22 oktober 2013

Sverige börjar bli (ö)känt i världen

Daniel Greenfield skriver om liberalismens krig mot kvinnor och ser Sverige som det land där Vänstern vunnit det kriget och Kalifornien är på god väg.


Hur ser krig på kvinnor verkligen ut?

Abort i Sverige är laglig tills den artonde graviditetsveckan. Bland 1000 kvinnor gör 20 abort och för 100 graviditeter aborteras 25 foster. Sverige har också den näst högsta andelen sexuella övergrepp, efter Sydafrika .

Från 2003 till 2008 fördubblades sexuella övergrepp i Sveriges till 53 våldtäkter per 100.000 personer.  Siffrorna är nu så skrämmande att en del prognoser visar att 1 av 4 svenska kvinnor kommer att bli våldtagen under sin livstid .

Polisens Statistiken visar att så många som 77 % av alla våldtäkter utfördes av utlandsfödda våldtäktsmän.  Så mycket som 5 procent av Sverige är nu muslimskt.  Samtidigt som Sveriges våldtäkts-statistik fördubblats, så har också dess muslimska befolkning .

I Stockholm våldtog sex muslimska tonåringar  en 15-årig svensk flicka och fick 100 timmars samhällstjänst.  En av våldtäktsmännen beskrev sig själv som en "stolt muslim" och var utan tvivel medveten om den förlåtande attityden i sin religion vad gäller våldtäkt av icke-muslimska kvinnor och flickor .Men detta verkliga krig mot kvinnor kan inte diskuteras på grund av dess vänsterorienterade förövare fyller landet med våldtäktsmän och sedan erbjuder sina offer en enkel tillgång till abort.

3 Kommentarer:

Knute sa...

Demography jihad: Turkey invites Muslim Africans, let them slip into Europe...

http://www.independent.ie/world-news/africa/cheap-flights-from-africa-fuelling-illegal-immigration-claims-eu-29676436.html

Knute sa...

The power of the false ideas disseminated by the national education system and the media is boundless.

Jean Raspail: “Our civilisation is disappearing”

http://snaphanen.dk/2013/10/26/jean-raspail-our-civilisation-is-disappearing/

Knute sa...

Säg inte att saudiaraberna är oemottagliga för sunt förnuft! I Saudiarabien hölls den 25 juli 2013 en stor kvinnokonferens... - utan en enda kvinna!

http://spydet.blogspot.se/2013/10/de-gr-da-noget-for-kvinderne.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.