20 november 2013

Mångfald är ett kodord för islamisering

Försvarsmaktens uppförandekod

"Uppförandekoder må påminna om skoltiden, men de är väsentliga för att Försvarsmakten ska kunna upprätthålla sin värdegrund och sträva mot sina visioner.

Det kan tyckas paradoxalt. En central del av Försvarsmaktens uppdrag är att försvara varje medborgares rätt att tycka och yttra sig fritt, men som medarbetare måste du acceptera vissa uppförandekoder, både i tjänsten och privat. Men det är så det måste fungera.

Det går till exempel inte att i sin tjänst skriva under på att mångfald på en arbetsplats är en tillgång och något man vill främja och verka för, för att sedan engagera sig mot invandring på fritiden. Trovärdigheten skulle bli lidande, inte bara för medarbetaren själv utan för hela Försvarsmakten.

Att se mångfald som en tillgång ingår i uppförandekoden och innebär att Försvarsmakten tar avstånd från alla former av diskriminering, trakasserier och brottslighet som korruption, sexhandel eller övergrepp. Medarbetare missbrukar inte heller sin maktställning, varken i yrkesroller eller i övriga relationer.

Vår värdegrund utgör en naturlig bas för uppförandekoden. Andra komponenter i uppförandekoden är att medarbetare måste vara lojala, ta ansvar för sina handlingar, hushålla med resurser och ta tillvara lärdomar."

-  -  -  -  -  -  -  -
Det är egendomligt att Försvaret, som i teorin är emot diskriminering, i praktiken ger företräde till dem med annan etnisk bakgrund än svensk när nya soldater ska anställas. "Det kommer att hjälpa många ungdomar i förorterna att inse att de är en del av samhället," låter tongångarna. Ja visst, islam är ju en krigisk religion så de passar säkert bra i yrket. Men det finns ett problem. Till exempel har man i Frankrike upptäckt att det inte går att vara säker på soldaternas lojalitet om de skulle behöva sättas in vid våldsamma upplopp i muslimska förorter. Eller vid internationella insatser i muslimska länder.


   

Bilderna är hämtade här och här

Tack till Ole G. för tipset om Försvarsmaktens uppförandekod!

6 Kommentarer:

Knute sa...

Panik i riksdagen när Turkiets premiärminister blev bönenödig

“Paniken tilltog, pulsen ökade och snabbt fick man fram ett rum som Erdogan kunde förfoga över med sina vanföreställande haranger. Men se det rummet passa inte Herrn från Turkiet, som ratade rummet som pesten. Nej, i anslutning till det snabbt framtagna bönerummet fanns nämligen en toalett, och då passade det sig inte alls.

Paniken tilltog ytterligare och strax innan hjärtattacken kom fick de ta till finansutskottets exklusiva sessionssal. Detta rum godkändes av premiärministerns stab. Men så var det ju det här med bönemattan då… Det hade inte någon tänkt på heller. Mona Sahlin var tyvärr inte på besök den dagen i riksdagshuset annars hade ju hennes hijab säkert stått till förfogande. Vad göra? Jo, kanslichefen har ju en filt på bygget, och den fick så fungera som en provisorisk bönematta åt den krävande muslimen Erdogan.

Så till nästa gång får de väl se till att bygga upp en minimoské i riksdagshuset, för när sossarna tar över lär det väl krylla av muslimska besökare på Rosenbad.

Angående Reinfeldts gröna slips så var det ett medvetet val. När Reinfeldt 2008 besökte Erdogan i Ankara hade han också grön slips vilket värden uppskattade. Grönt är nämligen islams heliga färg. När de inte är arga, då kommer den svarta jihadflaggan fram. Om gästen Erdogan noterade Reinfeldts gröna slips framgår dock inte. Troligtvis bryr han sig inte heller. Det enda som hägrar för Erdogan är att få komma in i EU så Europa får en tillökning i familjen med en sisådär 71 miljoner muslimer till.”

http://www.exponerat.info/panik-i-riksdagen-nar-turkiets-premiarminister-blev-bonenodig/

Errbe sa...

Det avgörande för muslimska poliser och soldater beskrivs tydligt här:

https://app.box.com/shared/dn4vryl63j/1/43386316/3583101593/1

Det behandlar det viktigaste du behöver veta om islam. Ren allmänbildning alltså.

Knute sa...

“Jag talade just med en väninna - född och uppvuxen i Strängnäs - som berättade följande: Strängnästidningen har idag en artikel om att kommunen (s, mp och c trodde hon) exproprierat sju villor i centrala Strängnäs till en kostnad av 27 miljoner för att använda som flyktingboenden. Kommunen har ljugit för villaägarna: villorna skulle köpas upp p.g.a. de måste rivas för att ge plats för bl. a ett resecentrum. Det har nu kommit ut att syftet hela tiden varit att de skulle bli asyl/flyktingboende för barnfamiljer 'som måste få tak över huvudet'.

De tidigare ägarna (som oftast är i 50-årsåldern), har i decennier underhållit sina villor och har fina välskötta trädgårdar. De är givetvis både ledsna och förbannade över att köras ut för att 'flyktingarna' ska 'få tak över huvudet'. Dessutom extra förbannade för att kommunen ljugit för dem när beslutet fattades för ett år sedan.

Det finns mark och baracker på det gamla regementsområdet där de skulle kunna inhysas men 'det ligger för långt från centrum. Ungdomarna och barnfamiljerna vill bo i centrum'.”

http://spydet.blogspot.se/2013/11/expropriering-af-svenske-private-huse.html

Knute sa...

Video reveals how Nazi salutes at Islamic Jihad rally on campus are part of a wider trend of Palestinian Nazi glorification.

Al-Quds is The Arab university in Jerusalem.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174532#.UpeQzCemZtg

Knute sa...

Mullah Fazlullah ny leder af det pakistanske Taleban. Han beordrede nedbrænding af musikbutikker og forbød barbererne at barbere kunders skæg af‏.


En dag står han i Københavns Lufthavn. Så vil han være på en stor opgave. Ole G.

Ny pakistansk talebanleder er mere uforsonlig.

Udnævnelsen af den ekstremistiske Mullah Fazlullah, der personligt gav ordre til attentatet mod skolepigen Malala Yousafzai, afliver formentlig ethvert håb om en fredsaftale.

http://www.information.dk/477990

Knute sa...

A good reason to allow people to have guns: fewer murders!

The leader of Interpol already said that allowing people to have guns is the best way to prevent terrorism - because people can shoot the jihadis themselves.

"According to the report, the "firearm-related murder and non-negligent homicide" rate was 6.6 per 100,000 Americans in 1993. Following the exponential growth in the number of guns, that rate fell to 3.6 per 100,000 in 2000.

This rate rose from 2004 to 2005 and got as high as 3.9 in 2006 and 2007, but it then resumed falling in 2008, the year the Supreme Court ruled in District of Columbia v. Heller that individual firearm possession is Constitutionally protected—particularly for self-defense. This figure fell to 3.2 per 100,000 by 2011.

In other words, as the number of firearms almost doubled over a nearly 20-year period, the "firearm-related murder and non-negligent homicide" rate was more than halved."

http://www.breitbart.com/Big-Government/2013/12/03/Congressional-Research-Service-More-Guns-Less-Crime

https://groups.google.com/forum/#!forum/10-news

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.