22 oktober 2013

Volgograd: Konvertit sprängde buss i luften

   

   

Sex döda och 33 allvarligt skadade vid terrorattacken igår, bara några veckor innan vinter-OS i Sotji. Doku Umarov, terroristledare för Norra Kaukasus, har hotat att försöka förhindra spelen med "maximalt våld".

Självmordsmördaren hette Naida Asiyalova, en kvinna som konverterade till islam när hon gifte sig med Dmitry Sokolov, som har gjort sig ett namn genom sin kunskap i bombtillverkning.

Enligt påbud från EU får ordet islam inte längre förekomma i nyhetsförmedlingen. Det är så förljuget, minst hälften av nyheterna handlar ju om det i alla fall. Skjutningar i Stockholm, Göteborg och nu senast i Falkenberg, men inte ett ord om massinvandring och islamisering. Inte konstigt att folk tröttnar på propagandan och byter till en annan TV-kanal. Det är deprimerande att ständigt konfronteras med journalisternas förskönande av en primitiv ideologi som islam.

Pi-News

3 Kommentarer:

Argus sa...

Påbudet från EU har jag inte hört talas om. Har du mer kött på benen?

Knute sa...

EU-rådet tog den 19 april 2007 det beryktade "rambeslutet om rasism och främlingsfientlighet": Om någon kritiserar islam eller muslimer riskerar vederbörande upp till 3 års fängelse! Sedan har det kommit en strid ström av bruksanvisningar om hur skolor, media etc ska undvika att peka ut islam i mindre smickrande sammanhang. För en tid sedan rekommenderades media att sluta använda ordet "islamist" om muslimska terrorister. Nu ska det heta extremist eller dylikt.

Knute sa...

South African Radio Station Fined for Unflattering Mention of Islam‏

http://www.legal-project.org/4199/south-african-radio-station-fined-for

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.