at afhente stjålne tyvekoster – også i Center Sandholm

http://www.danskfolkeparti.dk/DF_Politiet_har_pligt_til_at_afhente_stj%C3%A5lne_tyvekoster_%E2%80%93_ogs%C3%A5_i_Center_Sandholm

Knute sa...

- Jag vill att Europa öppnar gränserna, säger integrationsminister Ullenhag angående fartyget som sjönk utanför Italien med asylsökande.

"Erik Ullenhag; Det första du skall göra för att visa oss etniska Svenskar att du menar allvar i va du predikar är att öppna ditt eget hem. Du har väl alltid något rum eller källare där du och din hälft kan sova. Sedan upplåter du din sängkammare till en Tygrulle med familj. Skulle det vara så att han har mer än fyra fruar och 22 barn så får du överväga att lämna över huset till dom. Själv kan du flytta in i Tensta i en etta och vägg i vägg med en familj som gapar och skriker 24 tim om dygnet eftersom det är normal samtalston dom emellan. Tycker du att ljudet är högt så måste du ta hänsyn och visa respekt. Och du kan inte anmäla dom till någon instans för det är rasistiskt!
Sedan tycker jag att du skall skriva en motion så att alla dina vänner i Alliansen gör likadant.
Kör detta i ett halvår och sedan kan du göra en utvärdering. Skulle du tycka det är bra så föreslår jag att vi permanentar denna utmärkta lösning. Samtidigt så kan du ge rekommendationer till någon papperslös som du kan dela din bostad med.
Sagerska kan vi göra om till en flyktingförläggning.
Hls från en etnisk Svensk som har jobbat i femti år och trodde att jag skulle få det bra på gamledar."

http://avpixlat.info/2013/10/05/jag-vill-ha-ett-europa-som-tar-ett-storre-ansvar-for-medmansklighet-och-humanism/#more-72375

Knute sa...

Det är lättare att tro på jultomten än att tro på diverse integrationsministrar. Fenomenet white flight är ett faktum, folk vill inte att deras barn ska gå i en skola som minoritet bland muhammedanska elever.

http://www.document.no/2013/10/boliger-i-integreringens-tjeneste/

Knute sa...

Bäst att lära sig den muhammedanska trosbekännelsen, ifall några terrorister skulle dyka upp i ett köpcenter nära dig. Det är i alla fall den engelska tidningen Daily Mails rekommendation. Kan man inte sin arabiska ramsa, väntar nådastöten.

http://voldposten.wordpress.com/2013/09/27/magasin-du-mord/

Knute sa...

En ‘svennedjävel’ mindre… vardag i den multikulturella svenska paradisstaten: En medlem av Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) blev nedsparkad i Uppsala, och dog.

http://www.uriasposten.net/archives/51925

Knute sa...

Muhammedaner borde inte tillåtas vara taxichaufförer. I Oslo är det ett stort problem, kvinnor räknas som "fritt byte" av dessa barbarer.

http://www.document.no/2013/10/nar-selv-ikke-de-mest-sarbare-er-trygge/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.