12 november 2013

Ja, så anlände det ungerska TV-teamet till Arlanda flygplats

Ja, så anlände det ungerska TV-teamet till Arlanda flygplats. Sveriges televisions så kallade kulturprogram "Kobra" hade retat gallfeber på ungrarna, och nu ville de kolla om Jesus ord om grandet och bjälken stämde. Skulle verkligen Sverige kunna brösta sig över sin behandling av minoriteter?

"Det var ett stort problem när vi försökte hyra en bil på Arlanda. Vi blev behandlade som andra klassens medborgare, eftersom vi inte talar svenska. Jag har rest överallt i världen men aldrig blivit behandlad på det viset," säger journalisten Csaba Lukacs.

Hans reaktion är förståelig eftersom Ungern är ett turistland där biluthyrningsfirmor och taxichaufförer fortfarande har ett visst mått av gammaldags hövlighet. Men å andra sidan, vad kan man vänta sig på en flygplats med 300 nya afrikanska och arabiska asylsökare varje dag?

Dagarna innan hade Sveriges television varnat för besöket av det ungerska TV-teamet. Håll tyst, lovorda mångkulturen var budskapet till medborgarna. För säkerhets skull reste Kobras programledare till New York för att slippa stå till svars för sitt nedriga och lögnaktiga reportage om Ungern.

Projektion är en term som används inom psykologin för att beskriva hur en person som inte vill kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer dessa egenskaper för att försvara sin självbild. Sveriges och EU:s galna makthavare är kommunister och säger sig hylla alla människors lika värde, men brunt är en nyans av rött. Ett folkmord på svenskarna är på gång. I Ungern har man begripit det där i tid.

 Kanske Sverige borde ha med detta i sina turistbroschyrer? Vår stund i Sverige:

"Våra barn skall lära sig att tänka på det rätta sättet. Dvs att särskilt barn och unga med djävulens makt skall acceptera EU-elitens försök att omvandla Europa till ett område bebott av alla och därför av ingen, allra minst av europeerna själva."

1 Kommentarer:

Knute sa...

Jag har sällan läst något så ärligt och sant:

Kamrat Kadhammars enfald

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.