13 november 2013

Puppycide


Poliser i USA skjuter en hund var nittioåttonde minut.

 Polisman Fike krossar en hunds rygg, kastar hunden nerför en trappa, och skjuter hunden till döds. Poliserna hejar på varandra och ropar "nice" när de skjuter Rosie som försöker gömma sig i en buske. Polisman Squicquero stänger in en hund i ett litet rum och svälter den till döds. Officer Jones hänger Ricoh och sparkar henne när hon svänger i snaran.

 SWAT officerare säger till en kvinna: "Vi bryr oss inte ett skit om din hund!" när hon försöker skydda sin hund från att bli skjuten. Poliser dödar en 8 månader gammal gravid chihuahua och deras statskontrollerade meda-språkrör hävdar att de var "tvungna att göra det."

 Gör en sökning på "police shoot dog" och du hittar miljontals andra fall. Varje dag dödar amerikanska polisen de mest försvarslösa medlemmar i våra familjer.

 Inte ens Tredje rikets Ordnungspolizei gick så här långt. Även den nazistiska polisen, så usel och grym som den var, hade rutiner för att hålla djuren säkra och den ledande medlemmen av nazistpartiet Hermann Göring, hotade att döda de som misshandlade djur eller som behandlade djur som "livlös egendom." Många amerikaner är fortfarande inte medvetna om den växande epidemi av poliser som misshandlar djur.

 Och ännu fler amerikaner är omedvetna om hur det hänger samman med den växande polisstaten.
 Oz och Patrick av Ozymandias Media försöker ändra på det och påkalla nationens uppmärksamhet, genom att sätta samman ett omfattande dokumentärprogram kallat Puppycide.

 Länkar till hela artikeln här.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.